o dua hangisi cnm?bnde tıpta çare bulamyrm artık bnde okuyum.ama bnce o elde ayakta çıkan siğil için flndr bzmki hastalıktan çıkıo ama Allah tan ümit kesilmez tabi..
bende inanaırım böyle şeylere denemek lazım ama kalemle çizerken o bölğenin etrafıda mikrop kapmasın
mürekkep falan zarar vermesin?
deneyip sonuç alan varmı?
Canım Allah razı olsun, çok güzel bilgi vermişsin.
Şimdi bu akşamdan itibaren sirkeyi her gece yapacağım, birde buldum İbrahim Saraçoğlu ve Ahmet Maranki bu siğillerin iyileşmesi için söğüt yaprağı öneriyor. Taze söğüt yaprağını parmaklarının ucunda ezecekmişsin ve haftada 3-4 gün oraya sürüp bekletecekmişsin. Akşam sürerim sabaha kadar kalır. Sonra yıkarım diye düşündüm.
Birde inanır mısınız bilmem ama bu siğil için peygamberimizin ettiği, öğrettiği bir dua var. Dolunay zamanı üç gece boyunca okunuyor. Kalemle siğiller çiziliyor (yuvarlak içine alınıyor ) sonra dua 4 ya da 7 kere okunuyor. Onu da yapacağım. İnşallah Rabbim şifa verir.,,
Diyelim bu siğiller oldu ki geçti. Acaba o zaman normal doğum yapmam mümkün olur mu? Yoksa yinede virüs içeri de diye izin verilmez mi? Doktor randevumda 1 ay sonra. Merak ettim, belki sen bilirsin canım..
slm kızlar dün gttim doktora 2.doz aşımı vuruldum.bnde gene çıkmıştı siğiller 10 tane fln olmuş gene yanlız koter brz iz bırakmıs bnde bide yaralarım daha tam iyileşmemiş 15gün önce olmustum.dün tekrr yakmayalım şu durumda dediler ve dondurdular siğillerimi.büyük olanlar büyük ihtimal düşmez dediler 15gün sonra tekrr gtcem tekrr dondurcklar.yanlız dünden beri çok agrım var biyandan kaşınıo biyandan sızlıo zor oturyrm bu dondurma işlemi baya agrılıymış ya koterde yaşamadm bu kadar.dün tkrr smear alındı 3 ay dolmustu haftaya cıkck sonucu ilki temzdi buda temz cıkar inşallh kolposkopiyide siğiller gecnce yaptrcm tabi gecerse bunlar geldi bnde yer etti 3 aydr siğilsiz günüm olmadı vitamn alyrm macun yiyorum bilmiyrm artık inş. bu dondurma işlemi işe yarar son olur dua edin bnm için
selaammm kizlarrr.. 3. doz asim gecen hafta bitti.. macun kullaniorm, vitamin vs. zaman zaman aliorm, kendime iyi bakiorm.. koter de olmustum.. ama yine de ara ara kucuk kucuk cikiolar, doktora gidiorm kimyasal koter ile yakiyor, yaralarin hep izi kaldi siyah siyah bi de annamadim..( mesela simdi 2 tane minik var, acaba PODOFILM alip bole ara ara ciktiinda dikatlice sursemmi kendi kendime?? her gun doktora gidemicem yani bi cozum olmaliii ya..uufffff..
su sogut yapragini ve sirkeyi kullanicam bakalim bi de..
bisi daha sormak istiyorum: sirkeyi buyukce bi pamuga dokup komple vajinanin uzerine koyupmu yatiorsunuz?? yoksa sigil olan yerlere mi koyuosunuz?? ama ole olunca pamuk sabit kalmior ki??
booooooooooooooooooooll sifalarrrr hepimize!!!!
anam dondurma ıslemı ıcın yaraların ılesmesı grekıyorrrrrr o sart ayrıca dondurma ıslemı bole bı tane sprey gbı bıısı war 20 gun arayla ıkı kes tekrarlanıyor pıs pıs sprey gbı sıkıo ora karıncalanma oluo o kadarr acı ole olmuyooo ama dr doru demıs buyuk sıgılere koter sarttttt
yaralarına kontoran yagını sur ayrıca macunu sureklı yıceksın bır ayda sıp dıe gecse bıle 1 ay ıkı ay kullanırsan ıse yaramıo 1 sene 5 aydır ben hala yıorum balık yag we macun hıc bırakmadım
ama sunu solemek ısıtorummmmmmmmm
bu hafta macun we balık yagını bırakttımmmdun dudaklarımda 3 tane ucuk cıktıı ewe gelır gelmez hemen utude bez ısıtıtım dr gıttım ucuk kremı aldım vıtamını brırakmammmmmm HATAYMIS ONU ANNADIM bılıyorsun bende hem sıgıl hem ucuk cıktı
selaammm kizlarrr.. 3. doz asim gecen hafta bitti.. macun kullaniorm, vitamin vs. zaman zaman aliorm, kendime iyi bakiorm.. koter de olmustum.. ama yine de ara ara kucuk kucuk cikiolar, doktora gidiorm kimyasal koter ile yakiyor, yaralarin hep izi kaldi siyah siyah bi de annamadim..( mesela simdi 2 tane minik var, acaba PODOFILM alip bole ara ara ciktiinda dikatlice sursemmi kendi kendime?? her gun doktora gidemicem yani bi cozum olmaliii ya..uufffff..
su sogut yapragini ve sirkeyi kullanicam bakalim bi de..
bisi daha sormak istiyorum: sirkeyi buyukce bi pamuga dokup komple vajinanin uzerine koyupmu yatiorsunuz?? yoksa sigil olan yerlere mi koyuosunuz?? ama ole olunca pamuk sabit kalmior ki??
booooooooooooooooooooll sifalarrrr hepimize!!!!
selam:)) birkaç gündür bakamıyodum sayfaya gördüm ki aynı sorunu yaşayan çok kişi var.. ama yazılanları yorumları okudukca sasırdım.. bence kafadan dolma şeyler uygulamayın.. doktorunuz ne dıyosa onu yapın.. bu hassas bır yer. kol degıl bacak degıl.. banada zafıren suyu kullan dedıler yaptım ama doktorum tepkı verdı yaramı tekrar acmak zorunda kaldı cunku zar kaplamıs.. banada her agızdan bır laf gelıyor onu yap bunu yap dıye.. bugun bu hastalıgı cıldıyecılerden almıs kadın hastalıgı uzmanları kı bızler bılmedıgımız bır hastalık ıcın doktorumuzun onerılerını dınleyelim.. Allahada dua edın peygamber sabrı dileyin.. bende şuan ıkı tarafta ölü hücre olustu ve gecen gun temızlemıstı doktor ama cesaret edıpte başka bırsey yapamıyorum.. korkuyorum daha kotu olmaktan.. Ayrıca tekrar siğillerim cıktı ve verdiği ilaçla yaktım başka bısey kullanmadım.. allah sızlerede sıfalar versın.
Hel_in,
Canım başladım dün sirkeye orayı nasıl yaktı anlatamam. Çok mikroplu herhalde. Tek tek çıkanlar değilde, vajinanın orada öbek olanlar çok yandı ve kanadı. Ben bunu iyiye yordum. Azalacağını ümit ediyorum. Doktorla konuştum. Sana ne ilaç verebilirim ne de işlem yapabilirim diyor. Gebelik sonlandıktan sonra ancak işlem olurmuş. O zamana kadar bunları her gün yapacağım.
İnşallah Rabbim hepimize şifa verir.
Sana da çok teşekkür ederim, tüm desteğin ve paylaştığın bilgelerin için a.s.
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum. Evlendim de ayıptır söylemesi.
Benim siğillerim tekrardan çıkmaya başladı. Vajen girişinde 1 tane küçük vardı şimdi büyüdü oda. İçeriye de sıçradı diye korkuyorum yaa. Amma sorun bunlar. Doktora gideceğim yarın, içeride var mı bakalım. Yandım valla varsa. eyvahedigeldismile
ası oldun ıcın oncelıkle senı tebrık etmek ıstıyroummm
duzenlı yesıl yersen salatadan wazgecmez ,macunu bırakmaz ısen kolay kolaay merak etme cıkmazz sıgıl
leke kalan yerlereee kantoran yag yada hınt yag susam yag surmen yaraların ızının yaklasık 6 ayda eskı renkgıne gerı doner korkma . hıc.
sırkeye gelınce sadece sıgıl olan yere koycan sadece pamugu aksam
nası reng oldunda pedle yaıosan onlada ole yat pamuga sırkeyı bolcana dok orayı bantla artık yara bantıylamı ızola bantlamı yapıstırın bılemem en kotu ıhtımal tanga ıc ccamasırı gıy ne dım ama bant tutuo
aksam yatarken koy sabah orayı suyla yıka ben ole yapıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?