Doktora gittiniz sadece bunu mu söyledi? Vajinismus olabilirsiniz.Merabalar ben 5 aylık evliyim. Ama hala tam ilişki yaşayamadık. Penis vajinaya 4 ay boyunca giremedi.sonra sadece ucu girdi. Ama bir türlü tam girme olmuyor. Doktora da gittim esnek kızlık zarımın olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Esneklikle birleşme yaşanmamasının alakası yok öncelikle? Girecek ki yırtılacak. Ama siz girmediğini söylüyorsunuz. Sebep esneklik değildir. Kadın doğum ile iyice bir görüşünMerabalar ben 5 aylık evliyim. Ama hala tam ilişki yaşayamadık. Penis vajinaya 4 ay boyunca giremedi.sonra sadece ucu girdi. Ama bir türlü tam girme olmuyor. Doktora da gittim esnek kızlık zarımın olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Kac santim?Merabalar ben 5 aylık evliyim. Ama hala tam ilişki yaşayamadık. Penis vajinaya 4 ay boyunca giremedi.sonra sadece ucu girdi. Ama bir türlü tam girme olmuyor. Doktora da gittim esnek kızlık zarımın olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Ya eşim parmağını falan sokunca tam giriyor. Ama iş penise gelince girmiyor bir türlü. Kendimi falanda kasmıyorum. Delik mi dar anlamadımDilator Vajinismus seti alıp, kendin antrenman yaparak sırayla bu durumu aşabilirsin (2-3 günde). Şahsen ben öyle çözdüm. Araştırırsan daha iyi anlarsın uzunca anlatmak için müsait değilim. Başardığını görünce inan mutlu olup çok rahatlayacak ve bumuymuş diyeceksin.. Gerisi kocanla keyfine zevkine bak artık. :)
İçimde korku falan yok. Hatta hep istiyorum. Çabalıyorum. Eşim parmağını sokunca giriyor. Ama iş penise gelince girmiyor. Dar mı geliyor bilmiyorum. Öyle olunca çok kızarıp tahriş oluyor vajina.baya yanmada oluyor çok zorlayıncaSorun nedir? Kendinizi mi kasıyorsunuz? Çok mu acıyor? Zevk mi almıyorsunuz? İçinizde başka bir korku mu var nedir yani
Penis alamayacak kadar dar vajina yok ,gerekli islanma olduktan sonra kolaylikla alır.Kızarıp ,tahriş oldugunuza göre yeterince ıslanmiyorsunuz sanırım.Kayganlastırici deneyin bir de.İçimde korku falan yok. Hatta hep istiyorum. Çabalıyorum. Eşim parmağını sokunca giriyor. Ama iş penise gelince girmiyor. Dar mı geliyor bilmiyorum. Öyle olunca çok kızarıp tahriş oluyor vajina.baya yanmada oluyor çok zorlayınca
Bebek yağı kullanıyorum aslında. Demekki etki etmiyor. Napacam bilmiyorumPenis alamayacak kadar dar vajina yok ,gerekli islanma olduktan sonra kolaylikla alır.Kızarıp ,tahriş oldugunuza göre yeterince ıslanmiyorsunuz sanırım.Kayganlastırici deneyin bir de.
Kayganlastirici siparis etsin esiniz var bu ürün bicok kişi kullanıyor.Bebek yaginin islevi o olmadigi icin yardimci olmaz.Zamanla alıstikca ihtiyaciniz kalmaz İnanın yapinca bu muymus diyeceksiniz.Bebek yağı kullanıyorum aslında. Demekki etki etmiyor. Napacam bilmiyorum
Peki teşekkürler. İnşallah etki olurKayganlastirici siparis etsin esiniz var bu ürün bicok kişi kullanıyor.Bebek yaginin islevi o olmadigi icin yardimci olmaz.Zamanla alıstikca ihtiyaciniz kalmaz İnanın yapinca bu muymus diyeceksiniz.
Bu olayın zar ile alakası yok. O an ki kasmanız ya da cinsel ilişkiye hazır olamamanızdan kaynaklı . Yardımcı ürünler deneyin .Merabalar ben 5 aylık evliyim. Ama hala tam ilişki yaşayamadık. Penis vajinaya 4 ay boyunca giremedi.sonra sadece ucu girdi. Ama bir türlü tam girme olmuyor. Doktora da gittim esnek kızlık zarımın olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun