- 25 Temmuz 2013
- 12.826
- 52.563
-
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Dışına da boşalsa spermler atlamıştır vajinaniza. O an iptal iptal iptal diye bağırsaydınız bir şey olmazdı ama iş isten geçmiş. Gebelik çoktan işleme konulmuştur.Dışına boşaldi ama yine de aklımda soru işareti kaldı acaba hamile kalabilirmiyim
Dışına derken vajina girişine mi , yoksa tamamen geri çekilip dışarıya mıDışına boşaldi ama yine de aklımda soru işareti kaldı acaba hamile kalabilirmiyim
Hayırlı
Belirtiler yok ama ayın 2 de adet olmam gerekiyor normalde ama ben yinede yerimde duramıyorum ya hamile kalırsam diye . Nikahimiz var nisanmlim ile ama ailem bu durumu hiç hoş karşılamaz çünkü henüz düğün olmadı yazi bekliyoruzKorunmasız ilişkide her zaman gebelik ihtimali var.
Vajina girişi ve genital bölgeyeDışına derken vajina girişine mi , yoksa tamamen geri çekilip dışarıya mı
Madem öyle korkularınız var niye korunmuyorsunuz.Belirtiler yok ama ayın 2 de adet olmam gerekiyor normalde ama ben yinede yerimde duramıyorum ya hamile kalırsam diye . Nikahimiz var nisanmlim ile ama ailem bu durumu hiç hoş karşılamaz çünkü henüz düğün olmadı yazi bekliyoruz
Alışveriş yapmaya başlayın Allah analı babalı büyüyu
Daha önce hiç yaşamamıştım tecrübesizliğimin azizliğine uğradım, dışına boşalınca birsey olmaz diye düşündümMadem öyle korkularınız var niye korunmuyorsunuz.
Geçtiğini nereden anladınız peki , ben doktoruma sormuştum onun için tam bir tarih ve süre vermek mümkün olmaz her beden farklıdır ortalamalara göre bir şey söylenebilir ama ben bunuda tercih etmiyorum demişti , reglinin son günlerinde hamile kalan kişiler de var yok değil yani , siz nereden anladınız yumurtlama gününüzün geçtiğini?Yumurtalama gününü geçmişti ama lütfen korkutmayin
Nişanlınızda tecrübesizse içeriye de boşalmış olabilir.Daha önce hiç yaşamamıştım tecrübesizliğimin azizliğine uğradım, dışına boşalınca birsey olmaz diye düşündüm
Geçtiğini nereden anladınız peki , ben doktoruma sormuştum onun için tam bir tarih ve süre vermek mümkün olmaz her beden farklıdır ortalamalara göre bir şey söylenebilir ama ben bunuda tercih etmiyorum demişti , reglinin son günlerinde hamile kalan kişiler de var yok değil yani , siz nereden anladınız yumurtlama gününüzün
BEN BÖYLE BAŞLIKLARI PEK GERÇEKCİ BULMUYORUM SIRF YORUM ALABİLMEK YADA BURDA Bİ STATÜ ATLAMAK İCİN YAPILAN BİR KONU BAŞLIĞI OLARAK GELİYOR. YADA DEFALARCA BOŞALIP ADETİM GECİKTİ HAMİLEMİYİM DİYE SORAN Bİ GRZ*KALI OLABİLİR ANCAK !
Geçse ne olur. Eğer öyle hamile kalınmıyor olsaydı korunma yollarına onuda dahil ederlerdi. Biz eşimle ikinci bebekte gelsin dedik geri çekilmeyle hiç çekilmemeyle kafamıza göre takıldık hangisinde tuttu bilemem ama geliyor. Geri çekilmedede öyle emanetleri vajina önüne bırakmıyorsunuz yani daha uzak bölgelere siz kapıya teslimat yapmışsınızYumurtalama gününü geçmişti ama lütfen korkutmayin
İlişkinizin üzerinden 1 hafta geçtiyse erken gebelik testiyle durumu öğrenebilirsiniz. Vajinaya boşalmış olması yumurtlama döneminde olmasanız da risk taşır. Adet söktürücü bitkileri araştırıp bu bitkilerden çay yapabilirsiniz. Ama bence önce testi yapın.Trol değil maalesef gerçek vajinanin içine bosalmadi dışına boşaldi, haklısınız yapmam gereken bilseydi ama oldu . Hamile kalma ihtimalim var mı korkuyorum
Kalabilir miyim sorusu bunu istediğiniz anlamına gelir, cümleniz yanlış.Dışına boşaldi ama yine de aklımda soru işareti kaldı acaba hamile kalabilirmiyim
İzinli gününde de iyi çalışmış bravo küçük enişteyeBir hafta izinliydi
Anca yetişir ablişkosuKeşke evlendikten sonra bebek yapmaya çalışsaydınız.