- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Sana karşı kötü kelime kullaadim dikkkat et kimse sana kötü söz kullanmadı ..Haddini asarsan her şekilde konuşurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana karşı kötü kelime kullaadim dikkkat et kimse sana kötü söz kullanmadı ..Haddini asarsan her şekilde konuşurum
Canın mıyım gerçektenHe sokakta kaldı canım
Yaa ablan, ablan. İster evde olsun ister olmasın size göz yummuş, tolere etmiş. Gecede dışarıda kalacak değil ya. Sizi birlikte aynı odada uyutmuş. Bilmez mi ne yapacağınızı. Bunun bi önemi yok.Kendi yaşadığım şeye siz inanirmisiniz diyor la ablamın evde olduğunu söyledim mi
Yaa ablan, ablan. İster evde olsun ister olmasın size göz yummuş, tolere etmiş. Gecede dışarıda kalacak değil ya. Sizi birlikte aynı odada uyutmuş. Bilmez mi ne yapacağınızı. Bunun bi önemi yo
Şikayet edin, kimsenin böyle konusmaya hakkı yok burdaSana karşı kötü kelime kullaadim dikkkat et kimse sana kötü söz kullanmadı ..
Valla canım ben seni engelledim aynı şeyi sorup duruyorsun görmeyeyim bari dedim. Diyorsan ki aklım başıma geldi kaldırayım engeli.Ama ablaa biliyorum çok saçmaydı ama ilk defa vajinal usg diye korktum uç da olsa düşündüm sonuçta gebelikte de ilişkiye girenler oluyor kontrole geliyorlar belki aparata bulasip bana bulaşmıştır diye ama regl oldum 3 gün rahatladım insanlar yerleşme dese de takılmamaya çalışıyorum
Kuzum kimse kötü söz kullanmadi la lu konuşuyor kendine yakisani yapıyor üyeŞikayet edin, kimsenin böyle konusmaya hakkı yok burda
Yok yok 10 görmüş bir insanım 1 günde zaman kısıtlı olunca olabiliyor öyle seyler ayda yılda birValla bilemiyorum en fazla üçten sonra kan gelir zaten ne gelecek.
Anam daha vahim biri varAma ablaa biliyorum çok saçmaydı ama ilk defa vajinal usg diye korktum uç da olsa düşündüm sonuçta gebelikte de ilişkiye girenler oluyor kontrole geliyorlar belki aparata bulasip bana bulaşmıştır diye ama regl oldum 3 gün rahatladım insanlar yerleşme dese de takılmamaya çalışıyorum
Kaldır abla bu sitede tanimasam da görüşleriniz ve yorumlarınız kadarıyla beğendiğim birisiniz tek o konuda değil farklı konularda da yol göstermenizi isterimValla canım ben seni engelledim aynı şeyi sorup duruyorsun görmeyeyim bari dedim. Diyorsan ki aklım başıma geldi kaldırayım engeli.
Yaa valla inanamıyorum, maşallah. Çok şanslınız. Ne yedirip ne içiriyorsunuz Allah aşkına, biz de bilelim.Yok yok 10 görmüş bir insanım 1 günde zaman kısıtlı olunca olabiliyor öyle seyler ayda yılda bir
Utanmadınız mi demedin miSana karşı kötü kelime kullaadim dikkkat et kimse sana kötü söz kullanmadı ..
Peki bakalım.Kaldır abla bu sitede tanimasam da görüşleriniz ve yorumlarınız kadarıyla beğendiğim birisiniz tek o konuda değil farklı konularda da yol göstermenizi isterim
Ama yapacaksın isteNikahlı eşim ister tatile giderim ister başka bir yere . Basbasa kalmama izin verdiler diye hamile kalmamı göze aldıkları anlamına gelmez . Sonuçta bir düğün olcak karnı sis bir şekilde düğün yapacak değilim
Eski sevgilimdi eşime ne yedirip içirsemde 2. Olmaz bazısı farklı doğuyor bence kısıtlı sayıdalarYaa valla inanamıyorum, maşallah. Çok şanslınız. Ne yedirip ne içiriyorsunuz Allah aşkına, biz de bilelim.
Ama yapacaksın iste
5 kere de milyarlarca yol alan spermler hadi tutunduysa annesi
Ne yapican o zaman
Bebkler yolda artık yarın test yaprUtanmadınız mi demedin mi