ben takilmadigini hic gormedimMerhaba arkadaşlar
Birkaç gün önce bir doktora muayeneye gittim. Vajinal ultrason yapıldı ancak proba (cinsel organımıza giren kısma) prezervatif takılmadı. Daha önce başka bir kontrol için hastaneye gittiğimde prezervatif takılarak yapılmıştı. Şimdi canımı sıkıyor bu durum. Prezervatif gerektirmeden de temizliği sağlanabilen cihazlar var mı?
Sizin vajinal ultrasonlarınızda da prezervatif takmadan uygulama yapan oldu mu?
Ben de görmedim ve duymadım. Çok sinirim bozuldu gerçekten. Mikrop kaptım mı acaba. Al başına belayı..ben takilmadigini hic gormedim
Belki hazır takılı şekildedir sizin gözünüzün önünde takmamıştır doktor. Böyle bişeyi ihmal edeceklerini sanmıyorumMerhaba arkadaşlar
Birkaç gün önce bir doktora muayeneye gittim. Vajinal ultrason yapıldı ancak proba (cinsel organımıza giren kısma) prezervatif takılmadı. Daha önce başka bir kontrol için hastaneye gittiğimde prezervatif takılarak yapılmıştı. Şimdi canımı sıkıyor bu durum. Prezervatif gerektirmeden de temizliği sağlanabilen cihazlar var mı?
Dikkat ettim yoktu prezervatif ama otomatik dezenfekte eden bir şey mi var acaba bilmiyorum önyargılı olmak da istemiyorum ama farklı konularda da şüphelerim olduğu için zaten doktorumu değiştirdimBelki hazır takılı şekildedir sizin gözünüzün önünde takmamıştır doktor. Böyle bişeyi ihmal edeceklerini sanmıyorum
Yapıldıktan sonra dikkat ettiniz mi, özel bir şey yaptılar mı dezenfekte için? Yoksa direkt yerine mi koydularBen de cok kez yaptırdım takilmamisti
Ben hamilelikte cok vajinal ultrasona girdim, hiç takilmadigini görmedim. İçinizin rahat olması için size yakın aile hekkmliginde tam idrar tahlili verin, enfeksiyon baksınlar. İçiniz rahat olurMerhaba arkadaşlar
Yok canım düşünme böyle şeyleri. Durduk yerde kendine stres yapma boşuna. Asla ihtimal vermiyorum öyle bişey farklı bir sistemi vardır cihazın. Doktorun hayatı kayar valla böyle bir dikkatsizlik asla yapmazlar. Bence rahat ol. Hastaneye gidip bir sor hatta istersen kesinlikle cihazın bi özelliği falan vardırKarnıma ağrılar girdi stresten, anne olayım derken hiv kapmam inşallah. Offff keşke anında tepki veremeyen bir gerizekalı olmasaydım
Öyle yapacağım ama hiv kaptıktan sonra pozitif çıkması için uzun zaman geçmesi gerekir vs. bunları düşünüp duruyorum çok sinirlerim bozuldu. Epey de pahalı bir özel doktordu ama hiç beklediğim gibi geçmediBen hamilelikte cok vajinal ultrasona girdim, hiç takilmadigini görmedim. İçinizin rahat olması için size yakın aile hekkmliginde tam idrar tahlili verin, enfeksiyon baksınlar. İçiniz rahat olur
Belki doktorun sekreterini acip sormak bi cevap olabilir. Hemen kotu seyler dusunmeBen de görmedim ve duymadım. Çok sinirim bozuldu gerçekten. Mikrop kaptım mı acaba. Al başına belayı..
Özel muayenehaneye gittim canım bir iş merkezindeydi, yeni açmış doktor hastaneden ayrılıp. Bir sürü test yaptıracağım mecburen sonuçlar çıkana kadar da stresYok canım düşünme böyle şeyleri. Durduk yerde kendine stres yapma boşuna. Asla ihtimal vermiyorum öyle bişey farklı bir sistemi vardır cihazın. Doktorun hayatı kayar valla böyle bir dikkatsizlik asla yapmazlar. Bence rahat ol. Hastaneye gidip bir sor hatta istersen kesinlikle cihazın bi özelliği falan vardır
Medeni cesaret mi denir buna yoksa aşırı nezaket hastalığı mı bilmiyorum ama bu tarz konularda asla şüphelerimi belli edemiyorum, hakaret gibi geliyor. Keşke normal olabilsemBelki doktorun sekreterini acip sormak bi cevap olabilir. Hemen kotu seyler dusunme
Belki de takılıydi da siz gormemiş olabilir misinizÖyle yapacağım ama hiv kaptıktan sonra pozitif çıkması için uzun zaman geçmesi gerekir vs. bunları düşünüp duruyorum çok sinirlerim bozuldu. Epey de pahalı bir özel doktordu ama hiç beklediğim gibi geçmedi
Bunu umut ediyorum ama yoktu gördümBelki de takılıydi da siz gormemiş olabilir misiniz
Direk yapmışlardı evet dikkat ettim. Ama temizliyorlardir yaniYapıldıktan sonra dikkat ettiniz mi, özel bir şey yaptılar mı dezenfekte için? Yoksa direkt yerine mi koydular
Merhaba arkadaşlar
Sucu hamilelik hassasiyetine atardimMedeni cesaret mi denir buna yoksa aşırı nezaket hastalığı mı bilmiyorum ama bu tarz konularda asla şüphelerimi belli edemiyorum, hakaret gibi geliyor. Keşke normal olabilsem