Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meloshko'cum seni ve ıtır%buse'yi arkadaş olarak ekledim umarım becerebilmişimdir :)
bu arada, internetteki resimlere bakmayıınnnn!!! ben ilk çıktığında baktım ve o gece uyuyamadım. benimki öyle değildi ama insan ona çevirmesinden korkuyor. o örnekler, ilerlemiş vakalar olabilir ve bir sürü çeşidi var arkadaşlar.
öncelikle, siğilden şüphelenenler, mutlaka doktora gitsinler. rahat olmalarını şiddetle öneriyoruz! :)
Arkadaslar Hepiniz Merhaba bu siteye gental siğili olan var mı diye internetten aratırken buldum üye olmamın tek nedeni de şimdi doktordan geliyorum.ve sigillerden nasıl kurtuldugumu sizlerle paylaşmak.Umarım herkes kurtulur.Arkadaşlar oncelikle ben ilk olarak dondurma yontemini denedim ki kimseye tavsiye etmiyorum kesin bir çozum değil 2. olarak yakma yontemini denedim fakat yakmadan hemen sonra başka biryerimde daha sonrada yakılan yerdeki siğillerim tekrarladı 3 doktor değiştirdim fayda etmedi en son olarak yaptığım şey çok basit çorek otu :) evet cok basit corek otu yemeye basladım .Hersabah bir kasık balın uzerine yarım cay kasıgı corek otunu doktum tabi birde yatmadan once doktum ve yedim inanın bana iki haftada butun sigillerim kayboldu.hata ameliyat yerimde de ne iz kaldı ne de siğil.Doktorumla da bunnu paylastım fakat doktor bana sunu soyledi ameliyat yaparken yakma yonteminde yakılan yerin dısıkdaki yerlede de sonradan etkisini gosterip sigilleri yokedermis dedi ben bu arada ası da vurdurmustum1. asıyı oldum siğillerden hemen sonra tabi bunların hepsinin etkisi biraraya gelmiş olabilir ama ben sizlere siddetle corek otunu tavsiye ediyorum cunku corek otu direk bagısıklık sistemini kuvvetlendiriyor ve virusu dışarı atıyor İNANIN VE YAPIN ALTENATİF TIP KESİNLİKLE VARDIR BEN KURTULDUM DİLERİM SİZLERDE KURTULURSUNUZ .:))