- 20 Ocak 2010
- 45.172
- 152.675
- 43
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Bende hayatımda 1 kere gördüm ama boşalma çok çok az oluyor su gibiÇüş hay maşallah bu nasıl bir kuvvet bu nasıl bir kudret. Bir günde 5 in üzerine hiç çıkmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hayatımda 1 kere gördüm ama boşalma çok çok az oluyor su gibiÇüş hay maşallah bu nasıl bir kuvvet bu nasıl bir kudret. Bir günde 5 in üzerine hiç çıkmadım
Neyseki foto yoktu bu gozler neler gördü bir bilsenO herkese özelden yazmış saolsun
Ağzınıza sağlık yorum yapınca kötü oluyoruz
Çok şükür evet fotosuzdu. Bana da yazdı özeldenNeyseki foto yoktu bu gozler neler gördü bir bilsen
Bida goremezsin bak ulu orta yazilir mi bu bibito maeşalleeehhBende hayatımda 1 kere gördüm ama boşalma çok çok az oluyor su gibi
Ağzınıza sağlık yorum yapınca kötü oluyoruz
Herkese değil aslında benzer konulardaki yorumlara dayanarak yardım istedim de, çok teşekkür ederim ama yardımcı oldunuz gercektenO herkese özelden yazmış saolsun
Nereye soracağımı nereye yazacagimi size mi soracağım.Onu düşünüyorsanız dikkat etseydiniz korunsaydınız buraya sormasaydınız.
Gidin isterseniz 10-20 yapın bizene
Ama maalesef bu gidişle bebek kucağınızda düğün yapacaksınız
Sanırsam herkese yazmışÇok şükür evet fotosuzdu. Bana da yazdı özelden
Soruyorsan cevapları mecbur okucaksınNereye soracağımı nereye yazacagimi size mi soracağım.
Musluğu tam kapamayıncada damla damla akar ya adamda o hesapAnaa bu nişanlı ablasının evinde sadece aksamları içe girmeden sürttürüp 5 kere öylemi boşalmış erken boşalmasımı var yani bende uzun uzun sevişe sevişe boşaldı saniyorum
Cözemedi buraya geldi Allah akıl fikir versin işine gelmeyince nasıl tepkiler veriyorSoruyorsan cevapları mecbur okucaksın
Ve bu sorunu biz çözemicez. Nişanlınla oturup çözeceksin.
Cevapları okuyorum ve gayet hepsine cevap veriyorum. Kötü yoruma kötü iyi yoruma iyi bir şekilde cevap veriyorumSoruyorsan cevapları mecbur okucaksın
Ve bu sorunu biz çözemicez. Nişanlınla oturup çözeceksin.
Bosver biraz daha yazarsam beynin yanar sizi dusunerekten detaya girmiyorum artıkBen bide şunu anlamadım. Bu sefer üşengeçlik yapıp 24 sayfayı okumadan atladım. Nişanlımla diye konuya başladın sonrada nikahlı eşim dedin. Nikahlı eşinse bu panik niye. Kocanla yattın diye mi ailenden korkuyosun. Madem nikahı yaptınız düğünü niye dha sonra. Madem düğün sonra nikahı da nişan merasimi gibi önceden yaptınız.
Babam böyle pasta yapmayı nerden biliyo
Canım nikahlı derken? Resmi nikah mı dini nikah mı?..Kullanmadım maalesef inşallah yoktur eğer olsada yapacak birşey yok Allah yardımcım olsun
Öyle valla ne aklını istiyorsaCözemedi buraya geldi Allah akıl fikir versin işine gelmeyince nasıl tepkiler veriyor
Çeşme mübarekMusluğu tam kapamayıncada damla damla akar ya adamda o hesap