Vajinal ultrason yaptıranlar

Ben streç filmle sarıldığını bile gördüm belki prezervatifsiz ama filmli olduğu içşn görmemiş olabilir misiniz ortam bir de hafif karanlıksa inşaallah farkettmemişsinizdir gönlünüzü ferah tutun

Doktorla görüştüm kızlar, çok ince bir prezervatif kullandım siz fark etmemişsinizdir dedi. İçimi rahatlatmam dışında çare yok şu an

Doktorla görüştüm kızlar, çok ince bir prezervatif kullandım siz fark etmemişsinizdir dedi. İçimi rahatlatmam dışında çare yok şu an
muhtemelen oyledir. Diger turlu hicbir doktor yapmaz yani.
Normalde de var bi salaklık bilirsin shshsjjd
Ask olsun sakin kalip kotu dusunceleri uzaklastirmal en iyisi

Takılmıştır siz görmemişsinizdir ,takilmamasi imkansız. Belki bakmadigijiz bakmadığınız bir anda oldu

Takılmıştır siz görmemişsinizdir ,takilmamasi imkansız. Belki bakmadigijiz bakmadığınız bir anda oldu
2 hafta önce ben de gittim alttan muayene etti takarken gördüm ama bakıyordum siz belki hic bakmadiniz diğerlerini hatırlamıyorum. Kendileri içinde sağlık açisindan uygun değil

Merhaba bnde bugun devlet hastanesinde vajinal ultrason yaptirdim ilk kez yaptirdigim icin islemi bilmiyordum bu prezervatif olayini takti mi doktor takmadimi bilmiyorum sizde bi sorun oldumu nasil anlayacagiz bize bisey yapip yapmadigini bu durumun

Merhaba bnde bugun devlet hastanesinde vajinal ultrason yaptirdim ilk kez yaptirdigim icin islemi bilmiyordum bu prezervatif olayini takti mi doktor takmadimi bilmiyorum sizde bi sorun oldumu nasil anlayacagiz bize bisey yapip yapmadigini bu durumun
Bende hiçbir sorun olmadı, doktora da sordum taktım dedi ama ben taktığını gerçekten görmedim..
Bu işlem bana şehir hastanesinde de yapılmıştı önceden. Orada direkt taktılar mesela. Devlette ihmal olacağını sanmam

Rahat olun bence dediği gibidir takmış demek ki o an heycanlisinizdir gormediniz , gebelikte neden vajial muayene ye ihtiyaç duyuluyor bende ona takıldım, aslında sizin bebek te büyük ,kanama alanı vs. mi vardı?

Rahat olun bence dediği gibidir takmış demek ki o an heycanlisinizdir gormediniz , gebelikte neden vajial muayene ye ihtiyaç duyuluyor bende ona takıldım, aslında sizin bebek te büyük ,kanama alanı vs. mi vardı?
Çok minikti daha, 5-6 hafta arasıydı kalp sesi için gitmiştim, şimdi karından bakılıyor çok şükür

Merak ediyorum 14 haftalık gebesiniz neden vajinal ultrason

Anladım. Aslında o sırada çekinmeden itiraz etmemiz lazım benim bı ara acayibime giden bir konuda doktora itiraz ettiğim de iyi al o zaman sen benden daha iyi biliyorsun kendi tedavini kendin yap demişti. Şok olmuştum.
Bu tepkileri ala ala içimize kapanıyoruz işte, tabi ki doktorlardan iyi bilmiyoruz ama insanlık hali, unutulabilir keşke böyle davranmasalar

Vajinal ultrason için kendi rızamla yaptırıyorum tüm sorumluluk bana aittir yazıp imza istiyorlar mi ? Burada istediler şüphelendim

Vaj8nal ultrasonu kabul ediyorum diye imza artırıyorlar mi benden istedi tüm sorumluluk bana ait yaz dedi az önce domtor

Vaj8nal ultrasonu kabul ediyorum diye imza artırıyorlar mi benden istedi tüm sorumluluk bana ait yaz dedi az önce domtor
Normalde istemiyorlar ama vajinal ultrason hakkında olumsuz düşünen bir sürü kişi var. Belki de başlarına bir sorun geldi hasta tarafından kendilerini güvenceye almak iÇin böyle bir şey imzalattılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…