• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinamın ekşi tadı

kiyamett2

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
1
0
6
34
Bitlis
arkadaşlar erkek arkadaşımla oral sex yaptığımızda erkek arkadaşım vajinamın ekşi tadı olduğunu söylüyor eskiden böyle bi sorunum yoktu ki o ertesi günü hapını atmadan önce acaba bu haptan olabilir mi yoksa temizlikten mi ekşi tad oluyo? yoksa o beyaz akıntıdan dolayı mı ama hep akıntım vardı o zaman böyle bi ekşilik yoktu lütfen cevap verin bu neden kaynaklanıyoo? :26:

allahım ya o hapı kullanmasaydınız çikolata tadındamı olacaktı anlamadım ben kusura bakmayın ama saçmalardan seçmeler gibi bi konu olmuş:19:

Hiyy ne iğrenç bir konu başlığı bu böyle

Sana katılıyorum

Konu sahibi sana gelicek olursak
Bi kadınhastalıkları uzmanına görün enfeksiyon olabilir
İdrar yoluenfeksiyonu senin tabirinle ekşi yaparmı bilmm ama akıntı ve kötü koku yapar
Doktora basvur

allahım ya o hapı kullanmasaydınız çikolata tadındamı olacaktı anlamadım ben kusura bakmayın ama saçmalardan seçmeler gibi bi konu olmuş:19:

:9::9:
Sacmalardan secmeler daha cazip geldi en azından mide bulandırmıyo:))

arkadaşlar erkek arkadaşımla oral sex yaptığımızda erkek arkadaşım vajinamın ekşi tadı olduğunu söylüyor eskiden böyle bi sorunum yoktu ki o ertesi günü hapını atmadan önce acaba bu haptan olabilir mi yoksa temizlikten mi ekşi tad oluyo? yoksa o beyaz akıntıdan dolayı mı ama hep akıntım vardı o zaman böyle bi ekşilik yoktu lütfen cevap verin bu neden kaynaklanıyoo? :26:

Doktora git kardeşim..çok ariyor musunuz böyle konulari?

Midem kalkti.

Yok yok, sırf nabız ölçmek için açılıyor böyle konular. Yoksa kimse bu konuyu bu kadar açık bir dille anlatamaz, anlatılacak kelimeler bunlar değil çünkü.

Yok artık daha neler böyle bir konumu olur biz nerden bilelim doktora gidin :9:

Birde belki sorun sende değildir. Sevgilinin ağzının tadı değişmiştir.:51: Bu da bir ihtimal :ssz:

Back