• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vajinal sülük tedavisiyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar öncelikle örnek olarak kendimden bahsetmek isterim 5 yıllık evliyim çocuğum yok çikolata kist i yüzden laparoskopik ameliyat oldum iki yumurtalık dan da kist aldırdım ameliyat da iki tüp um kapalı denildi açılamaz raporu ile tüp bebek e yönlendirildim ilk tedavim de hamile kaldım ancak kalbi durdu kürtaj oldum
Maddi imkanların olmadığı için tekrar tüp bebek yapamadım
Alternatif tıp yönlendim hacamat sülük yaptırdım tüp bebek yaptırdığım sırada çikolata kist i tekrar nüksetti bende onların kaybolması ve tüp ler açılması için seanslar a başladım
Vajinal sülük ve hacamat yaptırdım ve maşallah kaç yıldır bir daha kist çıkmadı ben vajinal sülük yaptırırken aşama aşama doktor a gittim ve her yaptırdığım da ultrason a girdim doktor bile şaşırdı ve tamamen yok oldu çok şükür
Ardından güzel haberi aldım ve açılamaz denilen iki tüp de açıldı çok şükür
Ve hamdolsun hiç bir hastalık da kapmadım arkadaşın dediği gibi gerçekten güvenilir yerlerde yapılırsa şifa ama tabiki güvenilmez yerlerde hastalık kaparsınız
Konu sahibi inşallah şifa olur senin için😉
Merhaba nerde yaptırdınız?
özelden yazabilir misiniz?
tşk.

İyi akşamlar kızlar öncelikle örnek olarak kendimden bahsetmek isterim 5 yıllık evliyim çocuğum yok çikolata kist i yüzden laparoskopik ameliyat oldum iki yumurtalık dan da kist aldırdım ameliyat da iki tüp um kapalı denildi açılamaz raporu ile tüp bebek e yönlendirildim ilk tedavim de hamile kaldım ancak kalbi durdu kürtaj oldum
Maddi imkanların olmadığı için tekrar tüp bebek yapamadım
Alternatif tıp yönlendim hacamat sülük yaptırdım tüp bebek yaptırdığım sırada çikolata kist i tekrar nüksetti bende onların kaybolması ve tüp ler açılması için seanslar a başladım
Vajinal sülük ve hacamat yaptırdım ve maşallah kaç yıldır bir daha kist çıkmadı ben vajinal sülük yaptırırken aşama aşama doktor a gittim ve her yaptırdığım da ultrason a girdim doktor bile şaşırdı ve tamamen yok oldu çok şükür
Ardından güzel haberi aldım ve açılamaz denilen iki tüp de açıldı çok şükür
Ve hamdolsun hiç bir hastalık da kapmadım arkadaşın dediği gibi gerçekten güvenilir yerlerde yapılırsa şifa ama tabiki güvenilmez yerlerde hastalık kaparsınız
Konu sahibi inşallah şifa olur senin için😉
Merhabalar kaç seans sülük ve hacamat yaptırdınız?

Merhaba kızlar 6 yıldır anne olmaya çalışan 2 aşılama bir tüp bebek geçiren bir anne adayıyım ve hepsi malesef negatif sonuçlandı... Vajinal sülüğü çok araştırdım buradan okudum ve sonunda yaptırmaya karar verdim, bugün akşam 2 saat önce yaptırdım ama neredeyse 1-1.5 senedir cesaret edemiyordum. Buradan okuduğum yorumlar kendimi çok kötü hissettirdi ama bir cesaret Allaha sığınarak yaptırdım. Dediğim gibi henüz 2 saat anca oldu yoğun bir kanama var ama beklenen bir şey bu, canım gerçekten hiç yanmadı sadece içten hafiften bir sızı oldu o kadar bunları buraya girip cesaret almak isteyenler için yazıyorum.. 6 yıldır hiçbir doktorun bana söylemediği bir şeyi söyledi yapan abla ve ben gerçekten şifa olacağına inanıyorum.. Bebeğim olur veya olmaz bu nasip kısmet işi ama bence faydalı bir şey doktorla birlikte devam edilirse güzel sonuçlara ulaşacağımızı düşünüyorum.. İnşallah isteyen herkese benimle birlikte hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip olur 🤲🥰💕

Back