- 7 Mayıs 2008
- 4.916
- 3
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar; hpv'ye yakalananların dikkat etmesi gereken en önemli hususlar:
bağışıklık sistemini güçlendirmek, beslenmeye dikkat etmek, morali yuksek tutmak!
Bu virus, vucuda girdiği zaman, direncin düşük olduğu zamanı koluuyor siğile sebep olmak için. ayrıca siğil halinde kendini gösteren arkadaşlar biraz daha rahat olabilirler çünkü siğil çıkan kişilerde kanserleşme ihtimali çok düşük. elbette siğilleri yaktırmalı, çoğalmalarını ebgellemelisiniz çünkü takip çok önemli. vucuttan atılamayan bu virusun sinir bozucu siğillere dönüşmemesi için, vucudunuza iyi bakmalısınız ve bunu çok buyuk bir dertmiş gibi görmemelisiniz çünkü MORAL çok önemli. sonuçta tedavisi var ve bilinçli kadınlar olarak zaten bunu ihmal etmiyorsunuz :)
diğer taraftan, tedavi sürecinde bazı hijyenik adımlar var:
siğillerin çıkmasından önceki çamaşırlarınızı atın ve yenileyin, mutlaka pamuklu çamaşır giyin. haftada bir kez Biokadin solisyon veya uygun olanlarda fitil kullanımı, siğillerin tekrar etme riskini azaltıyor. doktorlar, genital bölge temizleyici jelleri, çok az bir miktar günlük kullanımda öneriyorlar. ben şiddetle MOOS markayı öneriyorum.(bitkisel çünkü) doktorlar genelde günlük ped kullanımını önermiyorlar çünkü kanserojen içeriyor. ancak regl sonrası temizlik için kısa süre kullanabilirsiniz. günde 1 kez çamaşır değiştirmeyi deneyebilirsniz.
arkadaşlar, ben de bu sorunu yaşadım, bende çok zayıf siğiller oluşmuştu ve kendiliğinden koptular, biopside HPV olduğunu öğrendim. havuzdan kaptığım HPV, çok zayıf olduğum için buna sebep oldu. bağışıklık sisteminize çok dikkat edin! günlük vitamin destek ürünleri kullanabilirsiniz.
yardım edebildiysem ne mutlu bana çünkü başlarda benim de moralim çok bozulmuştu.
moralnizi bozmayın, çaresi var :)
sevgiler...:))