İnanın bu hastalıktan kurutlmuş biri olarak tekrar yazıyorum. Aldara krem kullandım ve şuan tertemiz o bölgem izleri bile kalmadı ve çok rahatladım. Aldara haftada 3 gün sürülyor onun dışında sirke falan kullanmanıza gerek yok hatta denemeyin. Regl dönemindeyken de kullanın, tampon kullanın rahat edemezseniz ama kesinlikle günlerini aksatmayın derim çünkü onun bir süreci var kullananlar bilir önce kızarır sonra kabuk bağlar gibi olur küçülür ve yok olurlarrr!=)
Hepinize yeniden geçmiş olsun gerçekten amleyata falan lüzum yok boşuna canınızı sıkmayın=)
gecmıs olsun
aldara krem her bunyede ıse yaramıyor ılk asamada olusum asamasında etkısı war ondan sonra sadece sıgıl cıkmasını engellıyor yanı sıgılın cıkması duruyor ben ıkı bucuk kutu kullandım kutusu 120 tl paraya kııydım aldım banamısın demedı
sırke ayrıca bana doktorum onerdı dogal asıt olarak bence sırke kullanmanıza grek yok yada aldara kullanın dıye bısı demek yerıne ılesme yontemlerını annatmanı tawsıye ederım ayrıca ılesmene cok sewındım beslenmen nasıl ne kadar zamandır cıkmıyor