Gebeliğe Hazırlık Vajinal sülük tedavisiyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba nerde yaptırdınız?
özelden yazabilir misiniz?
tşk.

Merhabalar kaç seans sülük ve hacamat yaptırdınız?

Merhaba kızlar 6 yıldır anne olmaya çalışan 2 aşılama bir tüp bebek geçiren bir anne adayıyım ve hepsi malesef negatif sonuçlandı... Vajinal sülüğü çok araştırdım buradan okudum ve sonunda yaptırmaya karar verdim, bugün akşam 2 saat önce yaptırdım ama neredeyse 1-1.5 senedir cesaret edemiyordum. Buradan okuduğum yorumlar kendimi çok kötü hissettirdi ama bir cesaret Allaha sığınarak yaptırdım. Dediğim gibi henüz 2 saat anca oldu yoğun bir kanama var ama beklenen bir şey bu, canım gerçekten hiç yanmadı sadece içten hafiften bir sızı oldu o kadar bunları buraya girip cesaret almak isteyenler için yazıyorum.. 6 yıldır hiçbir doktorun bana söylemediği bir şeyi söyledi yapan abla ve ben gerçekten şifa olacağına inanıyorum.. Bebeğim olur veya olmaz bu nasip kısmet işi ama bence faydalı bir şey doktorla birlikte devam edilirse güzel sonuçlara ulaşacağımızı düşünüyorum.. İnşallah isteyen herkese benimle birlikte hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…