Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

peki bundan sonra bana hpv bulaştrıan erkek arkadaşımdan yenıden virüs kapmam mumkun mu? Bildiğim kadarıyla zaten kişide sadece tek tip hpv oluyor. Aynı kişden farklı bir hpv turu kapamıcama gore bu kişi ile temas ettıgımde korkmama gerek var mı? Çunku zaten ben tek tip siğil vırusu taşıyorum. bagısıklıgım dustukce de cıkıyor. 5 aydır temas sıfır. Çunku depresyona gırdım bu yuzden, evlenmeyı dusundugum kısı kendısı. bu konuda yardımcı olabılır mısınız

okuduğum kadarıyla farklı hpv türü bulaşmaz ama diğer hpv virüslerininde olmaması için acil aşı olman gerek geçmiş olsun bide birlikte doktora gitseniz daha ii olur

Son düzenleme:
kızlar 5 gün önce siğillerimi krio yapıldı ama öylece duruyorlar ya. neden düşmüyor bunlar Allah aşkına ya? krio dan sonra kesin düşmezmiydi bunlar.

offfffffffffff offffffffffffffffffffffff delircem ya

--
Hangi ilaç idi ? CADIARZU

çok yayarlı bi bilgi gerçekten oysa ben çok şeker tüketiyoduma rtık şeker yok hıhh

slm kızlar ya ben 15 gün önce koterle yaktıkdım siğillerimi doktorun verdiği kremleri kullanıyorum ve günlük ped günde 6 kez değiştiryorum nerdeyse günlük pedin zararı varmıdır bilen varmı

slm kızlar ya ben 15 gün önce koterle yaktıkdım siğillerimi doktorun verdiği kremleri kullanıyorum ve günlük ped günde 6 kez değiştiryorum nerdeyse günlük pedin zararı varmıdır bilen varmı

günlük ped lkullanma canım sorunun olmasa bile orayı sürekli nemli tuttuğu için tavsiye edilmiyor. Ama sen yaktırdıgın için akıntın oluyordur onu bildiğimiz kağıt havluyu ped gibi kullansan ve sürekli değiştirsen daha iyi olur o bölgenin temiz ve nemsiz olması gerekiyor şimdi... Birde özelde mesaj göremedim canım..

------------

Sevgili esmer125
60-70 adet dediğin siğillerden hangi uygulamalara maruz kalarak kurtuldun..detaylı oalrak bilgi verebilir misin..Okumaktan ve yorumlardan ve ilaç isimlerinden başım döndü..2 gün moralim yükseliyor sonra birden çöküyorum..
tşk.ler şimdiden
güzel bir gün dilerimkaydirigubbakcemile2

kızlar 5 gün önce siğillerimi krio yapıldı ama öylece duruyorlar ya. neden düşmüyor bunlar Allah aşkına ya? krio dan sonra kesin düşmezmiydi bunlar.

offfffffffffff offffffffffffffffffffffff delircem ya

----
İlgim..2 hafta içinde 5 doktorla görüşünce kime ne sordugumu soracağımı şaşırdım..Bana da dün dondurma işlemi yapıldı..Doktorum 10 gün sonra kontrrole gel dedi..Bu arada işlemle ilgili fiyat almam için bir liste vermişti bana-uygulanacak işlemi işaretleyerek ve yanına da x3 yazmış..İşte sormayı unuttuğum bu oldu..Gittiğimde soracağım ama anladığım kadarıyla dondurma işlemi 3 seansta bitecek..gelişmelerle ilgili yaşadıkça bilgi geçerim..

peki bunu öğrendiğim ii oldu bende günlük ped ii diye düşünüyodum ama özelden mesaj atıyorum nasıl gelmiyo anlamadım sen bana bi atabilirmisin bakalım gelcekmi

( evet bende bu sitede 1 gün moral buluyorum ertesi gün çöküküyorum moral stres sıkıntı sorular sorular sorular nolur Allahım bu günler çabucak geçsin normale dönmek mümkün olacakmı acaba hiç korkmadan ve huzurlu bi yaşam ben de doktora bi çok şey sormak istiyorum zaten benim doktorda uyuzun teki değiştiricem bana ne duymayı bekliyosun anlamadım ki diyo geri zekalı sanki dünyaya siğilli olrak gelmişimde biliyorum.. ömrümde ilk kez tanışıyorum kendisiyle ve rabbim bidahada hiç karşılaştırmaz dilerim(((

slm kızlar bn siğillerimi yaktıralı daha 10 gün olmadı 1 tane daha cıktı kontrole gttgmde doktrm lokalle yaktı onu da bi tane oldugu için daha 10 gün olmadı yaa hemn nası cıkıo anlamayrm aşımıda bidahaki ay anca yaptırablrm tkrr cıkarsa aldara vercm dedi ufff morlm cok bozuldu.temmz basındada tatile gtcem doktrm havuzada denzede gireblrsn nası olsa kapmışsın bu virüsü bişe olmaz agdanıda kendn yap evde dısarda yaptrma dedi s,iz ne dersnz napıyım bn ya cok bunaldm hemen nası cıktı

slm herkese... epeydir giremiyodum.Bende bu siğillerden epey cektim bütün psıkolojım altust oldu ama Allahıma cok sukur birbucuk senedir yoklar ins. bi dahada cıkmazlar.özel biseyde yapmadım üç-dört kere yaktırdım,ve aklımdan cıkarıp attım onları inanıyorum ki vucudumdanda cıkıp gıdıcekler.
Merosll icerdede cıktı anestezıyle yakıcaklar demissin.benimde icerde cıkanlar vardı hatta tam idrar deliginin üzerinde cıkmıstı ama sadece o bölgeyi igneyle uyusturdu ve yaktı doktorumda iyiyidi Allahtan yakıldıktan sonrada hıc bı sıkıntım olmadı.Dilerim herkes bu dertten en kısa zamanda kurtulur.hepinizi cok cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…