2.5 aydır canım bağışıklığın düşünce gelir diyor profasi yaptirmadim henuz ... simdilik dusunmiyorum.... sizde bu viruz ne zamandir var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.5 aydır canım bağışıklığın düşünce gelir diyor profasi yaptirmadim henuz ... simdilik dusunmiyorum.... sizde bu viruz ne zamandir var?
Bendede 3 aydir once ogrendkm ne zamn geldi nezamndir pozitif bilmiyorumasi yaptirmadim henuz ... simdilik dusunmiyorum.... sizde bu viruz ne zamandir var?
Bızı anlatmıssın cnm ben bebegım ve cevremdekı cogu kısı aynı durumda sureklı bır bogaz enfeksıyonu ve grıo gecırıyoruz antıpıyotıkle gecıyor bıtınce tekrar baslıyor malesef surıyelerden gelen bır hastalıkmıs doktorlar ole soluyorKizLar aranizda vucut kırıklığı grip vs soguk algınlığı yasayan var mi ya da hic yasadiniz mi şu son 2 ayda. Ben surekli hasta oluyorun bağışıklık gitti mi simdi yani? Korku korku korkuuuuu
Canim bir salgin var herkes hasta buzde gecen hafta atlattik vitaminlerinize baktirin muhtemelwn d vitamini ve b12 eksiktir her seyden once vitamknleri yukseltin asil bagisiklik vitamin demekKizLar aranizda vucut kırıklığı grip vs soguk algınlığı yasayan var mi ya da hic yasadiniz mi şu son 2 ayda. Ben surekli hasta oluyorun bağışıklık gitti mi simdi yani? Korku korku korkuuuuu
Iyoyoz cok sukur cok kotu bir salgjn var mevsim degisimi, kişa asil yeni girdik sayilir bu etkiliyor bizi.bizde gecen hafta hastaydik ailecek.suan iyi durumdayiz gecmia olsun karbonatli su ile gargara yap papatya cayi vs ic atlatirskn cabucak inssKızlarrrr nasılsınız iyi misiniz ?? Bende de grip var bu aralar halsizim ve boğazım çok kötü
Canim allahtan gelene boynumuz kildan ince tedbir alin taktiri allaha birakinhaddi ya... demekki omur boyu bizimle bu virus... negatif olsada gelme olasiligi var..
cok uzucu bana gore... hasta olursak bagisiklik duuserse tekrar gelebilir.. aman allahim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Kızlar dua edelim birbirimize kendimize bizim halimizden en iyi birbirimiz anlarızCanim allahtan gelene boynumuz kildan ince tedbir alin taktiri allaha birakin
Canım merhaba öncelikle sakin olmalısın biraz bunun tam olarak ayrımını yapman için bir jinekoloğa gözükmen gerekiyor bende de aynı rahatsızlık var 2.5 ay önce fark ettim elime bir şeyler geliyordu böyle ten rengi gibi ya da ten renginden biraz koyu olur ne kadarlık evlisin?Mrb ben yeni farkettim vajina kenarimda elime et parcasi gibi bisey geldi nete yazinca da korktum acikcasi et beni mi sigil mi bilmiyorum bunların ayrimini bilen varmi.
3 yillik evliyim 5 aylik bebegim var. Tek parça mi oluyor cogaliyormuCanım merhaba öncelikle sakin olmalısın biraz bunun tam olarak ayrımını yapman için bir jinekoloğa gözükmen gerekiyor bende de aynı rahatsızlık var 2.5 ay önce fark ettim elime bir şeyler geliyordu böyle ten rengi gibi ya da ten renginden biraz koyu olur ne kadarlık evlisin?
Eğer hpv varsa çoğalır canım ne zamandan beri var ve kaç tane3 yillik evliyim 5 aylik bebegim var. Tek parça mi oluyor cogaliyormu
Bende senin gibiyim ki hala atlatmış sayılmam mahalesef ki 3 yıllık evlisin ve yeni mi çıktı eşinde hiç fark ettin mi peki?Cok stresli bir yapim var o yuzden cok telas oldum
1 tane var bir kac gun oluyor farkedeliEğer hpv varsa çoğalır canım ne zamandan beri var ve kaç tane
Evet yeni cikti esimde farketmedimBende senin gibiyim ki hala atlatmış sayılmam mahalesef ki 3 yıllık evlisin ve yeni mi çıktı eşinde hiç fark ettin mi peki?
Nasıl bir şey tarif eder misin biraz1 tane var bir kac gun oluyor farkedeli