- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
- Konu Sahibi Mimozam0642
-
fayda gördünüz müBende bu hafta yaptırdım ama kasıklara bir daha ki sefere rahime yaptıracam çikolata kisti için
Yaptırdınız mı sülüğü şifa buldunuz mu acabaMerhaba kızlar sülük koydurup hamile kalan varmıs yapan hoca öyle söyledi ama korkuyorum bende aralıkda hacamat yaptıracam inşallah önce kasıklara koyacak sülügü yapan hoca
Canım yaptım ama devam edemedim bana fayda vermediYaptırdınız mı sülüğü şifa buldunuz mu acaba
Salı günü yaptırdım ilk hacamatı kuyruk sokumuna ve sırta yaptirdım ve sülükde kuyruk sokumuna koyuldu 7 tane inşallah şifa olur benim kollarım ağrıyodu öncesinde şimdi çok iyiyimYaptırdınız mı sülüğü şifa buldunuz mu acaba
şifa olsun sevindim iyi olmanızaSalı günü yaptırdım ilk hacamatı kuyruk sokumuna ve sırta yaptirdım ve sülükde kuyruk sokumuna koyuldu 7 tane inşallah şifa olur benim kollarım ağrıyodu öncesinde şimdi çok iyiyim
Ben 10 gün önce yaptırdım.sebebsiz kısırlık dediler bir çocuğun var.benim enfeksiyon problemim çok olduğu icin başladım önceliğim o.sonra 2.cock sahibi olmak.rahime 5 adet koyuldu.toplam 4 saat yoğun 4 saat hafif süren kanama oldu.tabi benden düşen o parçaları görünce iyiki yaptirmisim dedim iğrenç di.icimin temizlendiğini hissettim gerçekten,2.seans haftaya inşallah bakalım bu sefer neler olacakArkadaşlar 39 yaşındayım. Eşimde ve bende soru yok. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 2 kez aşılama oldum. Doktor tüp bebek deneyelim dedi. Öncesinde duydum ki Vajinal sülük tedavisi varmış. Bugün istanbulda yaptırdım. İnternetten çok araştırsım. Faydasını görüp hemen hamile kala çok oluyormuş. Aranızda yaptıran ve faydasını gören var mı?
Korkmayın bide uzanmayin durdurmak için bırakın temizlensin içiniz.kanamanin durmama gibi bir durumu yok zatenBugün yaptırdım. İnanılmaz kanamam var. Bugün çok kanamam olacakmış sonra azalacakmış. Kanamam çok olunca korktum tabiiki
Merhaba, bazen tek sefer yeterli olmuyor ki. Siz nasıl fayda etmediğine vardınız? Kaç seans uyguladınız? Tecrübenizi buraya detaylı yazarsanız faydası olur belki. SevgilerCanım yaptım ama devam edemedim bana fayda vermedi
Merhaba istanbulda nerde yaptırdımız yardımcı olurmusunuz ben açıkçası sülükten çok korkuyorum ama kasığa düşünebilirim ama hacamata olumlu bakıyorum zaten akapunktur yaptırıyorum çok işe yarıyorArkadaşlar 39 yaşındayım. Eşimde ve bende soru yok. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 2 kez aşılama oldum. Doktor tüp bebek deneyelim dedi. Öncesinde duydum ki Vajinal sülük tedavisi varmış. Bugün istanbulda yaptırdım. İnternetten çok araştırsım. Faydasını görüp hemen hamile kala çok oluyormuş. Aranızda yaptıran ve faydasını gören var mı?
Kasiklara yaptırdıktan sonra fayda gördünüz muBende bu hafta yaptırdım ama kasıklara bir daha ki sefere rahime yaptıracam çikolata kisti için
Bu ay durumunuz nedir sulugun ne gibi faydasi olduArkadaşlar 39 yaşındayım. Eşimde ve bende soru yok. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 2 kez aşılama oldum. Doktor tüp bebek deneyelim dedi. Öncesinde duydum ki Vajinal sülük tedavisi varmış. Bugün istanbulda yaptırdım. İnternetten çok araştırsım. Faydasını görüp hemen hamile kala çok oluyormuş. Aranızda yaptıran ve faydasını gören var mı?
Bir buçuk ay olmuş siz sülük yaptırali.durumunuz nasıl,kanamaniz kac gun saat sürdü.faydasini gördünüz mü,ne gibi degisiklikler olduBugün yaptırdım. İnanılmaz kanamam var. Bugün çok kanamam olacakmış sonra azalacakmış. Kanamam çok olunca korktum tabiiki
Hangi merkezde yaptırdınız ?İyi akşamlar kızlar öncelikle örnek olarak kendimden bahsetmek isterim 5 yıllık evliyim çocuğum yok çikolata kist i yüzden laparoskopik ameliyat oldum iki yumurtalık dan da kist aldırdım ameliyat da iki tüp um kapalı denildi açılamaz raporu ile tüp bebek e yönlendirildim ilk tedavim de hamile kaldım ancak kalbi durdu kürtaj oldum
Maddi imkanların olmadığı için tekrar tüp bebek yapamadım
Alternatif tıp yönlendim hacamat sülük yaptırdım tüp bebek yaptırdığım sırada çikolata kist i tekrar nüksetti bende onların kaybolması ve tüp ler açılması için seanslar a başladım
Vajinal sülük ve hacamat yaptırdım ve maşallah kaç yıldır bir daha kist çıkmadı ben vajinal sülük yaptırırken aşama aşama doktor a gittim ve her yaptırdığım da ultrason a girdim doktor bile şaşırdı ve tamamen yok oldu çok şükür
Ardından güzel haberi aldım ve açılamaz denilen iki tüp de açıldı çok şükür
Ve hamdolsun hiç bir hastalık da kapmadım arkadaşın dediği gibi gerçekten güvenilir yerlerde yapılırsa şifa ama tabiki güvenilmez yerlerde hastalık kaparsınız
Konu sahibi inşallah şifa olur senin için
YAPTIRDINIZ MI FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ PEKİ BUGÜN BENDE YAPTIRACAM NASİPSEArkadaşlar 39 yaşındayım. Eşimde ve bende soru yok. 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 2 kez aşılama oldum. Doktor tüp bebek deneyelim dedi. Öncesinde duydum ki Vajinal sülük tedavisi varmış. Bugün istanbulda yaptırdım. İnternetten çok araştırsım. Faydasını görüp hemen hamile kala çok oluyormuş. Aranızda yaptıran ve faydasını gören var mı?
SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN Mİ YAPTIRMIŞTINIZ SONRASI NASIL OLDU PEKİBugün yaptırdım. İnanılmaz kanamam var. Bugün çok kanamam olacakmış sonra azalacakmış. Kanamam çok olunca korktum tabiiki
Merhaba bende yaptırmak istiyorum ama siz hangi merkezde yaptırdınız bilgi verebilir misinizYAPTIRDINIZ MI FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ PEKİ BUGÜN BENDE YAPTIRACAM NASİPSE
Çok sevindim iyileşme, büyük geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar öncelikle örnek olarak kendimden bahsetmek isterim 5 yıllık evliyim çocuğum yok çikolata kist i yüzden laparoskopik ameliyat oldum iki yumurtalık dan da kist aldırdım ameliyat da iki tüp um kapalı denildi açılamaz raporu ile tüp bebek e yönlendirildim ilk tedavim de hamile kaldım ancak kalbi durdu kürtaj oldum
Maddi imkanların olmadığı için tekrar tüp bebek yapamadım
Alternatif tıp yönlendim hacamat sülük yaptırdım tüp bebek yaptırdığım sırada çikolata kist i tekrar nüksetti bende onların kaybolması ve tüp ler açılması için seanslar a başladım
Vajinal sülük ve hacamat yaptırdım ve maşallah kaç yıldır bir daha kist çıkmadı ben vajinal sülük yaptırırken aşama aşama doktor a gittim ve her yaptırdığım da ultrason a girdim doktor bile şaşırdı ve tamamen yok oldu çok şükür
Ardından güzel haberi aldım ve açılamaz denilen iki tüp de açıldı çok şükür
Ve hamdolsun hiç bir hastalık da kapmadım arkadaşın dediği gibi gerçekten güvenilir yerlerde yapılırsa şifa ama tabiki güvenilmez yerlerde hastalık kaparsınız
Konu sahibi inşallah şifa olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?