Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

BU ARADA GÜNLUK PED KULLANMAYINNNNN O BOLGENIN HAWA ALMASI LAZIM bununla ılakalı peçete havlu olan olsun sureklı bırer saat arayla sık kuallanın (ozellıkle koter olanlar )

bende akıntı dolayısıyla kullanıyordum sorun olur yanıama cokta akıntım var bazen ped bıle yeterlı olmuyor ılac kullanıyorum ama hala akıntım var nolcak benim bu halim

hamilelik sırasında hpv ile tanıştım be bebegime bişey olucak diye kafayı yemek üzereyim 1 ay öncesinde aldırdım ama tekrar nüksetti doktorum sezeryan oldugu sürece hiçbir risk olmadığını söylüyor ama çok korkuyorum hamileliğinde bu virüsü taşıyıp bebegini dünyaya getiren varmı beni bilgilendirirse çok sevinirim rahatlamaya çok ihtiyacım var.

nana35 korkma bebegıne bişey olmaz dr bana da demıstı hamılelerde mutlaka sezeryan yapılıyor dıye baska rıskı oldugunu soylemedı :)rahat ol bence Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün bebeğini

selam arkadasım ben aldarayı kullandım ama hıc bır faydasını göremedım bence nısanlın ve sen dr gorunun derım eger sendede cıkmadıysa mutlaka aşınıda ol arkadasım daha rahat olursun

merak etme kendıne ıyı bak ek besın wıtamın ozelıkkle hamıleıkte doktor bazı wıtamın werır onları emınım kullanıyorsundur

ek olarak meywe bol ye

genıtal bolgenı pamuga sırke dok sabah aksam sıl o bolgeyı

tekrarlamaması ıcın vıtamın aldın surece tkrarlamaz bebecine merak etme bı zararı yok normal dogum yapmadın surece sezeryan olmak sartıyla

genıtal bolgesınde et benı nısanlın her aksam pamuga sırke doksun oraya koysun sıgıl 2 hafta ıcınde dokulur

sırke dogal asıttır

aldara krem 1.130 tl su an 2.si pek ıse yaramadı ben 2 kutu kullandım gecmısı okursa belırlı cok nadır ıse yaramıstır gorursun aldara yerıne sırke kullansın bu yusden

en onmelısı bu adamla bı bırlıktelık yasıorsundur yasıcaksan GARDESIL YA DA CERVALIX aşi olması lazım senın we onun ozelllıkle dıorum

( eyer bır ılac reprezatcısı arkadsın warsa 3 doz olması lazım bırınızın normalde ezanede 244 tl tek dozu tanıdık depocu fılan warsa 93 tl werıolar baska bı ezaneye cıkıs yaptırıp )ozellıkle dıorum ustune basa basa

korkma !!!

bende akıntı dolayısıyla kullanıyordum sorun olur yanıama cokta akıntım var bazen ped bıle yeterlı olmuyor ılac kullanıyorum ama hala akıntım var nolcak benim bu halim

janım benım gunluk ped kullanma hawa alması lazım oranın cunku

akıntını ıcın sık sık yarım saate bır havlu pecete koy deyıstır sureklı

akıntın ıcın vajınal tablet yazdır doktora ekstradan da gunluk bır hafta ada cayı ıc akıntını alır (ıkı bardaktan fazla ıcme )

sewgılı gulden hayırlı olsn bebısın anne babalı gusel bı hayat wersın !!!

dıs bolgelere sırke uygula pamuga dok sıgıl olan yerlere uygula cunku hamılelıklte bebıs oldu ıcın her hangı bır mudale yapılmamaktadır

doktorun doru demıs normal dogum olmassa sezeryan yaparsan dogumunu hıc bırseycıkler olmaz korkma

hamılelıkte hpv genıtal sıgıl cok gorulmektedır o yuzden

wıtamınsız kalmısın sen we tekrar nuks etmıs salata we meywe ye hamılelın sonrası mutlaka ası ol we sakın ol

sırkeyı 2 3 hafta uygula lutwen :) sorun olursa ben burdayım

sewgılı bayanlar sıgıl olan yerlere lutwen cok cok cok buyuk lmadı sureece 2 3 hafta her aksam yatarken sırke uygulayın pamauga sırke dokun oraya bantlayın sıgılın uzerıne

temızlınızı sadece su ıle yapın

agda dan uzak jılettele alırken dıkkatlı alın ... ımkan warsa doktor amelyat eldıwwenle yapın cunku agda sıgıllrtı dogıtıyor .jılette kanarsa aynı sekılde

cervalıx ya da gardesıl asınızı olun 3doz

normal kadınların yılda bır ama sıgıl gecırdysenız 6 ayda bır sımır aldırın lutwen

sıgıl sız besınsız wıtamınsız we hasta olmadınız surece cıkmıyor
ne zaman wcur ''''''C WITAMINDEN WE B WTAMINDEN UZAK KALDI O ZAMAN SIGIL CIKAR

YESILLIK
OT ,BALIK,BROKOLI HER AKSAM SALATA,AYRAN SÜT,GUNLUK BIR BARDAK OZELLIKLE TAZE PORTAAKLA SUYU SART

BEN BALIK yag we aktardan aldım ıcınde 30 cesıt bıtkı bulunan macun aldım
yaklasık bılıyorsunuz 50 tane sıgılım we sıgıl gecırdım sırada genıtal herpes oldum
hsv we hpv bırlıkte gecırdım ılesme surecım de hemencecık akıntım oldu
doktorum ada cayı gunde ıkı bardak ıc dedı sıgıllerın bı an once ılesmesı ıcın portakal suyu ıc dedı her gun
koter oldum 2 hafta arayla ıkı kes we koter oldum cun CERVALIX ASIMI OLDUM

asım bıttı 6 ayda bır smır yaptırıyorm

her gun bır kasık macun we balık yag kapsulu ıcıorum ( hayatımı kurtaran su an bunlar))) oldu

su an 1.5 yılım doldu BU YAZ bır ay bırakıyım dedım macunu we balık yagını bı bırakıyım hazıran ayında dedım bırakmsaydım ıyı olurmus bı tane gnıtal ucuk cıktı 1 hafta asıwıral kremle we yogun c wıtamınyle cok sukur gectı demekkı bn wıtamını bırakısam her an hasta olucamı anladım

ıc camsırlarınızı camaasır suyunda daha sonra makınada yıkayın utuleyın ( we sadece pamuklu gyın )
(bu arada hpv temız olmakla alakası yoktur )

denıze gırebılyorsunuz sadece havuz yasak !!!!!
baskasına aıt ıc camasırı havlu ,wc ortak kullanım alanlarını kullanmayın

sırke
wıtamın
agdadan uzak
ası olun
we en onemlısı macun we balık yag ıcın gunluk bunları yapın

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim yardımın için peki aldara çok pahalı ssk bunu karşılamıyor mu?

arkadaslar bosuna paranıza yazık etmeyın helının hastası olarak konusuyorum helıncım senı doktorum olarak goruyorum artık cunku senın sayende ıyılesıyorum cok dua edıorum sana.sadece 1 tane sıgılım kaldı bı tanede cıkmak uzere sanırım ama oda cıktıgı gıbı gıdıcek zaten:) sırkeyı kullanın arkadaslar hıc korkmayın bakın goruceksınız ılk haftada gıdıcekler

beslenmene dıkkat ettın surece sıgıl karemelo gıdıcektır :) macuna baslla mutlaka

Arkadaşlar, formda ara ara sorulan sorulara cevap vereyim istedim;

devlet hastahanesi/ssk doktoru size hpv teşhisi koymuşsa coter(yakma) işlemi için sizi immünoloji polikliniği olan bir hastahaneye sevk ediyor. Ancak kendi muaynehanelerinde yapacaklarsa 250-300 tl civarı bir rakam istiyorlar. Yok siz muaynehanesi olan başka bir dr, yada özel hastahanede yaptıracaksanız bu işlemi gene ortalama 500 tl ciarında rakam söz konusu...
işlem yaklaşık 10-15 dakika sürüyor, önce rahim ağzına/içine uyuşturucu bir iğneyi bir kaç yerden yapıyorlar ki bu biraz acı veren bir yöntem tabii dayanılmaz boyutta değil..uyuşma 1-2 dakika içinde oluyor ve coter anında uygulanıyor. Sonrasında 1 hafta baticon ve yara yanık kremi kullanılıyor...

benim coter işlemim yapılalı 3 hafta oldu. Sadece rahim ağzında 1 adet büyük lezyonum vardı ancak dr işlem sırasında 3 tane olduğunu ve onları da yaktığını söyledi ancak ben diğer ikisinin nerde olduğunu bir türlü anlamadım ve göremedim..ayrıca coter sonrası ne yanık görüntüsü, ne siyahlaşma ne pul pul dökülme oldu..sanki o bölgeden deri parçası kalkmış şeklinde, hatta lezyonun bi kısmı duruyo gibi hali var (
dr bana "kontrole gittiğimde çıkmış olan varsa, ücretsiz yakacağını ancak sonrasında oluşanlar için tekrar ücret talep edeceğini" söyledi...
COTER, SMEAR,TİPLEME,MUAYENE ÜCRETİ, 1100 tl civarı tuttu..
kontrol sonrasında tekrar nüksederse tedaviye ne şekilde devam edeceğimi bilmiyorum açıkçası (

tabıkı bunları dewlet hastanesınde yaptırrısak her hengı bır doktor munae ucretı werılmıyor sssk bagkur mudale olarak gosterıyor cunku

sımır testı dısarda ayrıca 80 90 tl cıwarında

1100 tl werenee kadar arkadasımız gbı onun yerıne gıdın dewlet hastnaesı yada ozel kadın dogum hastanelerı war orda yaptırın koterınızı artı para wermeyın

onun yerıne GARDESIL YADA CERVALIX ASINIZI OLUN

3 4 SIGIL ICIN 1100 TL CIDDI BI RAKAM

arkadaşlar daha önce 2 kez yakma işlemi yapılmasına rağmen tekrar etti...bende hel-in i takip ederek yeni çıkan 5 adet siğilden sirke ile kurtuldum 15 günde ...tekrar edermi bilemem ederse de sirkeye devam tabi bağışıklık sistemini güçlendirerek macun /portakal suyu/balık yağı hapı meyve sebze ile tekrar çıkmasını engellemeye çalışıyorum şimdilik sirke işe yaradı kısacası dr stresi olmadan maddi manevi bende işe yaradı denemekten ne kaybederim ki deyip başlamıştım....umarım sizde de işe yarar tekrar tşk helin...

tuzulme zeynep kendıne ıyı baktın surece cıkmaz kolay kolay :)

ewet arkadaslar sirke işe yarıyor ama bende şöyle bişi oldu bende tam 3 tane vardı siğil hepsine sirkeli pamuk yaptım helin arkadasımızın dediği gibi 2 si tam denk gelmedi herhalde siğilin oldugu yere ama bitane siğilin tam üzerine geldi sanırım ve ertesi gün yok oldu ama sonradan tekrar çıkmaya başladı aynı yer bende yine sirke koydum acaba tek gün denedimde geçti sandım bidaha yapmadım o yüzdenmi çıkmaya başladı siğil ? anlayamadım umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu meret hastalıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…