Bende kendi adıma üzülüyorum artık abla , elim kolum bağlı yaşıyorum ama ölü gibiGüzelim böyle birşey imkansız uzuliyorum senin adına
Kaç yaşındasın canımBende kendi adıma üzülüyorum artık abla , elim kolum bağlı yaşıyorum ama ölü gibi
22Kaç yaşındasın canım
Canım kafandaki soruyu sormussun 1ay önce arkadaşlarım sana yardımcı olmuş neden hala ikna olmuyorsun ?
Dalga geçen sensin git uyu sedyeye serdikleri peceteyi bile değiştiriyorlar önümü değiştirmeyecek Ler bu kadar korkuyorsan sevgilinle ilişkiye girme vajinal ultrason çektirmek zorunda kalma madem bu kadar takintilisin uslu uslu evinde oturSürekli vajinal usg muayanesi olan biri değilim , burda bana yardım eden çoğu kadın sert üslup kullandı ama bu sadece ciddiyetlerini göstermek içindi , düşüncem ve takıntı şekline gelmiş korkumla dalga geçmek size bir şey kazandırmıyor, ki bu düşüncemin aslı var ki bir uyeninde devlet hastanesinde vajinal usg aparatindaki prezervatifi degistirmemisler ...
Tam kabulleniyorum evet çok uç böyle bir şeyi kimse düşünmemiştir ve yaşamamıştır diyorum ama geceleri bir vesvese bir korku bırakmıyor ki 2 gram uyku uyuyabileyim...Canım kafandaki soruyu sormussun 1ay önce arkadaşlarım sana yardımcı olmuş neden hala ikna olmuyorsun ?
Haklısınız şu an tam olarak öyleyim evden çıkmaya halimde kalmadı bu korku yüzündenDalga geçen sensin git uyu sedyeye serdikleri peceteyi bile değiştiriyorlar önümü değiştirmeyecek Ler bu kadar korkuyorsan sevgilinle ilişkiye girme vajinal ultrason çektirmek zorunda kalma madem bu kadar takintilisin uslu uslu evinde otur
Biri bitti biri başladı boş olmasam da kendimi başka konulara odaklasamda bir anda geliyor bu düşünce aklıma kendimi rahatlatmaya çalışıyorum regl oldun saclamala diyorum ama gebeliginde regl olan kadınlar yoğun kanama yaşayıp sapasağlam doğum yapanlar var olduğunu görünceAyy daha neler kiz sen bosmu kaldinda kafada bunlari kuruyorsun
Canım hemen destek alman gerekiyor normal değilsin sen gidişat hiç iyi durmuyorTam kabulleniyorum evet çok uç böyle bir şeyi kimse düşünmemiştir ve yaşamamıştır diyorum ama geceleri bir vesvese bir korku bırakmıyor ki 2 gram uyku uyuyabileyim...
Ohooo sen kendini kaybetmissin korkma hamilelik oyle basit bisey degil sperm kadinin rahminden ultrasona gececek orda yasicak beklicek sonra senin rahmine ulasacak da sen hamile kalcaksin.5 sezonluk dizi gibi uzar gider oyle olmuyo o islerBiri bitti biri başladı boş olmasam da kendimi başka konulara odaklasamda bir anda geliyor bu düşünce aklıma kendimi rahatlatmaya çalışıyorum regl oldun saclamala diyorum ama gebeliginde regl olan kadınlar yoğun kanama yaşayıp sapasağlam doğum yapanlar var olduğunu görünce
En kötüsü de bu her şeyi bilip anlayıp engel olamamak o korkuya yenilmekCanım hemen destek alman gerekiyor normal değilsin sen gidişat hiç iyi durmuyor
O zaman hamile kalırsınEn kötüsü de bu her şeyi bilip anlayıp engel olamamak o korkuya yenilmekgideceğim tekrardan
Ama benden önceki hastadan hemen sonra girdim , ben karından bakacak sanmıştım vajinal bakmak istedi doktorum neye uğradığımi şaşırdım biraz panikledim doğrusu ilk kez yaşadığım için bunu , prezervatif takılırken görmedim asistan arka taraftaydi geldi aparatı uzattı , doktorum baktı bana anlatmaya başladı bende monitöre baktım ve onu dinledim aparata bakmadım jel var mıydı ona bile dikkat etmedim kiOhooo sen kendini kaybetmissin korkma hamilelik oyle basit bisey degil sperm kadinin rahminden ultrasona gececek orda yasicak beklicek sonra senin rahmine ulasacak da sen hamile kalcaksin.5 sezonluk dizi gibi uzar gider oyle olmuyo o isler
Anlamadım nasıl yaniO zaman hamile kalırsın
Hamile kalabilirsin yani baksa nediyim sanaAnlamadım nasıl yani
Ya ciddi ciddi bunu düşündüğüne inanamıyorum sperm dedigin kislik konserve degil aylarca gunlerce yasasinAma benden önceki hastadan hemen sonra girdim , ben karından bakacak sanmıştım vajinal bakmak istedi doktorum neye uğradığımi şaşırdım biraz panikledim doğrusu ilk kez yaşadığım için bunu , prezervatif takılırken görmedim asistan arka taraftaydi geldi aparatı uzattı , doktorum baktı bana anlatmaya başladı bende monitöre baktım ve onu dinledim aparata bakmadım jel var mıydı ona bile dikkat etmedim ki
Ben erkek arkadaşımla yaşadığım ilişkiden korksamda onun arkasındayım ki korktuğum için vajina-penis ilişkisi yasamayali uzunca zaman oldu , doktora gitme sebebim sürtünmeyle olan bir ilişkiydi oda kıyafet üzerindendi yani bu korkum o zaman başladı sonrasında da bir ilişkim olmadı olamazda bu psikolojimle , ben sadece o an karından olacak sandım vajinal usg oldu sonrasında da kafama bu takıldı , vajinal usg aparatıyla zevk yasamadim yani kimsede başkasının sperminden gebe kalmak istemez bu konudaki korkumun başlıca sebebi de bu , genel olarak gebe kalma korkum olsa da burda konu vajinal usg aparatindaki başka adamın spermiYa ciddi ciddi bunu düşündüğüne inanamıyorum sperm dedigin kislik konserve degil aylarca gunlerce yasasin
Dis ortamda...bi mantikli dusunmeye calisir misinhamilelikten bu denli korkuyorsan hamilelik şüphesi duyacagin seylet yaşayıp neden doktora gidiyorsun o halde isin zevkini yasarken iyi sonra vay ben hamilemiyim vay bana ultrason sapindan sperm kactimi.. spermler siraya girmis senin rahimde halay cekiyo haberin yok
Allah sağlık ferahlık versin diyinHamile kalabilirsin yani baksa nediyim sana
Yahu yok oyle bir sperm allah aşkına kafanizda kurup neye inanıyorsunuz farkındamısınız. Ne spermmis be mubarek fildir.fildir can atiyo kimi hamile bıraksam diyeBen erkek arkadaşımla yaşadığım ilişkiden korksamda onun arkasındayım ki korktuğum için vajina-penis ilişkisi yasamayali uzunca zaman oldu , doktora gitme sebebim sürtünmeyle olan bir ilişkiydi oda kıyafet üzerindendi yani bu korkum o zaman başladı sonrasında da bir ilişkim olmadı olamazda bu psikolojimle , ben sadece o an karından olacak sandım vajinal usg oldu sonrasında da kafama bu takıldı , vajinal usg aparatıyla zevk yasamadim yani kimsede başkasının sperminden gebe kalmak istemez bu konudaki korkumun başlıca sebebi de bu , genel olarak gebe kalma korkum olsa da burda konu vajinal usg aparatindaki başka adamın spermi