aman allahım, 50 tane siğil bir anda mı çıktı Hel_in ???
aman allahım, 50 tane siğil bir anda mı çıktı Hel_in ???
sonra dyer gun kadn dogum doktoruna gıttımm sen dedı artık mıkroplusun dedı ne alaka ya dedım koter ol dedı he dedım sona o gun baska hastaneye gıttım
oda dedı koter yapalım yada baska bı ıslem krem tewası uygulayam dedı
aradan ıkı gun gectı bı tane prof dan gun aldım gttım oda demez mı sen ÖLECEKSIN
NSE ünüversıte hastanesıne gıttım doktor oda asıt werdı onu kullandım pek ıse yaramadı ama
zaman gecıo sıgıller dagılıo 1 ay gectı
baska bı doktora gıttım bana ıkı gunde bır aldara krem uygula dedı 1 ay da ole gectı ettımı sana 2 ay :
Evet cnm benziyo rahatsızlığımız.. bi şekilde incelmiş o bölgedeki deri..hiçbir doktor da çözüm bulamadı malesef.. hatta biri o bölgenin kesilip çıkarılması lazım dedi ben de nasıl kaçcağmı şaşırdım :1shok:
vallah hel-in cim ilk gittigım doktor da hemen ayaklanırsın dedı ama sıgıller makat ve vajınaya ve hatta ıcerıye dogru yayıldıgı ıcın doktor derın yakmıs malesefkı 15 dakıkada toparlanmak ımkansızdı....
arkadaşlar bişey danışacağım size benim siğiller makatta inşallah bu hafta halledeceğim bu sorunu
soruma gelincede çalışıyorum işim oturarak ertesi günü işe gitmeme mani olur mu yani acı vs koterden sonra devam ediyormu otururken veya çamaşırınız değerken???
arkadaşlar bişey danışacağım size benim siğiller makatta inşallah bu hafta halledeceğim bu sorunu
soruma gelincede çalışıyorum işim oturarak ertesi günü işe gitmeme mani olur mu yani acı vs koterden sonra devam ediyormu otururken veya çamaşırınız değerken???
nasıl yaaaa ohaoldumsmile olamz öyle şey neyi nereden cıkartıyo çıkarttığında nolucak daa mı iyi yani yerine ne koyacakki sanki???? cık cık cıkk hiç beğenmedim bu fikri...
Arkadaşlar ya daha önce de bahsetmiştim 3 yıldır hpv ile uğraşıyorm, 3 kez koter oldum.. asıl danışmak istediğim aşı olayı. tam 25 yaşındayım ve doktorum bulaşma olduysa aşı bi işe yaramaz ancak diğer tiplerin bulaşmasını engeller dedi. benmki tip 6 ve evliyim yani diğer türlerin bulaşmasına imkan yok.. ancak bazı arkadaşlar yine de aşı olmalısın diyolar, acaba sizlere doktorunuz mu önerdi? kafam çok karışık ve fazla vaktim yok lütfen yardımmm
bende 1 2tane var acaba sizinkisi gibi sorunlar olur mu yaa S:
valla bi kadın doğumcu ve bi dermatolog aynı şeyi söledi. ki bunlar ayrı doktorlar.. iyileşmeyen yaralarda hep aynı şey yapılırmış o dokunun yenilenmesi için kesilip alınırmış ki yerine yeni sağlam doku oluşsun.. ama ben cesaret edemiyorum dua ediyorm başka bi çözüm çıksın karşıma diye(
benimde makattaydı ve içeri dogruydu o yüzden ilk günler tuvalete çıkarken çok acıdı normalde acımıyodu ama tuvalete fena... hafta sonuna getirmiştim koteri bide pazartesi gitmemiştim.. bir iki gün evde olsan rahat edersin..
benımkı tam makatta ıcerı gırerken dı bole doktor orayı yaygan bı sekılde aldı neşterleee 2 ayda eskı halıne geltı
bendede tuwalete gıderken yanma oluodu cok acıodu 2 3 gunler acı hıssetmeye basladım
AWON DAN aldım bı genıtal temızleme sıwı jelı var 500 ml 9 TL ALDIM
ONCE ONU SURUODUM SONA IDRARIMI YAPIODUM BOLECE YANMIYORDU IKI AY bole ıdare ettım
cnm peki dışkılama sırasında tekrar açılmıyomuydu yara..sonuçta ordan doku alınıyo ve geri kalan dokular birbirine yakınlaşıyo (benim sorunum perinedeki çatlaklar yani vajen girişinde..her ilişkide yeniden açılıyo 2 günde geçiyo) yani o bölgeyi doktor alsa yine eski haline gelir mi diyosun.. ama ya ilişkide yine açılırsa( off bi emin olamıyorumm (
Ben de hala genital temizleme jeli kullanıyorum.. bazıları kesinlikle oraya bişey sürülmez temizlenirken diyor ama ben kendimi temiz hissediyorum napıyım.. sürmezsen temizlemezsem pis mikrop olucak gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?