ACİL ACİL ACİL
kızlar hepinize selamlar.
yarın cildiyeye gitcem ben. devlet hastanesine . cildiye uzmanı siğillerin hpv olup olmadığını netleştirmek için hemen parça alıyormu? alınca acıyormu ben hamileyim kendi can acımı inanın düşünmüyorum bebişimden korkuyorum o incinmesin ona doğarken bişey bulaşmasın tek derdim bu. yoksa bizler yeneriz bu illeti.
dr a sormam gereken temel sorular ne arkadaşlar bana bilgi verirseniz çook mutlu olurum. bide bu kırmızı kantaronu siğiller varken kullanmamız iyi gelir mi? eşimde bişey yok tedbir amaçlı kullnsamı fikirleriniz benim için önemli sevgiler,şifalar.
canım geçmiş olsun hamilesin korkuyorsun panik yapıyorsun çok normal.rahat ol canım hepsi geçicek sağsalim bebişinide alıcaksın kucağına.cildiye uzmanı görünce büyük ihtimal hpv olup olmadığını anlar.birde sen yeni smear yaptırmışsın sanırım ve sonucun temizdi hatırladığım kadarıyla.o yüzden içte bir problem yok.görünenleride bir şekilde hemen veya doğumdan sonra hallederler.tekrar geçmiş olsun ama geçicek hiçbirşeyin kalmayacak canım.
bende görebildiğim kadarıyla siğil yok ama doktorum hpv-dna testi istedi aranızda yaptıran var mı yardımcı olur musunuzCADIARZU
erkek arkadaşım bana oral yapsa bulaşır mı acaba bana bulaşmaz gibi gelio kızlar ama yine de bi danışıyım dedim yani hasta olan ben diilim sonuçta
Canım ben de asit kullanmıştım fakat doktorum çok dikkatli idi. Hiçbir yerimde sertlik, yanık izi kalmadı.
hanımlar cevap yazacak yok mu soruma??Çok üzgünüm çoook
cevabın için çok teşekür ederim..bendeki çok uzun zamandır var çok küçük böyle sivilce gibi.çoğalma falan olmadı.iki farklı yerde birer tane var.ağdaya gidiyorum evet ama temiz bi yer aslında
arkadaşlar verrutol kullanan var mıydı? siğil geçtikten sonra o bölgede asitten kaynaklanan bir sertlik kaldımı?yoksa eski deri haline döndümü ?
canım bugün başka bir jinekoloğa daha gittim,baktı hpv olabilir ama emin olmak için pazartesi cildiyeye gel dedi.korkma üstesinden geliriz dedi.bakalım artık.
o bölgeyi yıkadıktan sonra elimizi sabunlamak yeterlimi yoksa özel birşey kullanıyormusunuz?
slm kızlarr dün gttm yaktırdm siğillerimi vajina içine dogru brz çoğalmıslar doktorum hepsni yaktıgnı söledi genel anesteziyle oldum hc bse hissetmedm cıkıncada cok şükür hc agrım sızım olmadı bepanthane ve silverdini karıstrtp 3 gün sür dedi doktr baska bişe vermedi 3gn boyunca onu uygılcm sonra hc bse yapmıcm bide sürekli yapıyımmı bunu yoksa sabah aksam bir kez mi?bide aşı ol mutlaka dedi aşıyı arastryrm şimdi onuda yaptrcm bunun dısında sadece taze portakal sıkıp içiyrm vtmn fln almadm.
cevabın için sağol.canım. dokunmaktan korkar oldum artık. pskopat gibi oldum.3 - 4kere yıkıyorum yinede takıntı oldu.
kırmızı kantaron yağını siğil varken kullanabiliyormuyuz? siğili azaltıyor mu?
cevabın için sağol.canım. dokunmaktan korkar oldum artık. pskopat gibi oldum.3 - 4kere yıkıyorum yinede takıntı oldu.
kırmızı kantaron yağını siğil varken kullanabiliyormuyuz? siğili azaltıyor mu?
ACİL ACİL ACİL
yarın cildiyeye gitcem ben. devlet hastanesine . cildiye uzmanı siğillerin hpv olup olmadığını netleştirmek için hemen parça alıyormu? alınca acıyormu ben hamileyim kendi can acımı inanın düşünmüyorum bebişimden korkuyorum o incinmesin ona doğarken bişey bulaşmasın tek derdim bu. yoksa bizler yeneriz bu illeti.
dr a sormam gereken temel sorular ne arkadaşlar bana bilgi verirseniz çook mutlu olurum. bide bu kırmızı kantaronu siğiller varken kullanmamız iyi gelir mi? eşimde bişey yok tedbir amaçlı kullnsamı fikirleriniz benim için önemli sevgiler,şifalar.
ACİL ACİL ACİL
bende görebildiğim kadarıyla siğil yok ama doktorum hpv-dna testi istedi aranızda yaptıran var mı yardımcı olur musunuzCADIARZU
ıste bak boyle dusunmuceksın
bugun bır agdaya gıttın zaman kople agda 20 tl den 150 tl arasında deyısyor buna lazer yapan kılınıkelerde dahıl kaldıkı buraya ne kadar temız olursa olsun fahısesıde gelıoyooo bu bu kadar basıt
benım gıttım yerdeeee agda spatulasını kadın tek kullanımlık gozumun onunde acıo ama o kazandakı agdaa yuz ıcın olan we genıtal ıcın kullandını kazandan ortak kullanılan yerden alıyoooooooo bunu unutma bole bır duurmdaaaaa ıstedı kadar temız olsun o sptula oraya gırıyo herkes de kullanıo
kızlar bugün cildiyeciye gittim baktı bence hpv ye benziyor, ama gebelikte insan tam emin olamıyor dedi, ben parça alıp patolojiye göndermiyecekmisiniz kesinleştirmek için dedim , yokya siğil işte a değilse b dir nasılsa dedi.elisa testi ve seroloji testi yaptırdı tabiki bütün testler negatif çıktı. donduabiliriz ,sezaryanla doğum yap dedi. belkide kendiliğinden geçer ne biliyim gebelikte böyle abuk subuk şeyler olur dedi( parça almak benim işim değil dedi jinekoloğunla konuş dedi.
kendi jin. dr umla konuştuk muayeneye gel orda bütün siğillerini temizlerim ,yerinden çıkartırım ve patoljiye gönderirim dedi, fiyat olarak 350 tl dedi. siğillerin yerine 1 dikiş atarım dedi. böyle uygulama varmı kızlar bilginiz varsa yazın lütfen. bu arada benim bu jin. dr um oldukça iyi ün yapmış biri ama ilk defa böyle bir tedavi duydum aklım karıştı.
hpv taşıyıcısı olup olmadığımızın bir test i yapılıyormu devlet hastanelerinde?
devlet hastanelerinde parça alınıp,patolojiye gönderiliyormu?
sorularıma cevap verirseniz , kıymetli vaktinizi bana ayırırsanız çoook mutlu olurum. Allahım şifalar versin cümlemize.
kızlar cıkan 2 tane et beni gibi sigili ne sirke ne de kantaron yagi gecirdinapicamm yaaaa..padofilim alıp dikkatlice sursem??? ooff offf..cok stresss yaa..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?