vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Erkekler için sadece bir adet vajina yeterli yani öylemi
Öyle değilse kadın olduğunu ispatlamak için niye 250 Gr teraziye koy tarzı cümle yazdın ???? Kendinle çelişiyorsun saçma sapan bir konu açmışsın burdaki üyeler kadını bulup vajina rengini mi açtırsın sana online terapi mi versin travma yaşadığın için ?

Nasılsa düğün günü, damat ödemek zorunda diye 3 saatlik gelin saçına 4000 aliyor olmak ahlak anlayışınıza uyuyor mu, merak ettim.
Buna helal para diyor musunuz?
Rüzgar esse yıkılacak,gecekonduda bozma apartmanlarina 8 bin lira kira isteyen ev sahipleri gibisiniz
Emek + romatizmalı parmaklar + bel fıtığı + hissiz parmak uçları + onlarca dava + kavga kıyamet sonucu olan bir meslekte alınan paranın vicdanı yapılmaz

Bide ne ola ki, okulda yazım kuralları konusu size hiç anlatılmadı galiba. Yo yoooooo böylelerine laf anlatılmaz. Size akıl fikir bir deeeee yazım kurallarını iyi öğrenmenizi diliyorum konu sahibi.

Hele hele ağza bak sen erkek değilsen bende birşey bilmiyorum hem de uzanamadığı ciğere mundar diyen eziklerden
Ay kesinlikle erkek ve şu an sadece ortamın yoklamasını yapıyor. Ya bu durumun normal olup olmadığını anlamaya çalışıyor ya da insanların kendi vajinalarını anlatmasını dinlemek istiyor.

Hic hatırlamıyorum ya konusunu, o kadar guzelse yasli adamla ne isi varmış dipdiri gencler varken🥴
Onlar el üstünde tutuyor ablası, ama evlendikten sonra yüzüne bakmayacak haberi yok. Çok konu var öyle yaşça büyük kocam benle ilgilenmiyor diye. 🥲

Birine bayan demek ne zamandan beri eziklemek oldu bilmiyorum ama buna takıldıysan kompleksli birisin demek ki. Zaten 2 lafından biri ona buna sallamak. O yüzden benim eziklememe gerek yok her şey ortada 😂 Olmayan özgüvenini milletin arkasından konuşarak,ona buna sallayarak mı sağlıyorsun?
Ne deseydim kadına haMfendi kukunuz zonguldak kömürü gibi sizi en yakın güzellik merkezine yönlendiriyorum burdan çıkınca koşar adımla oraya gidin ya da psikolojik destek alıcam seans ücretimi ödeyin öyle gidin mi deseydim

Öyle değilse kadın olduğunu ispatlamak için niye 250 Gr teraziye koy tarzı cümle yazdın ???? Kendinle çelişiyorsun saçma sapan bir konu açmışsın burdaki üyeler kadını bulup vajina rengini mi açtırsın sana online terapi mi versin travma yaşadığın için ?
Ki burda kendi travma yaratıyor ağdacılara güvenememe travması

X