Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kan testi için erken diil mi?daha belli olmaz sanırım.ama smeari halledicem bi an önce.
fotoepilasyon için de salı günü bikaç yerden randevu aldım görüşücem.paket program düşünmüyorum zaten.ama her yerde IPL cihazından bahsediliyo,denerim senin gibi olmadı.
teşekkür hel_incim

bacana butun makınaları atıs yaptır derım ıstanbul gbı buyuk bı yerde oturyosn eyer ben yanlıs bılmıosam ıstanbull medıcana hastanesınde 5 farklı makınanın 5 de war ara bı ogren gogelden numarasını al hepsını bırden sole doktora doktor zaten acı hısssını makınadA DUYMAK ISTIORM DERSEN hepsınden bı atıs yapar bacana ona gore karar werırsın ALEXSANDIRDA DEYMIO VUCUDA AMA yarım saate bıtırıo paket bolgesını bıraz acılı bı yontem o yuzdn jelsız foto epıslasynu onerdım optum kıb

ıdrar tstın de bellı olmazzz ama kan testınde dolenme gerceklestı andan ıtıbaren cıkar gebelık

merhaba benim ve erkek arkadaşımın genital bölgesinde sivilce gibi şeyler çıktı. acaba hpv mi kaptım. bir site buldum hpv.gen.tr diye biraz korktum açıkçası kanser riski falan diyor. ne yapmam lazım? erkek arkadaşım da muayene olmalı mı erkeklerde de hpv oluyor mu? bir de tek eşli bir ilişkimiz var nasıl bulaşmış olabilir ki bize bu?

Merhaba izolde,
Ben de hpv taşıyıcısı 25 yaşında bi bayanım. 3-4 yıldır mücadele ediyorum. ama özellikle seninle konuşmak istediğim olay şu deri altı yatay siğiller. yaklaşık 1,5 yıldır ilişki sonrası perine bölgemde ince yırtıklar oluşuyor. kaç tane doktora gittiysem hiçbiri çare bulamadı. kadındoğumdan cildiyeye, ordan plastik cerrahiye kadar gittim. sonuç sıfır. yırtıklar ilişki sırasında oluşuyor 2 gün içinde kendiliğinden iyileşiyor. o bölgedeki deri çok incelmiş belki hpv koterizasyondan belki aldaradan kaynaklanıyor. senin durumun nasıl, siğiller mi alındı yoksa sadece biyopsi parçası mı anlayamadm.. şimdi durumun nasıl, bi de bu gittiğin doktor istanbuldamı nerde acaba bilgilendirirsen çok sevinirim...

Ayrıca bu tarz bi şikayeti olan kimse varsa benle paylaşsın lütfen.. inanın çok çaresizim...

Merhaba izolde,
Ben de hpv taşıyıcısı 25 yaşında bi bayanım. 3-4 yıldır mücadele ediyorum. ama özellikle seninle konuşmak istediğim olay şu deri altı yatay siğiller. yaklaşık 1,5 yıldır ilişki sonrası perine bölgemde ince yırtıklar oluşuyor. kaç tane doktora gittiysem hiçbiri çare bulamadı. kadındoğumdan cildiyeye, ordan plastik cerrahiye kadar gittim. sonuç sıfır. yırtıklar ilişki sırasında oluşuyor 2 gün içinde kendiliğinden iyileşiyor. o bölgedeki deri çok incelmiş belki hpv koterizasyondan belki aldaradan kaynaklanıyor. senin durumun nasıl, siğiller mi alındı yoksa sadece biyopsi parçası mı anlayamadm.. şimdi durumun nasıl, bi de bu gittiğin doktor istanbuldamı nerde acaba bilgilendirirsen çok sevinirim...

Ayrıca bu tarz bi şikayeti olan kimse varsa benle paylaşsın lütfen.. inanın çok çaresizim...

Merhaba,
4 aylık beraberliğimden hpv kaptığımı öğrendim..Eşli tedavi olacağız, konu ile ilgili istanbul'da önereceğiniz kurum yada doktoru olan varmı ?

geçmiş olsun canm 3-4 yıldır diyorsun sürekli siğilmi çıkıyor?sürekli çıkıyorsa bağışıklık sistemin çok düşük o zaman.birde smear yaptırıyorsun değilmi içerde problem varmı?
eşin tedavi oldumu eğer olmadıysa sürekli bulaş ondan oluyordur.çnkü kimi siğiller inatçı olsada belli bir zamandan sonra çıkma süresi uzuyor ve çoğu zamanda hiçbir zaman bir daha tekrar etmiyor.

geçmiş olsun ilk önce hemen bir dr a görün çünkü başka birşeyde olabilir herpeste olabilir.ilk önce dr bi tespit etsin.eğer hpv ise parça alınır ve hpv olup olmadığı bakılır.diyelim hpv pozitif çıktı yine moralini bozma.bütün hepsi yakılsın veya dondurulsun.hemen smear testi yaptır içerde bir değişiklik varmı bakılsın.
erkek arkadaşınında tedavi olması lazım erkektede hpv olur.bulaş yolu sadece cinsel yolla değil dr lar direk böyle söylüyorlar çünkü dış genital bölgeye pis wc lerden ağdacılardan başkalarının havlularını kullandıysan geçebilir.sonrada cinsel yolla erkek arkadaşına geçer o yüzden cinsel yolla diyorlar.kanser riski belirli tiplerinde yapıyor ama çok uzun yıllar smear aldırmazsan 10-15 sene sonra kansere dönüştürüyor.
eğer hücresel değişiklik varsa daha en başıdır yani kanser değil hemen basit bir işlemle tedavi ediliyor.ama ikinizde tedavi olun yoksa sürekli bulaş olur.
geçmiş olsun hemen dr a git.

cnm bugun gittim lazer için bi yere,ipl önermiyo,kalıcı çözüm olmaz dedi,normal lazer yapılırmış,ordaki doktorla görüştüm o söledi ama önce kadın doğumcuna git siğile baktır,yakılması gerekiyorsa yakar,lazeri o bölgeye yapmayız dedi.
bu siğil ve kanama için de doktorumla görüştüm bugün,siğilin kanamayla alakası olduğunu sanmıyorum yara olabilir dedi ve smear yapalım tekrar dedi.aşı olmamı söyledi.bu hafta gidicem cnm doktora da,önemli bişey yoktur dedi de rahatladım neyse ki.
he bi de epilasyonun seansı 150 tl.ortalama o fiyatlarda zaten diğer yerlerde de.

selam kızlar hayırlı aaksamlar. arkadaslar bende sızınle bırsey paylasmak ıstıoyrum 2 senelık evlıyım son 1 bucuk aysır korunmuyoruz ve cookkk bebıs ıstıyoruz sızın gıbı:)
sey ddıııcem yanı. sımdı ben duzenlı adet goruyorum her ayın 14ü yada 13ü.
yalnızca bu ay 19unda oldu 6 gunluk bır gecıkme ıle. son ıkı gundurde kasık bolgemde bı yogunluk var ara sıra bır kalıp halınde bırsey dolanıyor gıbı oluyo ıcerde.agrı oluyo cok az.
bende doktorda alttan muayene oldum mecburen ne var dıye baktı.
mantar var dedı fitil ıkı tane hap ve krem vardı.
sozun kısası muayenden geldıkten sonra ve sırasında bısı olmadı ama az once hafıf bır kanama gıbı kahve bır akıntı oldu.
sızce ne olabılır. boyle bırsey yasayan varmı aranızda yada sunu sorayım mantar olup hamıle olan zarar goren varmı ılacı bır hasar olustururmu acaba kulansam ne dıonuz yahu

Evet cnm smear yaptrdm bi sorun yok. Eşimde hiç bir sorun yokki tedavi olsun. Siğiller bi bende çıkıyo, onun bağışıklk süper. bende de çıkıyo ilaç kullanıyorum geçiyo sonra yineliyo. alıştım ben buna. Şimdi asıl canımı sıkan izolde'ye yazmış olduğum konu. acaba ona ulaşabilmemin bi yolu varmı foruma da yeni üye oldum bana yardımcı olurmusun..

canm elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum.içerde sorun olmadığına çok sevindim o zaman düşük riskli tipte o çok güzel.zamanla siğil ataklarında azalacaktır.biraz daha dikkat et bağışıklığını yüksek tutmaya çalış.izoldeye yazmışsın ama izolde hangi tarihte yazmış ve en son ne zaman siteye girmiş baktınmı.belki girmiyordur artık son giriş tarihine bak tatlım.

yanı sıgıl tamemen gecmeden doru hıc bı yer lazer yapmaz

dedım gbı saba ank gıttım butun makınaları denedım en uygunu uzaktan makınanın deymıce sekılde fotoepılasyon

acıkcası vucuda deyen makınaları onermıyorm ben elektırıkte ws kac kısıye soledım sonucta eletırık werıo mıkrop kapmaz dıolar ama onu dyenler guzellık uzmanları oldu ıcın guwenmıyorum onlara bence makına vucuda deymesın bıde kesınlıkle ası ol

cervılax weya gardesıl

Merhaba,
4 aylık beraberliğimden hpv kaptığımı öğrendim..Eşli tedavi olacağız, konu ile ilgili istanbul'da önereceğiniz kurum yada doktoru olan varmı ?

hpv kaptıysan kesınlıkle lokal anestezıyle koter yanı yakma ıslemı yaptır
daha sonra ılesme surecın de aldara krem kullan ıkı gunde bır sıgıl olan yere
en onemlısı GARDESIL WEYA CERVALIX rahım kanserıne karsı ası ol sen we erkek arkadsın (bazı doktorlar sıgıl olduktan sonra ıse yaramadını dusunuo ama bende 1.5 senedır cıkmadı )
sıgıl cıkmaması ıcın tedwaı sonrası eyer wıtamın kullanırsan gunluk artı balık yag kapsulu yada vıtamın almaazzz aktardan dırencı yuksek tutan bır macun al sabah aksam cay kası ye sıgıl kolay kolay cıkmaz

arkadsım kesınlıkle macun al aktardan sıgılse dagılmaması ıcın onun harıcınde bazı kadın dogumcu weya plastık cerrahlar yırtıkları dıktını duymustum ama bence en onemlısı sıgılın cıkmaması sgıılın cıkmaması ıcın de

a we c wıtamını kullanman gerıkoyor sana tawsıeym kendıne ıyı bak macun al ,vıtamın , al yanı gunluk yasam halıne getır bunları su ıcmek gbı
ben macun ,balık yag kapsulu ,gnc urunlerı kullanıorm,we en onemlısı AŞI CERVALİX OLDUM eyer buna bı care yoksa o bolgeyle ugrasma bı zararı yoksa olumu takma kendıne ıyı bak gerısı boswer 6 ayda bır smir aldır

Teşekkür ederim canım.
2 yıldır çıkmıyordu, içeride var mı yok mu bilmiyorum. Daha önceden yoktu fakat şimdi sıçramış olabilir. Tip tayini yapmamışlardı. Bu sefer yaptıracağım. Eşimde yok geçerse benden ona geçmiştir. senağlama

teşekkürler sevgili hel_in, bir kaç gündür hpv ile ilgili öyle çok yazı okudum ki konunun kompedanı oldum adeta :))
ancak esas ihtiyacım olan istanbul'da gideceğim iyi bir dr adresi..Ben mi çok panikliyorum bilmiyorum ama tedavi için herhangi bir dr değil, prof yada doçent kapsamında bir dr gitmeyi düşünüyorum.Sanki ünvanları yüksek olursa tedavileri de o denli iyi olacak gibi saçma bir düşünce oluştu zihnimde...Offfff çok karışığımmmmmm

tatlım 2 senedir smear yaptırmadınmı?öyle düşünme yoktur içerde bişey.şuan siğilin varsa vakit kaybetmeden git dr a.en azından eşine geçmez sanada bulaş olmaz ve ömür boyu atlatırsın inş.

benceee cok yanlıs dusunuyorsun ben prof dr gıttımde salak herıf bana mıkroplusun sen dedı

dyerı dedı olenler war dedı

sana tawsıyem gıt bır hasteye mecıcana ank gusel ama ıst nasıl hıc bılmıorm aslında eskı yazardan bırınde bana bı arkadasım ıst bı dr onermıstı ıstanbul unuversıtesı hastanesınde ama dedım gbı unuversıte hastanelerı de ogretım olarak gozuktu ıcın ozel hastane ucretı alıyolar bence maadı acıdan durumun ıyıyse arkadaslarına sor hpv dılde cok ıyı bı doktor arıyorum dıe bısı acıklama ama ıyıyse arkadasın tawsıe ettıgı dr gıt derım

yada ne bılım ozel hastaneye gıt yok durmumum ıyı dıl dersen kadın dogum hastanelerı war ıstanbulda oraya gıt ben koter olmak ıstıorm de
doktor sana krem wercektır bunu kullan dıe ama ben koter olmak ıstıorm de

ozel hastaneye wercen parayla asını ol cunku asının tek dozu 244 tl ama su anda ılaclarda fıyattta dusme oldu ıcın 130 tl dusmus yane ımkanın warsa bu sekılde yap derım
bıde kac tane sıgılın ar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…