- 24 Ocak 2007
- 379
- 309
-
- Konu Sahibi beyazmelek37
Hahahaha ciddi ciddi okuyordum hiç güleceğim yoktuFasulye yediğinizde tuvalete çıkmazsanız o fasulyeler midenizdeki pamukların üstünde çimlenebilir. Eskiden fen bilgisi derslerinde yapardık ne güzel.
Biyoloji dersi ile alakası yok, konu sahibinde %99,9 pipi olunca, vajinayı bilmiyor haliyle tabii ki.Okullarda doğru düzgün biyoloji dersi verilmiyor o yüzden böyle .
olmaz öyle bişey merak etmeyin .
Erkek değil mi belli konudanBiyoloji dersi ile alakası yok, konu sahibinde %99,9 pipi olunca, vajinayı bilmiyor haliyle tabii ki.
Fare falan deme, etme ya içine o da kaçarsaburadan farenin okuyla tıklayarak mı tedavi mi edelim. onu mu istiyorsun.
Vajinadan mideye yol yokPed bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Çıkarmaya çalışırken daha çok yukarı gitti yıkama jeli ile yıkadım ama yok olmuyo . Ikınırken elime geliyo hissediyorum ama çekemiyoruz yapışmış çünkü . Delircem … mideme falan gelir mi çünkü almaya çalışırken yukarı gitti baya .
Vallahi sabah beri buradaki konulari okuyorum şaşırıyorum sizin vajinalar bu kadar ortadami yaaPed bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Çıkarmaya çalışırken daha çok yukarı gitti yıkama jeli ile yıkadım ama yok olmuyo . Ikınırken elime geliyo hissediyorum ama çekemiyoruz yapışmış çünkü . Delircem … mideme falan gelir mi çünkü almaya çalışırken yukarı gitti baya .
Ayy ne güldüm buna.bizi güldürdün Allah'ta seni guldursunHahahaha ciddi ciddi okuyordum hiç güleceğim yoktu