- 1 Mart 2013
- 3.942
- 543
Şaka mısınız? Alay edilecek bir durum değil bu
Madem güzel değil, evlenmesin.. :131:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka mısınız? Alay edilecek bir durum değil bu
Madem güzel değil, evlenmesin.. :131:
Siz evli misiniz? Böyle bir şikayetiniz var mı?
Vajinasal bi sıkıntım yok..
Tipini inceleyip aay bu çok kötü demedim hiç.
Ben inceledim ve beğenmedim.. Ve bununla alay edilmesi hiç hoş olmuyor. Evlenmiş birileri yazar diye bekliyorum.
Ben evli değilim. Ama şimdi karşı tarafın değil senin rahatsız olman önemli. Burda insanlar evet oldu da diyebilir olmadı da. Ama sana hangisi denk gelicek bilemezsin. Ayrıca sen rahat olmazsan karşı tarafın rahatsız olmasına gerek bile kalmaz. Araştır bir kaç doktor, mümkünse muayne ücreti olmayan ve git görüş. Ben de aynı sorunları yaşadım. Hatta başımdan olumsuz bi ameliyatta geçti. 2. Olucam şimdi. Estetik cerrahlara gitmeni tavsiye ederim jinekolog değil.
Ben inceledim ve beğenmedim.. Ve bununla alay edilmesi hiç hoş olmuyor. Evlenmiş birileri yazar diye bekliyorum.
Cinsel=Evlilik demek değildir..
Vajinamın biri tarafından hoş karşılanıp karşılanmadığını belirlemem için illa imza mı atmam gerekiyor?
Alay ederim veya etmem, bu benim kendi kararım..
Size tek bir laf dahi etmedim, siz alıntılamışsınız benim mesajımı.. Benimle muhatap oluyorsanız alaylarımı da çekmek zorundasınız.. :)
Çok saygılı kararlar alıyorsunuz.. Mümkünse bu konuda bilginiz yoksa sırf alay etmek için buraya yazmayın..
Ben beğenmediğim için gelecekteki partnerim de beğenmez dimi? Hiç ilişki yaşamadığım için aşk fiziğe çok bakar mı bilmiyorum. Mesela yüz olarak güzel bi kız düşünün onun bütün vcudunu gören birinin ondan soğuması mümkün müdür? Evlilik konusunu çok takıyorum çünkü internette çok yorum var "şöyle kız olursa olmaz böyle kız olursa olmaz" diye. Daha evlenmeme çok var ama moralimi bozuyor şimdiden. 18 yaşındayım kendişmden nefret ettim resmen. Vajinam büyük (o genetik bişey) ve dudakları çok sarkmış durumda. Hafif de kara. Çünkü ergenliğimde çok kötü şartlarda sir ağda yaptırdım ne kadar çirkinleştiğini gördükten sonra da iş işten geçti. Şimdi epilasyona gidiyorum doktor expigment %4 veriyor ama o hiçbir işe yaramıyor rengini açmıyor. Ayrıca kremşn kendisi kararıyor bir süre sonra, tarihi geçmiş gibi. İğrenç siyah bir hal alıyor ve onu srmeye iğreniyorum. Vajina estetiği bölümüne yazdım ama vajinama verecek param da yok. Her şeyin estetiği var her estetik de pahalı. Güzel olmak çoook pahalı çok!
bu konu gerçekmi
vajinanin guzeli çirkini oldugunu ilk defa duyyorum
ne cahilmi$im meger