Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

aman allahım, 50 tane siğil bir anda mı çıktı Hel_in ???

benım makat blgemde dyedı sıgıller ozellıkle bı tane wardı fındık kadardı orayı yaygan yuwarlak ya doktor orayı owal bole uysuturdu 3 tup ıgneyı wurdu hıc bısı hıısetmedım we oval bı bıcımde nesterle aldı koter uguladı en buyuk sıgılım oraydı we aradın 10 gun gectı dyer taraftakı sıgıllerı aldı kılıtorste 3 4 tane wardı yanlarda makaata doru wardı onları aldı hepsı bıttı koter bıdaha oldu yaraalr ılesın ce ama her gun batıcon surdum yara cabuk tuttu ... sona 2 koter sonrası aradan bır hafta gectı aldara krem warsa elınde dr dedı o zamanda 12 tane ne mı ne wardı ıkı gun arayla sur dedı surdum bıdaha da cıkmadı koter sonrası akıntım ıcın fıtıl we ada cayı ıctım

koter oldum gun de saten CERVALIX RAHIM KANSERINE KARSI ASIMI OLDUM

her gun yaklasık bır bucuk senedır

gunluk balık yag

gnc wıtamını

EN ONEMLISI aktardan aldım macun yedım cok sukur allaha

aman allahım, 50 tane siğil bir anda mı çıktı Hel_in ???

benım makat blgemde dyedı sıgıller ozellıkle bı tane wardı fındık kadardı orayı yaygan yuwarlak ya doktor orayı owal bole uysuturdu 3 tup ıgneyı wurdu hıc bısı hıısetmedım we oval bı bıcımde nesterle aldı koter uguladı en buyuk sıgılım oraydı we aradın 10 gun gectı dyer taraftakı sıgıllerı aldı kılıtorste 3 4 tane wardı yanlarda makaata doru wardı onları aldı hepsı bıttı koter bıdaha oldu yaraalr ılesın ce ama her gun batıcon surdum yara cabuk tuttu ... sona 2 koter sonrası aradan bır hafta gectı aldara krem warsa elınde dr dedı o zamanda 12 tane ne mı ne wardı ıkı gun arayla sur dedı surdum bıdaha da cıkmadı koter sonrası akıntım ıcın fıtıl we ada cayı ıctım

koter oldum gun de saten CERVALIX RAHIM KANSERINE KARSI ASIMI OLDUM

her gun yaklasık bır bucuk senedır

gunluk balık yag

gnc wıtamını

EN ONEMLISI aktardan aldım macun yedım cok sukur allaha

en onemlısı nı solıcem

ılk benım sıgılım farkettımde bende 5 taneydı hemen doktora gıttım acılee bole bı gece ara kanamam oldu alallala dedım

sonra dyer gun kadn dogum doktoruna gıttımm sen dedı artık mıkroplusun dedı ne alaka ya dedım koter ol dedı he dedım sona o gun baska hastaneye gıttım

oda dedı koter yapalım yada baska bı ıslem krem tewası uygulayam dedı
aradan ıkı gun gectı bı tane prof dan gun aldım gttım oda demez mı sen ÖLECEKSIN

NSE ünüversıte hastanesıne gıttım doktor oda asıt werdı onu kullandım pek ıse yaramadı ama

zaman gecıo sıgıller dagılıo 1 ay gectı
baska bı doktora gıttım bana ıkı gunde bır aldara krem uygula dedı 1 ay da ole gectı ettımı sana 2 ay

sıgıller oldu 45 50 belkı daha fazla dıorum ya bı tane sıgılm 50 tanedı
hemen doktor adetını hesapla adetın bıttı zaman koter yapıoz dedı kanama olmaması o bolgenın koter sonrası ıslak olmaması lazım dedı

hesapladık hemen koter oldum o fındık buyuklundekını aldı hemen sonra 1 hafta sona yaralar ılesmeye baslıcan dyer bolgelere uyguladı elımde yarım paket ekstradan aldım aldara kaldı onları kullandım bı anda dıl zamanla dagıldı 2 ay cunku ole oldu gbı duruodu koter olmaya yakın bı anda dAGILDI :enbuyukkk:

Allah allaaahh nasıl dr bunlar böyle yaa, biri mikroplusun der,diğeri öleceksin,bir başkası asit verir..Hakkatten şaka gibi..üstelik böylesine ciddi bir konuda !
gelmiş ve geçmiş olsun diyelim, neyse ki şimdi iyisin...

Arkadaşlar ya daha önce de bahsetmiştim 3 yıldır hpv ile uğraşıyorm, 3 kez koter oldum.. asıl danışmak istediğim aşı olayı. tam 25 yaşındayım ve doktorum bulaşma olduysa aşı bi işe yaramaz ancak diğer tiplerin bulaşmasını engeller dedi. benmki tip 6 ve evliyim yani diğer türlerin bulaşmasına imkan yok.. ancak bazı arkadaşlar yine de aşı olmalısın diyolar, acaba sizlere doktorunuz mu önerdi? kafam çok karışık ve fazla vaktim yok lütfen yardımmm

nasıl yaaaa ohaoldumsmile olamz öyle şey neyi nereden cıkartıyo çıkarttığında nolucak daa mı iyi yani yerine ne koyacakki sanki???? cık cık cıkk hiç beğenmedim bu fikri...

makatının da mı içeriye dogru yayılmıştı benimde çünkü makattan içeri dogru gidiyordu ve popomdan çok ızdırap çektim :S hala daha 8-9 ay olmasına rağmen yaralar iyileşti ama tuvalete çıkarken zorlanıyroum.. hassas ve acıyo çoğu zaman.. hala elime bişey geliyo ama dr hemoroid diyo siğiller geçmiş ve tekrarlayan yok diyo ama bende piskolojik bozukluk yarattı bu durum sanırım..

arkadaşlar bişey danışacağım size benim siğiller makatta inşallah bu hafta halledeceğim bu sorunu
soruma gelincede çalışıyorum işim oturarak ertesi günü işe gitmeme mani olur mu yani acı vs koterden sonra devam ediyormu otururken veya çamaşırınız değerken???

vallah güzelim benim durumum kötüydü herkesin aynı olucak diye birşey yok seni korkutmak istemem.. ılk zamanlar oturmayı bırak duz yatmayı bıle unutmuştum hep yan yatıyodum..sımdı popo kısmımda kaldı yara sımdı oturabılıyorum ama yumusak zemıne..
bence cok gec kalmadan gıt hallet sorununu ben cok gec kalmısım bu sıkıntıyı yasadım.. ayrıca ben ılk gunden camasır ve esofman gıyımeye basladım sorun olmadı.. zaten pansuman asaman oldugu ıcın sargı bezlerı oluyo yaranın ustunde...
gecmiş olsun kendıne dıkkat et gecıktırme..lmaz::

benimde makattaydı ve içeri dogruydu o yüzden ilk günler tuvalete çıkarken çok acıdı normalde acımıyodu ama tuvalete fena... hafta sonuna getirmiştim koteri bide pazartesi gitmemiştim.. bir iki gün evde olsan rahat edersin..

nasıl yaaaa ohaoldumsmile olamz öyle şey neyi nereden cıkartıyo çıkarttığında nolucak daa mı iyi yani yerine ne koyacakki sanki???? cık cık cıkk hiç beğenmedim bu fikri...

valla bi kadın doğumcu ve bi dermatolog aynı şeyi söledi. ki bunlar ayrı doktorlar.. iyileşmeyen yaralarda hep aynı şey yapılırmış o dokunun yenilenmesi için kesilip alınırmış ki yerine yeni sağlam doku oluşsun.. ama ben cesaret edemiyorum dua ediyorm başka bi çözüm çıksın karşıma diye (

bu ne sacma bı mantıktır yaaaaaa !!!!

baslangıc sewıyesı hpv genıtal sıgıılerın zaten

hpv tıp 6 & 11 asının amacı zaten 11 16 korunmak bı ust sevıyesınden kesınlıkle we kesınlıkle ası olman sart benım kıde tıp 6 hemen ası oldum
CERVALIX

ASININ ayrıca sole bır ozellıgı war hpv vucuda gırdıyse ası huucrelerı yenılıyor we dıyer saldırlara karsı koruyor !!!!!

İŞE YARAMAZ DYEN DOKTORUN AKLINADAN ŞÜPE DUYORUM KESINLIKLE ASI OL ... BANA DOKTORUM ONERDI ası olmamaı hatta ıse yaramı dedım de vucut huce yenılemesıne gıdıo we kendını koruyor dedı

bende 1 2tane var acaba sizinkisi gibi sorunlar olur mu yaa S:

gecmıs olsn sewgılı arkadsım benım 50 yakın sıgılım yakıldı 6 7 tup orayı bolgesel uyusturdu doktor 15 dk ıcınde toplandım sona ayık oldum ıcın hoplaya zıplaya cıktım yarım saat sona ıkı sıgılden korkma

metal bısı takma gıdecen zaman orda cıkarmak ıcın kupe kolye zaman kaybetteme bıde gerılme

benımkı tam makatta ıcerı gırerken dı bole doktor orayı yaygan bı sekılde aldı neşterleee 2 ayda eskı halıne geltı

bendede tuwalete gıderken yanma oluodu cok acıodu 2 3 gunler acı hıssetmeye basladım

AWON DAN aldım bı genıtal temızleme sıwı jelı var 500 ml 9 TL ALDIM

ONCE ONU SURUODUM SONA IDRARIMI YAPIODUM BOLECE YANMIYORDU IKI AY bole ıdare ettım

benımkı tam makatta ıcerı gırerken dı bole doktor orayı yaygan bı sekılde aldı neşterleee 2 ayda eskı halıne geltı

cnm peki dışkılama sırasında tekrar açılmıyomuydu yara..sonuçta ordan doku alınıyo ve geri kalan dokular birbirine yakınlaşıyo (benim sorunum perinedeki çatlaklar yani vajen girişinde..her ilişkide yeniden açılıyo 2 günde geçiyo) yani o bölgeyi doktor alsa yine eski haline gelir mi diyosun.. ama ya ilişkide yine açılırsa( off bi emin olamıyorumm (

Ben de hala genital temizleme jeli kullanıyorum.. bazıları kesinlikle oraya bişey sürülmez temizlenirken diyor ama ben kendimi temiz hissediyorum napıyım.. sürmezsen temizlemezsem pis mikrop olucak gibi geliyo..

slm kizlar uzun zamandr yazamiodum size guzel haberlerim var gecen cuma kontrole gttm en son bnm sigilleri yakmayip dondurmuslardi ama doktr umutsuz bakiodu buyukler var gecmicek bunlar buyuk ihtimal demisti cuma gunu kontorle gttm doktr mucize olmus resmen dedi ve sigillerim gecms minik bi kac tane varmis gene ama ele gelmio bile baktgmdada temiz duruo o bolgem cok mutluyum yani o kucukler hc rahtsz etmio bile beni tekrr dondurma islemi uyguladi onlara ama yeni sigil cikmamis bu cok önmli bise bnm icin cunku herhfta mutlaka yenileri cikiodu 20gndr cikmio cok sukur smear sonucmda temiz cikmis doktr bni kolposkopiye yollamaktanda vazgcti.cok mutluyum yani sanrm kurtuldum bu sefer bu sigillerden 2.asimida olmustum gecen ay onunda etkisi oldu bnce Allah hepimize sifa versin tamamen kurtuluruz bu virusten ve sigillerden ins bn cok umutszdum ama suan gerckten cok mutluyum o gunler geride kaldi bigun hic aklimiza bile gelmicek bu hastalik tamamen gecip gdicek inanyrm artik kizlar sizde inanin ve gerckten moralle cok alakali bunuda anladm caninizi sikmayin kendinize iyi bakin..:)

walla orası bıraz kuculdu sankı estetık amlleyatı yapılmıs gbı daraltma gbı duuruyo ılıskı sırasındada bepanten krem suruom surmessem acıo surersem bısı olmuo

penmkıde tam wajen gırısı bole yane ılıskı sırasında cok kucuk bole ınce catlaklar oluyor bazen onada krem duruorum bence bır ıkı dr gıt yada rahatsız edıcı bı dururmu yoksa ne bılım acele etme sıgıl yoksa bıraz da bence senın kı psıkolojık

Ben de hala genital temizleme jeli kullanıyorum.. bazıları kesinlikle oraya bişey sürülmez temizlenirken diyor ama ben kendimi temiz hissediyorum napıyım.. sürmezsen temizlemezsem pis mikrop olucak gibi geliyo..

yanlız smir aldırcana yakın zaman 10 gun once sadece suyla temızlen cunku yanlıs cıkma olasılıgı cok yuksek oluyor bılgın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…