- 28 Eylül 2018
- 63
- 17
-
- Konu Sahibi Mirabilis_
Sana yardımcı olabilirim özelden yaz canimMerhaba, ben 1 yıllık evliyim ve vajinismusum. .bu zamana kadar hep kendim yenerim atlatırım diye diye zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ve 1 yılı doldurduk.nasıl bi durumda olduğumu anlatmama gerek yok sanırım .Bu rahatsızlığı yaşayanlar çok iyi bilirler. Bu parmak egzersizleri falan bana çok itici geliyor vajinismus tedavisi yapan bir psikoloji kliniği ile görüştüm .Daha önce bu şekilde tedavi olan var mı acaba?Lütfen yardım edin .
Canım bugün başlıyorum tedaviye gelişmeleri yazarım yardımcı olmaya çalışırım inşallahBende 1 yıllık evliyim ve bende vajinusmusum sen sorununu çözdün mü canım lütfen bana bir dönüş sağla
Burdan genel bi duyuru yapmak istiyorum neden ozelden görüşmek istiyosun neden vajinismus hakkında burdan bilgi vermek istiyosun diyenler icin vajinismus kişinin problemidir ben ortaya sunu yapin dememle herkes bi anda çözemez asama asama ödev ödev konuşarak bire bir çözebilir o sekilde yardımcı olabilirim takdir edersinizki burdan tek tek insanlarla hangisi hangisiydi diye aklım karışıyor isimler akılda kalmıyor
Merhaba, ben 1 yıllık evliyim ve vajinismusum. .bu zamana kadar hep kendim yenerim atlatırım diye diye zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ve 1 yılı doldurduk.nasıl bi durumda olduğumu anlatmama gerek yok sanırım .Bu rahatsızlığı yaşayanlar çok iyi bilirler. Bu parmak egzersizleri falan bana çok itici geliyor vajinismus tedavisi yapan bir psikoloji kliniği ile görüştüm .Daha önce bu şekilde tedavi olan var mı acaba?Lütfen yardım edin .
Merhaba, ben 1 yıllık evliyim ve vajinismusum. .bu zamana kadar hep kendim yenerim atlatırım diye diye zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ve 1 yılı doldurduk.nasıl bi durumda olduğumu anlatmama gerek yok sanırım .Bu rahatsızlığı yaşayanlar çok iyi bilirler. Bu parmak egzersizleri falan bana çok itici geliyor vajinismus tedavisi yapan bir psikoloji kliniği ile görüştüm .Daha önce bu şekilde tedavi olan var mı acaba?Lütfen yardım edin .
Bende 1 yıllık evliyim ve bende vajinusmusum sen sorununu çözdün mü canım lütfen bana bir dönüş sağla
Ben yaklaşık 1 hafta önce vajinismusu yendim arkadaşlar. Ankara da Hera klinik diye bir yer var. Didem Kurban ve ekibi çalışıyor. 3 günde yendim ben. Parmak egzersizi falan çalışmadım öyle birşey yoktu. Gayet rahat oldu benim için. Tabi tam olarak herşeyin rayına girmesi biraz zaman istiyor ama asil birleşme sorunu 3-4 günde çözülüyor
Canım bende tam 4 sene erteledim biraz korkudan biraz ücretinin fazla gelmesinden. En son canıma tak etti ne olacaksa olsun dedim gittim. Normalde bana 4 gün tedavi planı çıkarılmıştı belki daha uzun sürebilir ama 5-6 günde çözülür en geç dediler. Ben 3. Gün klinikten çıktıktan 1 saat sonra sorunu çözmüş haldeydim. 3 gün dedigime de bakma 3 günde toplam 5-6 saat çaba harcadım o kadar. Klinik ve otelde ki toplam çalışma surem bu aradaBen 4 yildir ugrasiyorum 3-4 gundr nasil cozduler yaa hera klinigi bende duydum doktor ile konustum ama dunya para istiyolar bi de kalmak gerekiyo ne gibi tedavi yontemi uyguladilar