- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.793
- 43
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Yoo ne alakası var alt tarafı 25 30 defa boşalmış niye hamile kalasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bize misafir gelse bile kardeş kardeş yatıyoruz.Siz inanır mısınız nişanlınız ile 5 gün ablanızda kalacaksınız ve her gün 5 kere birlikte olacaksınız abladan enişteden korkamayacak ama anne babadan korkacaksınız.
Hiç mi utanmadınız elin evinde sevişmeye
Ultrason cihazından hamile kalmış o kızımız da. Mini mini ultrason cihazları doğuracak.Ney ney ney
Çok da izinli değilmiş be bacım bu ne böyle köy çeşmesi mi :)
Benim konu baya sıkıntı abla şimdi bu konuya saldırı gibi olmasın ama vajinal ultrason diye konu açmıştım orda ayrıntılıNey ney ney
Enişteni çağır o gelsinPeki gercek olduğumu nasip ispatlayacagim
Ya hadi ablandır; göz yumdu, tolere etti nişanlınla ilişkini. Peki ya enişten nasıl izin verdi?Peki gercek olduğumu nasip ispatlayacagim
Uslubuna dikkat et la lu lu konuşma!!Kendi yaşadığım şeye siz inanirmisiniz diyor la ablamın evde olduğunu söyledim mi
Atacağım sana zahmet oraya gelmeHerşeyi biliyor yarında gebelik testi atar hiç şaşırmayın
Ama ablaa biliyorum çok saçmaydı ama ilk defa vajinal usg diye korktum uç da olsa düşündüm sonuçta gebelikte de ilişkiye girenler oluyor kontrole geliyorlar belki aparata bulasip bana bulaşmıştır diye ama regl oldum 3 gün rahatladım insanlar yerleşme dese de takılmamaya çalışıyorumUltrason cihazından hamile kalmış o kızımız da. Mini mini ultrason cihazları doğuracak.
Ben o abla olayım o çarsaflara sizi asarimKendi yaşadığım şeye siz inanirmisiniz diyor la ablamın evde olduğunu söyledim mi
Ya zaten gebelik için çalışma yapmışlar resmen. Bence meyvesini verir bu emekler.Herşeyi biliyor yarında gebelik testi atar hiç şaşırmayın
Ben hep burdayım malesef bebekler yoldaAtacağım sana zahmet oraya gelme
1 hafta boyunca akşamları ablanizla enisteniz sizi nisanlinla rahat etsin diye sokakta mi kaldı ?????Kendi yaşadığım şeye siz inanirmisiniz diyor la ablamın evde olduğunu söyledim mi
Uslubuna dikkat et la
Aynen öyle kuzum katılıyorum çalışma çoktan başlamış olumlu sonuclanacakYa zaten gebelik için çalışma yapmışlar resmen. Bence meyvesini verir bu emekler.
He sokakta kaldı canım1 hafta boyunca akşamları ablanizla enisteniz sizi nisanlinla rahat etsin diye sokakta mi kaldı ?????