• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinamın dar olması :(

gereksizgerekliler

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
17
18
31
Merhabalar fikrinizi merak ediyorım ve biraz korkumdan dolayı da burda konu açıyorum. Yeni evlendim ilk birleşmemizde benden çok kan geldi ikinci de biraz daha az kan geldi sonra biz korkup Dr a gittik ve Dr benim vajinamın çok dar olduğunu söyledi ve yırtıkta oluşmuştu Bu yüzden iki hafta kadar beraber olmadık Olduğumuz zaman hem kendimi çok kasıyorum hem de çok canım acıyor ve kan gene geldi ama bu sefer az geldi. Size sormak istediğim İki şey var birincisi kendimi kasmamı Nasıl engelleyebilirim? İkincisi de ben ilişkiye girmekten korkuyorum sanırım artık :( kan gelecek mi daha Canım acıyacak mi? Ben vajinam ile ilgili operasyon geçirmek istemiyorum lütfen bana yardım edin🙏 Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum 🙏

Canım ilk haftalar kan gelmesi normal bende 1 aya kadar gelmişti her ilişki sonrası kasmamak içinde bende çok kasiyordum kendimi farkettimki kastigim zaman canım daha çok yanıyor öyle öyle bıraktım sende düzelirsin inşallah 🤗

niye kasıyorsun yahu hem hazırlasın seni ön sevişmeye içeriden fetetsin kaleyi, kayganlaştırıcı jel kullanın rahatlık sağlar.
hem 1, 1 bucuk ay o darlık ve ilk girdiğindeki acı oluyor sonra sonra alışıyosun acıyı yok saymaya çalış canım.

İşte ön sevişmeyi pek yapmıyoruz dr sıvı vazelin verdi bize sürdük ama gene çok acı çektim :( Dr u aradım kan geldiği için siz yapın diyor ama ben korkuyorum Tekrar kan gelmesinden acı çekmemden.Dr da ilk önce acı çekeceksin Çünkü Vajinan çok dar dedi Olmazsa eğer operasyon ile yırtacağız dedi ben bundan da korkuyorum

Back