- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
Ya aynı şekilde ben de. İşkillendim şuan.Ben de cok kez yaptırdım takilmamisti
Normalde de var bi salaklık bilirsin shshsjjdSucu hamilelik hassasiyetine atardim
muhtemelen oyledir. Diger turlu hicbir doktor yapmaz yani.Doktorla görüştüm kızlar, çok ince bir prezervatif kullandım siz fark etmemişsinizdir dedi. İçimi rahatlatmam dışında çare yok şu an
Ask olsunNormalde de var bi salaklık bilirsin shshsjjd
2 hafta önce ben de gittim alttan muayene etti takarken gördüm ama bakıyordum siz belki hic bakmadiniz diğerlerini hatırlamıyorum. Kendileri içinde sağlık açisindan uygun değilTakılmıştır siz görmemişsinizdir ,takilmamasi imkansız. Belki bakmadigijiz bakmadığınız bir anda oldu
Merhaba bnde bugun devlet hastanesinde vajinal ultrason yaptirdim ilk kez yaptirdigim icin islemi bilmiyordum bu prezervatif olayini takti mi doktor takmadimi bilmiyorum sizde bi sorun oldumu nasil anlayacagiz bize bisey yapip yapmadigini bu durumunMerhaba arkadaşlar
Birkaç gün önce bir doktora muayeneye gittim. Vajinal ultrason yapıldı ancak proba (cinsel organımıza giren kısma) prezervatif takılmadı. Daha önce başka bir kontrol için hastaneye gittiğimde prezervatif takılarak yapılmıştı. Şimdi canımı sıkıyor bu durum. Prezervatif gerektirmeden de temizliği sağlanabilen cihazlar var mı?
Sizin vajinal ultrasonlarınızda da prezervatif takmadan uygulama yapan oldu mu?
Bende hiçbir sorun olmadı, doktora da sordum taktım dedi ama ben taktığını gerçekten görmedim..Merhaba bnde bugun devlet hastanesinde vajinal ultrason yaptirdim ilk kez yaptirdigim icin islemi bilmiyordum bu prezervatif olayini takti mi doktor takmadimi bilmiyorum sizde bi sorun oldumu nasil anlayacagiz bize bisey yapip yapmadigini bu durumun
Rahat olun bence dediği gibidir takmış demek ki o an heycanlisinizdir gormediniz , gebelikte neden vajial muayene ye ihtiyaç duyuluyor bende ona takıldım, aslında sizin bebek te büyük ,kanama alanı vs. mi vardı?Bende hiçbir sorun olmadı, doktora da sordum taktım dedi ama ben taktığını gerçekten görmedim..
Bu işlem bana şehir hastanesinde de yapılmıştı önceden. Orada direkt taktılar mesela. Devlette ihmal olacağını sanmam
Çok minikti daha, 5-6 hafta arasıydı kalp sesi için gitmiştim, şimdi karından bakılıyor çok şükürRahat olun bence dediği gibidir takmış demek ki o an heycanlisinizdir gormediniz , gebelikte neden vajial muayene ye ihtiyaç duyuluyor bende ona takıldım, aslında sizin bebek te büyük ,kanama alanı vs. mi vardı?
Merak ediyorum 14 haftalık gebesiniz neden vajinal ultrasonMerhaba arkadaşlar
Birkaç gün önce bir doktora muayeneye gittim. Vajinal ultrason yapıldı ancak proba (cinsel organımıza giren kısma) prezervatif takılmadı. Daha önce başka bir kontrol için hastaneye gittiğimde prezervatif takılarak yapılmıştı. Şimdi canımı sıkıyor bu durum. Prezervatif gerektirmeden de temizliği sağlanabilen cihazlar var mı?
Sizin vajinal ultrasonlarınızda da prezervatif takmadan uygulama yapan oldu mu?
Yukarıdaki mesajda yazdımMerak ediyorum 14 haftalık gebesiniz neden vajinal ultrason
Anladım. Aslında o sırada çekinmeden itiraz etmemiz lazım benim bı ara acayibime giden bir konuda doktora itiraz ettiğim de iyi al o zaman sen benden daha iyi biliyorsun kendi tedavini kendin yap demişti. Şok olmuştum.Yukarıdaki mesajda yazdım
Bu tepkileri ala ala içimize kapanıyoruz işte, tabi ki doktorlardan iyi bilmiyoruz ama insanlık hali, unutulabilirAnladım. Aslında o sırada çekinmeden itiraz etmemiz lazım benim bı ara acayibime giden bir konuda doktora itiraz ettiğim de iyi al o zaman sen benden daha iyi biliyorsun kendi tedavini kendin yap demişti. Şok olmuştum.
KeşkeBu tepkileri ala ala içimize kapanıyoruz işte, tabi ki doktorlardan iyi bilmiyoruz ama insanlık hali, unutulabilirkeşke böyle davranmasalar
Hayır benden böyle bir şey istenmediVajinal ultrason için kendi rızamla yaptırıyorum tüm sorumluluk bana aittir yazıp imza istiyorlar mi ? Burada istediler şüphelendim
Normalde istemiyorlar ama vajinal ultrason hakkında olumsuz düşünen bir sürü kişi var. Belki de başlarına bir sorun geldi hasta tarafından kendilerini güvenceye almak iÇin böyle bir şey imzalattılar .Vaj8nal ultrasonu kabul ediyorum diye imza artırıyorlar mi benden istedi tüm sorumluluk bana ait yaz dedi az önce domtor