D dolce11 Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 202 23 298 34 Bursa 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #41 Louder .!.: Bende hiçbir sorun olmadı, doktora da sordum taktım dedi ama ben taktığını gerçekten görmedim.. Bu işlem bana şehir hastanesinde de yapılmıştı önceden. Orada direkt taktılar mesela. Devlette ihmal olacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Merhaba bu durumla ilgili test yaptırdınız mı?
Louder .!.: Bende hiçbir sorun olmadı, doktora da sordum taktım dedi ama ben taktığını gerçekten görmedim.. Bu işlem bana şehir hastanesinde de yapılmıştı önceden. Orada direkt taktılar mesela. Devlette ihmal olacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Merhaba bu durumla ilgili test yaptırdınız mı?
Louder Guru Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ağustos 2012 5.213 15.134 448 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #42 dolce11 .!.: Merhaba bu durumla ilgili test yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayır bu duruma özel bir test yaptırmadım ancak herhangi bir sorun da yaşamadım
dolce11 .!.: Merhaba bu durumla ilgili test yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayır bu duruma özel bir test yaptırmadım ancak herhangi bir sorun da yaşamadım