peki bundan sonra bana hpv bulaştrıan erkek arkadaşımdan yenıden virüs kapmam mumkun mu? Bildiğim kadarıyla zaten kişide sadece tek tip hpv oluyor. Aynı kişden farklı bir hpv turu kapamıcama gore bu kişi ile temas ettıgımde korkmama gerek var mı? Çunku zaten ben tek tip siğil vırusu taşıyorum. bagısıklıgım dustukce de cıkıyor. 5 aydır temas sıfır. Çunku depresyona gırdım bu yuzden, evlenmeyı dusundugum kısı kendısı. bu konuda yardımcı olabılır mısınız
eveeettttt :) siğillerin alınırken söylemen gerekirdi ya da dr un söylemesi .. Takma kafana tipini artık ..
canım benim bir taneydi o da geçti.şimdilik yok çok şükür bi dahada çıkmıcak inanıyorum.inşş bir daha tekrarlamaz seninde ama inan tekrarlayacağını sanmıyorum.
canım inşallah birdaha da cıkmaz siğilin vajinanın dışındamıydı ?
kullandığını yazmış. bende aldım .çok etkili valla neredeyse iki sürmede orta boy olanlar bitti küçükler bir defada yok oldu.iyiki gidip yaktırmamışım dedim .şimdi hiç kalmadı. bugün dr gittim yok hiç kalmamış dedi.cumada simir testi yaptırcam. bu biraz canınızı acıtır ama sanırım yaktırmaktan iyi.sadece dikatli ve çok az sürün mutlaka sonuç alırsınız.herkese geçmiş olsun.:teselli:
--
Hangi ilaç idi ? CADIARZU
PROF. DR. NECAT YILMAZ: -''FAZLA MİKTARDA ŞEKER TÜKETMEK, AKYUVARLARIN YABANCI MADDELERİ YOK ETME YETENEĞİNİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALTIYOR''
Fazla miktarda şeker tüketmenin, bağışıklık sistemini bozduğu bildirildi.
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Biyokimya Klinik Şefi Prof. Dr. Necat Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 100 gramlık rafine şeker tüketiminin olumsuz etkilerinin ilk yarım saat içinde başladığını söyledi. Prof. Dr. Yılmaz, olumsuz etkinin 5 saat boyunca devam ettiğini, genelde şeker yemekten 2 saat sonra akyuvarların yabancı maddeleri (virüs,bakteri) hücre içine alıp parçalama yeteneğini yüzde 50 oranında azaltığını belirtti.
Akyuvarların enfeksiyonlara karşı kullanılan savunma mekanizmasının temeli olduğundan doğal olarak bağışıklık sisteminin baskılandığını ve hastalıklara yakalanma oranının arttığına dikkati çeken Prof. Dr. Yılmaz, ''Başka bir deyişle ne kadar çok şeker tüketirseniz, bağışıklık sistemi de o denli olumsuz etkilenir'' dedi.
Yapılan bilimsel araştırmaların yüksek şeker tüketiminin hücreleri C vitaminini kullanamaz hale getirdiğini ortaya çıkardığını ifade eden Prof. Dr. Yılmaz, özellikle bir enfeksiyon sırasında bağışıklık sistemine yardımcı olmak için şekerden uzak durmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kısa dönemli oruç tutmak, kan şekeri düzeylerini düşürerek, özellikle akut enfeksiyöz bir hastalıkta ilk 24-48 saat içinde bağışıklık sistemini iyileştirebilir ve akyuvarların mikroorganizmaları yok etme yeteneğini yüzde 50 oranında artırır.
--
Hangi ilaç idi ? CADIARZU
slm kızlar ya ben 15 gün önce koterle yaktıkdım siğillerimi doktorun verdiği kremleri kullanıyorum ve günlük ped günde 6 kez değiştiryorum nerdeyse günlük pedin zararı varmıdır bilen varmı
aquarius80 öncelikle çok fazla dert etme siğilleri kendine.. cinsel birlikteliğin olmasına gerek yok, ağdadan yada ortak kullanılan bi eşyadan (iç çamaşırı ve havlu gibi) virüsü kapabiliyoruz
sonuç olarak şuan hpv lisin.. işe bunu kabullenerek ve sanki doğal bişeymiş gibi farzederek başla..
genital bölgenin hijyenine dikkat et, ilaçlarını aksatma. sadece aldara tedavisi görüyorsun sanırım.. yenilerinin çıkmasını önleyecektir bir süre sonra yerimseniben
bu dönem içersinde yani bütün siğillerin bitene kadar stresten uzak durmaya çalış, moralini hiç birşeyin bozmasına izin verme.. hep gülümse cnm :lepi:
yediğine içtiğine dikkat edersen bağışıklığında güçlenir zaten bağışıklık stres moral kadar önemli bu hastalık için..
ben sadece 6 ay uğraştım bunun için.. üstelik 60-70 tane siğillerim vardı benim gamyoncuiremsu
bizler bu şekilde atlattık bunu.. umarım sizlerde en kısa sürede atlatırsınız.. a.s.
kızlar 5 gün önce siğillerimi krio yapıldı ama öylece duruyorlar ya. neden düşmüyor bunlar Allah aşkına ya? krio dan sonra kesin düşmezmiydi bunlar.
offfffffffffff offffffffffffffffffffffff delircem ya
günlük ped lkullanma canım sorunun olmasa bile orayı sürekli nemli tuttuğu için tavsiye edilmiyor. Ama sen yaktırdıgın için akıntın oluyordur onu bildiğimiz kağıt havluyu ped gibi kullansan ve sürekli değiştirsen daha iyi olur o bölgenin temiz ve nemsiz olması gerekiyor şimdi... Birde özelde mesaj göremedim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?