Gebeliğe Hazırlık Vajinal sülük tedavisiyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar sülük koydurup hamile kalan varmıs yapan hoca öyle söyledi ama korkuyorum bende aralıkda hacamat yaptıracam inşallah önce kasıklara koyacak sülügü yapan hoca

Ben 10 gün önce yaptırdım.sebebsiz kısırlık dediler bir çocuğun var.benim enfeksiyon problemim çok olduğu icin başladım önceliğim o.sonra 2.cock sahibi olmak.rahime 5 adet koyuldu.toplam 4 saat yoğun 4 saat hafif süren kanama oldu.tabi benden düşen o parçaları görünce iyiki yaptirmisim dedim iğrenç di.icimin temizlendiğini hissettim gerçekten,2.seans haftaya inşallah bakalım bu sefer neler olacak

Merhaba istanbulda nerde yaptırdımız yardımcı olurmusunuz ben açıkçası sülükten çok korkuyorum ama kasığa düşünebilirim ama hacamata olumlu bakıyorum zaten akapunktur yaptırıyorum çok işe yarıyor

Bu ay durumunuz nedir sulugun ne gibi faydasi oldu

Bugün yaptırdım. İnanılmaz kanamam var. Bugün çok kanamam olacakmış sonra azalacakmış. Kanamam çok olunca korktum tabiiki
Bir buçuk ay olmuş siz sülük yaptırali.durumunuz nasıl,kanamaniz kac gun saat sürdü.faydasini gördünüz mü,ne gibi degisiklikler oldu

Hangi merkezde yaptırdınız ?

Merhaba benimde enfeksiyon problemim var romatoid artrit hastasıyım yıllardır hiç gebe kalamadım açıkçası ben enfeksiyon da engelliyor olabilir diye düşünüyordum 1 tüp bebek denemem oldu Negatif sonuçlandı oyuzden bende öncelik olara hastalığım için başladım sülük ve hacamata birkac gün sonra rahimede başliycaz Allah izin verirse. Sizin ilk çocuğunuzda da enfeksiyon probleminiz varmırdı ? Suluğe devam ediyor musunuz bir değişiklik var mı bu konuda olumlu örneklere okadar ihtiyacım var ki cevaplarsanız çok mutlu olurum. Rabbim şifa versin

YAPTIRDINIZ MI FAYDASINI GÖRDÜNÜZ MÜ PEKİ BUGÜN BENDE YAPTIRACAM NASİPSE

Çok sevindim iyileşme, büyük geçmiş olsun.
Özelden yazdım bakar mısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…