((( çok korkuyorum napiim ya inanmıyorum ben koter olduktan sonra patolojiden kondilom raporu geldi burda hpv nin tipide yazması gerekmiyomuydu şimdi ben tipini öğrenmek için tekrar siğilim çıkmasınımı beklicem (( biopsi raporunda 1B/Y YAZIYO o ne acaba
Canım, ben bu raporların hiç birine bakmadım ama hepsini yaptırdım .. dr ne diyosa güven temiz diyosa temizdir didikleme ben yapmadım smear da yaptırdım patolojiye de gitti tip belirlemede yapıldı.. Evrakların yüzüne bile bakmadım.. Tip belirlemede ilkinde yaptırmamıştım bende ama ilgisizlikten tekrar çıktılar sen kendine dikkat edersen bi daha çıkmaz ve tip belirleme testine de gerek kalmaz. Ayrıca genel olarak çok ilerlemediği sürece ve ilk zamanlarda tip 6 çıkıyor en yaygını bu oda riskli bir tip değil sıkma canını rahat oolll..
( o zaman şimdi sadece aşımı olmam gerekecek evlilik olup cinsel hayat başlayıncada her yıl smear olucam bana düşün bu galiba tip belirme işini napıcam peki ( kafam çok karışık tip belirmele smearda mı çıkıyo yoksa alınan siğil biopsi yapılarak tip belirlememi yapılıyor..
bi de ben oranın temizliğini nasıl yapıcam korkuyorum nasıl temizliycem ne önerirsiniz bu siğiller geçince epilaston yaptırsammı acaba( maddi olarakta çok yıprandım manevi olarak psikolojik olarak dahada yıprandım (
BZDK çok güldürdün beni ---Göstermek alışkanlık oldu :)))))) ---
kızlar bende bir fiyat aldım özel hastaneden muayene+siğillerin temizlenmesi 25+205+ tek bir siğilin patolojiye gönderilmesi 35 tl. krio yaptırdıklarım bir düşsün birde oraya gideyim bakalım. ya bide dün krio yapılan 5 siğil morarmış 2 tanesi eski halinde öylece duruyor. normal olan morarması değil mi kızlar okuduğum kadarı ile?
CİSSEM seni anlıyorum bende felaket moral bozukluğu yapıyor birde ben hamileyim stresimi sen düşün. ama Allahtan buradaki kızlar var da moralim bi nebze düzeliyorsa kesinlikle buradaki güzel paylaşımdandır.
bide acaba krio yapılanların üzerine elma sirkeside damlatsam hatalı bir davranış mı olur sizce deneyimi olan var mı?
kızlar kesinlikle sadece cinsel ilişki değil bunu aklında tutun çünkü ağdacıya gitmek başka yerlerdeki tuvaletler havuz v.b günlük hayatımızın içinde gittiğimiz yerlerde de çok risk var bende de oldu şu an 2.tekrarlanıyo .we unutmayın bu bir mikrop değil yok olmaz bu bir virüs yani yakalanan arkadaşlar ömür boyu bizimle ama rahim ağzı kanseri aşısı yaptırsaydık şu an böle sorunumuz olmayacaktı we her siğil kanserojen değil numaraları var iyi bir jineklog we cildiye bu sorunu kökten çözer sadece morelimizi yüksek tutalım ewli çiftler eşlerinizi de muhakkak tedavi ettirin şart rahimin içine sıçraması çok sıkıntı olur muaynesi bikle feci can yakıyo ben biraz pimpirikliyim en son elle muayne oldum canım çok yandı ama içim rahat tawsiye ederim podofilm solisyon(siğl yakıyo ama çok dikkatli sürün kenarlarına vazelin yada yağlı bir krem sürün) ve tabiki aldara en iyisi cildiyeden rapor çıkartın pahalı we uzun bir tedavi ama en iyi çözüm şu an için aldara ihmal etmeyin arkadaşlar... geçmiş olsun
BZDK çok güldürdün beni ---Göstermek alışkanlık oldu :)))))) ---
kızlar bende bir fiyat aldım özel hastaneden muayene+siğillerin temizlenmesi 25+205+ tek bir siğilin patolojiye gönderilmesi 35 tl. krio yaptırdıklarım bir düşsün birde oraya gideyim bakalım. ya bide dün krio yapılan 5 siğil morarmış 2 tanesi eski halinde öylece duruyor. normal olan morarması değil mi kızlar okuduğum kadarı ile?
CİSSEM seni anlıyorum bende felaket moral bozukluğu yapıyor birde ben hamileyim stresimi sen düşün. ama Allahtan buradaki kızlar var da moralim bi nebze düzeliyorsa kesinlikle buradaki güzel paylaşımdandır.
bide acaba krio yapılanların üzerine elma sirkeside damlatsam hatalı bir davranış mı olur sizce deneyimi olan var mı?
kızlar kesinlikle sadece cinsel ilişki değil bunu aklında tutun çünkü ağdacıya gitmek başka yerlerdeki tuvaletler havuz v.b günlük hayatımızın içinde gittiğimiz yerlerde de çok risk var bende de oldu şu an 2.tekrarlanıyo .we unutmayın bu bir mikrop değil yok olmaz bu bir virüs yani yakalanan arkadaşlar ömür boyu bizimle ama rahim ağzı kanseri aşısı yaptırsaydık şu an böle sorunumuz olmayacaktı we her siğil kanserojen değil numaraları var iyi bir jineklog we cildiye bu sorunu kökten çözer sadece morelimizi yüksek tutalım ewli çiftler eşlerinizi de muhakkak tedavi ettirin şart rahimin içine sıçraması çok sıkıntı olur muaynesi bikle feci can yakıyo ben biraz pimpirikliyim en son elle muayne oldum canım çok yandı ama içim rahat tawsiye ederim podofilm solisyon(siğl yakıyo ama çok dikkatli sürün kenarlarına vazelin yada yağlı bir krem sürün) ve tabiki aldara en iyisi cildiyeden rapor çıkartın pahalı we uzun bir tedavi ama en iyi çözüm şu an için aldara ihmal etmeyin arkadaşlar... geçmiş olsun
evet bana da burası iyi geldi İLGİM daha bir sürü soru işareti var kafamda hala alışamıyorum Allah yardımcın olsun bu arada inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde doğar sezeryan olucaksın değil mi..
oysa ki ünv hastanesinde smer testin sonucu gösterdiğim dr bişe yok demişti iyikide profa gitmişim ya ya gec kalsaydımmm ama cok korkuyorum arkadaşlar haftaya cumartesi gideceym inşalahh yakar ve biter gider arkadaşlar lütfen güvendiğiniz bi dr gidin evet madi olarak beni cok zorluyor ama ne yapayımm bu hastalıktan kurtulmak için borc harc bulup gidiyorum işte lütfen dua edin hemiz adına hayırlı cumalar herkese
oysa ki ünv hastanesinde smer testin sonucu gösterdiğim dr bişe yok demişti iyikide profa gitmişim ya ya gec kalsaydımmm ama cok korkuyorum arkadaşlar haftaya cumartesi gideceym inşalahh yakar ve biter gider arkadaşlar lütfen güvendiğiniz bi dr gidin evet madi olarak beni cok zorluyor ama ne yapayımm bu hastalıktan kurtulmak için borc harc bulup gidiyorum işte lütfen dua edin hemiz adına hayırlı cumalar herkese
bu arada arkadaşlar arkadaşımız yazmış ömür boyu bu virüs bizde kalıcak diye.evet virüs olduğu için tamamen vücuttan atılıp atılmadığı asla bilinemiyor.ama 1-2 sene boyunca siğil çıkmayıp ve smear sonuçları iyi gelenler %90 ya bu virüsü atmış oluyor yada inaktif olup bir daha zarar vermiyor.ben çok duydum hpv sorunu yaşayıp tedavi olduktan sonra 10 senedir hiçbir problem yaşamayan insanları.ve dr un dediğide şuydu virüs kapmayan bi insanın özelliğindesin şuan diye yanıt verilen.
herkese geçmiş olsun GEÇİCEKK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?