- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Bnce dini nikah çünkü vize filan demiştiCanım nikahlı derken? Resmi nikah mı dini nikah mı?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce dini nikah çünkü vize filan demiştiCanım nikahlı derken? Resmi nikah mı dini nikah mı?..
Tatlım aramızda 200-500 milyon spermin lafı olmaz, bunların bi kısmı da oral yolla alınsa, kalanı yüze sürülse cildi parlar güzelleşir arkadaşın: Kozmetik faydası gebelikten çok, ama genç arkadaşlar her ay %10-25 arası değişen gebelik ihtimaline o kadar obsesif yaklaşıyorlar ki ağız tadıyla bilimsel sohbet yapamıyoruzKızzzz her boşalmada 500 milyon spermi kim kaybetmiş de bulsunlar günde 5 ilişkiyle bunlar bizimle kafa geçiyor bak 300 küsür mesaj olmuş,ortaya atıp kaçıyorlar biz de eğleniyoruz
Allah sana akıl fikir versin, aklın olsaydı saçma olduğunu düşündüğün yere yorum yapmazdın. Madem aklım yok sen de akilsizsin ki hala burdasinCözemedi buraya geldi Allah akıl fikir versin işine gelmeyince nasıl tepkiler veriyor
Orayı kaçırmışım canım ya bir cevap versin bakalım gerçekten nikahlı mı?Bnce dini nikah çünkü vize filan demişti
Olabilir bilememİkişer dakikadan 10 dakika. Neyin havasını atıyorsun bacım, defalarca boşaldı diye. Sen onu bir üroloğa göster en iyisi. Kendini tutamıyorsa erken boşalma sorunu olabilir.
HahahhaÖyle valla ne aklını istiyorsa
Nikahın varmış git otur doğur büyüt ne diyelim aldır, doğurma, hamilesin,değilsin, eşinde sorun var, herkes yazdı o hala karnım burnumda düğün yapamam diyor
Size malzeme yok artıkOrayı kaçırmışım canım ya bir cevap versin bakalım gerçekten nikahlı mı?
Seviye nasilda güzel yapmasaydin o zaman hamişAllah sana akıl fikir versin, aklın olsaydı saçma olduğunu düşündüğün yere yorum yapmazdın. Madem aklım yok sen de akilsizsin ki hala burdasin
Tamam canım sen yorma ellerini güle güleÖyle valla ne aklını istiyorsa
Nikahın varmış git otur doğur büyüt ne diyelim aldır, doğurma, hamilesin,değilsin, eşinde sorun var, herkes yazdı o hala karnım burnumda düğün yapamam diyor
Ben de akilsizim. Üzülme ya. Böyle de yaşanıyor bak gelmişim otuzlu yaşlara.Allah sana akıl fikir versin, aklın olsaydı saçma olduğunu düşündüğün yere yorum yapmazdın. Madem aklım yok sen de akilsizsin ki hala burdasin
Olan olmuş tabii ki zaman geri alınamaz. Umarım doğru zamanda doğru şekilde bebek sahibi olursunuz.Gerçekten çok teşekkür ederim neredeyse ağlayacaktım bu yazıyı okuyunca hatta gözlerim doldu beni anladığınız için benim ile dalga geçmediğiniz için çok teşekkür ederim belki hamile olabilirim bilmiyorum ama her ne olursa olsun istenmeyen bir bebek olarak doğmayacak sadece ailemin henüz düğün olmadan böyle birseyi duymalarindan utanıyorum açıkçası evet hatalıyım ama zamani geri donduremem.
Size malzeme yok artık
Sana babayTamam canım sen yorma ellerini güle güle
Evet ben de üzüldüm, üstelik tek sorununun istemeden hamile kalmak oldugunu sanıyor ama nikahlı olmasına ragmen ailesi tarafından eşiyle aynı odada kalmasına "izin verilmesini" önemli bir lütuf sanması, eşinin kendi orgazm olmadan defalarca boşalmasının ileride mutsuz bir cinsel hayat getireceğini görememesi, bebek sahibi olmanın nasıl bir sorumluluk oldugunu anlayamıyor olması vs vs. Allah akıl fikir versin diyorumDalga geçmek bir yana ama ben şunu yazan kız kardeşime üzüldüm. Eğer bu konu gerçekse ne yazık ki bir kadın olarak biz cinselliği erkeğin zevk alması olarak öğrenmişiz demektir. Evet hamile kalabilirsin. Ancak bir sürü korunma yöntemi var. ÖNCELİKLE GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR.
Kendinize ve hamile kalırsanız eğer suçsuz günahsız bebeğe sıkıntılar yaşatmak yerine neden prezervatif, ertesi gün hapı ve doğum kontrol hapı gibi yöntemleri denemiyprsunuz.
Seviye nasilda güzel yapmasaydin o zaman hamiş
İnşallahOlan olmuş tabii ki zaman geri alınamaz. Umarım doğru zamanda doğru şekilde bebek sahibi olursunuz.
Kuzum boşuna anlatma yorma kendiniEvet ben de üzüldüm, üstelik tek sorununun istemeden hamile kalmak oldugunu sanıyor ama nikahlı olmasına ragmen ailesi tarafından eşiyle aynı odada kalmasına "izin verilmesini" önemli bir lütuf sanması, eşinin kendi orgazm olmadan defalarca boşalmasının ileride mutsuz bir cinsel hayat getireceğini görememesi, bebek sahibi olmanın nasıl bir sorumluluk oldugunu anlayamıyor olması vs vs. Allah akıl fikir versin diyorum
Konu açmışsın,sormuşsun,geldik baktık cevap verdik. Bizimle buraya dalga geçmeye gelmişsin. Şimdi de bizim aklımızı sorguluyorsun. Yazdıkların normal ama biz mi değiliz? Aklınız var hanımefendi ama mantık yok. Dışarı boşalmayla hamile kalınır mı ?????? Bir de yumurtlama günüm geçti diyorsun. Mantık bunun neresinde? Önce çocuk nasıl yapılır bunu bi araştırın.Allah sana akıl fikir versin, aklın olsaydı saçma olduğunu düşündüğün yere yorum yapmazdın. Madem aklım yok sen de akilsizsin ki hala burdasin
Napabilirim boşanayım mi ? Cinsellik te tatmin edemiyor diye başkasıyla mi birlikte olayım ya da akıllılık bu mu ?Evet ben de üzüldüm, üstelik tek sorununun istemeden hamile kalmak oldugunu sanıyor ama nikahlı olmasına ragmen ailesi tarafından eşiyle aynı odada kalmasına "izin verilmesini" önemli bir lütuf sanması, eşinin kendi orgazm olmadan defalarca boşalmasının ileride mutsuz bir cinsel hayat getireceğini görememesi, bebek sahibi olmanın nasıl bir sorumluluk oldugunu anlayamıyor olması vs vs. Allah akıl fikir versin diyorum
Ne bilim bilsem sormazdimKonu açmışsın,sormuşsun,geldik baktık cevap verdik. Bizimle buraya dalga geçmeye gelmişsin. Şimdi de bizim aklımızı sorguluyorsun. Yazdıkların normal ama biz mi değiliz? Aklınız var hanımefendi ama mantık yok. Dışarı boşalmayla hamile kalınır mı ??????
Bana yazmadıO herkese özelden yazmış saolsun