Vajinal top kullananlar?

Toplarin ortası delik mi nsl gecirdin lastiği?
Uçları delik ama duruşta çok sıkıntı olmadı arası biraz uzun olmuş galiba onu kısaltacağım sadece. Deneyeyim duruma göre kısaltmasını yapacağım, ince işlerde video izledim üç hareket yapılıyormuş bunlarla, daha ayrıntılı araştırma yapmak lazım. Videolara bakmaya başladım şimdi

Uçları delik ama duruşta çok sıkıntı olmadı arası biraz uzun olmuş galiba onu kısaltacağım sadece. Deneyeyim duruma göre kısaltmasını yapacağım, ince işlerde video izledim üç hareket yapılıyormuş bunlarla, daha ayrıntılı araştırma yapmak lazım. Videolara bakmaya başladım şimdi
Bizi de bilgilendir süreçte puf noktalari öğrenirsen hatta kegel topigi mi kursak ya ...🤔

Ay benim konu. Birisi alıp kullansın bilgi versin. Sonra hep beraber alalım :KK22:
Şu an hastayım ama 3 4 güne ben kullanmaya başlıyorum.

Bizi de bilgilendir süreçte puf noktalari öğrenirsen hatta kegel topigi mi kursak ya ...🤔
Gördüğüm kadarıyla temel nokta pelvik kaslarıyla ağırlığı taşıyabilmek, önce yatarak başlayın diyor, topu içeride sıkıp bırakacaksın günde 3 defa 10 kasılmalık egzersiz, sonra oturarak, son olarak da ayakta, asıl zor olan ayaktayken tutmak çünkü toplar ağır, orjinali metal değil de taşmış sanırım ama öyle bir üretim göremedim, benimkiler cam 😂

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 67
Kız sana helal olsun :KK9:. Nasıl yaptın? Ne topu kullandın? İp olarak hangi ipi kullandın. Nasıl yapılır diye video çek YouTube'a at dolara dolar demezsin valla :KK51:

Evde eski tip top şeklinde avize taşları vardı bir de siyah lastiğim vardı taşları lastiğe görsellerdeki gibi diktim 😂 dışarıda kalacak kısma da küçük bir taş diktim. Fotoğraf yükleyemiyorum telefondan yoksa atardım fotoğraf.
Taşların ölçüsü topların ölçüsüne çok yakın zaten, ağırlıpı da iyi,bence oldu ama deneyince göreceğim.Hastayken gözüm kesmedi denemeyi.
Sur cik değil aslinda baya puf noktasi var ya aslında uğraşılmaz da seven uğraşır 😁

Çok cazipmiş ya ruj sürmeyi hiç sevmiyırum bu bir kaç gün götürür sanki, nereden buluyoruz bunu gratislerde falan var mı

Evde eski tip top şeklinde avize taşları vardı bir de siyah lastiğim vardı taşları lastiğe görsellerdeki gibi diktim 😂 dışarıda kalacak kısma da küçük bir taş diktim. Fotoğraf yükleyemiyorum telefondan yoksa atardım fotoğraf.
Taşların ölçüsü topların ölçüsüne çok yakın zaten, ağırlıpı da iyi,bence oldu ama deneyince göreceğim.Hastayken gözüm kesmedi denemeyi.

Çok cazipmiş ya ruj sürmeyi hiç sevmiyırum bu bir kaç gün götürür sanki, nereden buluyoruz bunu gratislerde falan var mı
Tam bir ruj etkisi vermiyor aslında silinmiş ruj etkisi veriyor...gratiste bilmiyorum valla trendyolcuyum ben 😁

Kızlar benim de aklıma fotoğrafçılıkta kullanılan cam küreler geldi, çapı 30 mm olan denenebilir belki ama gramajları hakkında bilgim yok, alıp hassas tartı ile tartabilirim 😅 ama ipi nasıl sabitleyeceğiz, buna bi çözüm bulmak gerekiyor 🙄😅

Kızlar benim de aklıma fotoğrafçılıkta kullanılan cam küreler geldi, çapı 30 mm olan denenebilir belki ama gramajları hakkında bilgim yok, alıp hassas tartı ile tartabilirim 😅 ama ipi nasıl sabitleyeceğiz, buna bi çözüm bulmak gerekiyor 🙄😅
Benim taşlarda delik vardı, takı malzemesi satan dükkanlardan taş ya da cam boncuk bakılabilir, maliyeti nasıl olur bilemem ama en azından plastik ya da metal olmayan bir şey bulunur

X