Vajinamı beğenmiyorum

canım erkekler vajinanın güzelliğine baksaydı bence şu anda çok bakire olurdu. ben şuna inanıyorum. onlar zevk almalarını önemsiyorlar bence

ya vajinanında bir güzelliğimi oluyormuş yani kriterleri neymiş merak ettim :) ayrıca vajinanı karşısına alıp bakmicak gözlerine baktığı gibi o yüzden güzelliğiyle çok ilgilenmez merak etme :KK70:

Ben beğenmediğim için gelecekteki partnerim de beğenmez dimi? Hiç ilişki yaşamadığım için aşk fiziğe çok bakar mı bilmiyorum. Mesela yüz olarak güzel bi kız düşünün onun bütün vcudunu gören birinin ondan soğuması mümkün müdür? Evlilik konusunu çok takıyorum çünkü internette çok yorum var "şöyle kız olursa olmaz böyle kız olursa olmaz" diye. Daha evlenmeme çok var ama moralimi bozuyor şimdiden. 18 yaşındayım kendişmden nefret ettim resmen. Vajinam büyük (o genetik bişey) ve dudakları çok sarkmış durumda. Hafif de kara. Çünkü ergenliğimde çok kötü şartlarda sir ağda yaptırdım ne kadar çirkinleştiğini gördükten sonra da iş işten geçti. Şimdi epilasyona gidiyorum doktor expigment %4 veriyor ama o hiçbir işe yaramıyor rengini açmıyor. Ayrıca kremşn kendisi kararıyor bir süre sonra, tarihi geçmiş gibi. İğrenç siyah bir hal alıyor ve onu srmeye iğreniyorum. Vajina estetiği bölümüne yazdım ama vajinama verecek param da yok. Her şeyin estetiği var her estetik de pahalı. Güzel olmak çoook pahalı çok!

nickin biraz $aka gibi ama ten rengin icin elma sirkesini deneyebilirsin ben yüzümde uyguluyorum cokta memnunum bir pamuga biraz döküp siliyorum yüzümü gercekten ten rengim epey acildi genital bölgedede i$e yariyabilecegini dü$ünüyorum.. Kendini üzme bu konuda her bayanin kendinde begenmedigi bir yönü olsa da önemli olan begenmedigin yerini bile severek kabullenmek ...Tabiki estetik yollarida ilerde kullanirsin :)

ayrica vajina estetigi diye bisiy var tv de bile anlatiyorlar burda neden yadirganmi$ anlamadim dogrusu ..

nickin biraz $aka gibi ama ten rengin icin elma sirkesini deneyebilirsin ben yüzümde uyguluyorum cokta memnunum bir pamuga biraz döküp siliyorum yüzümü gercekten ten rengim epey acildi genital bölgedede i$e yariyabilecegini dü$ünüyorum.. Kendini üzme bu konuda her bayanin kendinde begenmedigi bir yönü olsa da önemli olan begenmedigin yerini bile severek kabullenmek ...Tabiki estetik yollarida ilerde kullanirsin :)

ayrica vajina estetigi diye bisiy var tv de bile anlatiyorlar burda neden yadirganmi$ anlamadim dogrusu ..

Ben de yadırganmasına şaşırdım burda konuları vardı diye bu siteye açtım çünkü. Ve nickim random klavye harflerinden oluşuyor yani Ekişici Entel izlenimi yarattıysam sakın yanlış anlamayın... Troll'lük için burada değilim arada yazıyorum sadece. Gönül isterdi aktif üye olmayı ama burdaki ciddiyet yorumlardan belli oluyor zaten Ekşi'den hallice...

Bende de aynı problem var canım, renk olarak değil de, dış dudaklarda sarkıklık var. Birçok insanın bundan haberi olmayabilir ama, bu durum sadece estetik değil, başka prob.lerede yol açabiliyor. Ama çokta problem etmiyorum açıkçası. Bazen diyorum ameliyat olsam mı, sonra kan görünce bayılan birisi olarak, içim tuhaf oluyor ve vazgeçiyorum.:KK17:
Bu yaz evleniyorum ve açıkçası onun şeklinden çok, başka korkularım var:KK17: Eğer seni çok rahatsız ediyorsa, ileride ameliyat olursun. Şuan 18 yaşındasın, bu ameliyata ihtiyacın yok zaten. İleride çalışınca, ona da para koyarsın, yeterki cesaretli ol, benim gibi korkak olma:KK1:

Bende de aynı problem var canım, renk olarak değil de, dış dudaklarda sarkıklık var. Birçok insanın bundan haberi olmayabilir ama, bu durum sadece estetik değil, başka prob.lerede yol açabiliyor. Ama çokta problem etmiyorum açıkçası. Bazen diyorum ameliyat olsam mı, sonra kan görünce bayılan birisi olarak, içim tuhaf oluyor ve vazgeçiyorum.:KK17:
Bu yaz evleniyorum ve açıkçası onun şeklinden çok, başka korkularım var:KK17: Eğer seni çok rahatsız ediyorsa, ileride ameliyat olursun. Şuan 18 yaşındasın, bu ameliyata ihtiyacın yok zaten. İleride çalışınca, ona da para koyarsın, yeterki cesaretli ol, benim gibi korkak olma:KK1:

Çok afedersiniz evlendiniz sanırım.. Eşiniz vajinanızla ilgili bişey söyledi mi bir sıkıntı yaşadınız mı bende malesef aynı durumdayım. sözlüyüm evlenmeyi düşünüyoruz yazın.. Ama çok utanıyorum... :KK43:

Çok afedersiniz evlendiniz sanırım.. Eşiniz vajinanızla ilgili bişey söyledi mi bir sıkıntı yaşadınız mı bende malesef aynı durumdayım. sözlüyüm evlenmeyi düşünüyoruz yazın.. Ama çok utanıyorum... :KK43:

yok canım evlenmedim ben. o yüzden bişi diyemiycem. bu seni gerçekten rahatsız ediyorsa gidip ameliyat olabilirsin. zaten bu ameliyatta lokal anestezi yapılıyor. yaklasık 1000 tl falan. beni o kadar rahatsız etmiyor şimdilik, bence çokta utanılacak bir sorun değil.

gerçek mi bu konu yaaa :KK53::KK53:
18 yasındaki bir kız suan ders çalışması gerek vajinanla ne işin var kuzumm takılma boşver herseyin bir çözümü var

kızlar vajina çirkin olsa ne olacak ...tutup da inceleyecek değiller ya ...

hem onların penisi çok mu düzgün zannediyorsunuz =))

sağlık sorunu olmadıkça vajina takıntınız hiç olmasın ..

kızlar vajina çirkin olsa ne olacak ...tutup da inceleyecek değiller ya ...

hem onların penisi çok mu düzgün zannediyorsunuz =))

sağlık sorunu olmadıkça vajina takıntınız hiç olmasın ..
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:katılıyorum tatlım nasılsın canm hatırladın mı benıı ???:KK34:

bıraktım gibi birşey ...zaten sürekli olmuyor ...

Iyice niyetlenip konsantre olmam lazım...çocuk olayıydı dimi...

Bu arada müjdemi isterim...=))
nedenn müjden neykı bide sen antalyadaydın dimi ben geçen hafta oraya geldım ama sennle görşmek istedm bulamm dıye vaz geçtm hadı bana çek bır kart tabı ıcınden gelıyorsa senn yazısırken bıle heyecanlanıyorm ben yaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

X