Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ACİL ACİL ACİL

kızlar hepinize selamlar.
yarın cildiyeye gitcem ben. devlet hastanesine . cildiye uzmanı siğillerin hpv olup olmadığını netleştirmek için hemen parça alıyormu? alınca acıyormu ben hamileyim kendi can acımı inanın düşünmüyorum bebişimden korkuyorum o incinmesin ona doğarken bişey bulaşmasın tek derdim bu. yoksa bizler yeneriz bu illeti.

dr a sormam gereken temel sorular ne arkadaşlar bana bilgi verirseniz çook mutlu olurum. bide bu kırmızı kantaronu siğiller varken kullanmamız iyi gelir mi? eşimde bişey yok tedbir amaçlı kullnsamı fikirleriniz benim için önemli sevgiler,şifalar.

canım geçmiş olsun hamilesin korkuyorsun panik yapıyorsun çok normal.rahat ol canım hepsi geçicek sağsalim bebişinide alıcaksın kucağına.cildiye uzmanı görünce büyük ihtimal hpv olup olmadığını anlar.birde sen yeni smear yaptırmışsın sanırım ve sonucun temizdi hatırladığım kadarıyla.o yüzden içte bir problem yok.görünenleride bir şekilde hemen veya doğumdan sonra hallederler.tekrar geçmiş olsun ama geçicek hiçbirşeyin kalmayacak canım.

laktoz Allah razı olsun canım senden.

canım,inşallah bebişim zarar görmez hiç bir şekilde.Allahım a emanet.

canım ilk gittiğim jinekolog gebeliğe bağlı oluşum kendiliğinden geçer dedi. kendi jinekoloğum gördüğünde ise hpv olabilir ama cildiyeci de görsün dedi hallederiz kolay dedi smear temiz çıktı.zaten farketmem drlara gitmem 10-15 gün içinde oldu hepsi. ama ben ruh hastası oldum elimi 100 kere yıkıyorum çamaşırlarımı değiştirirken korkuyorum,eşimle uzak duruyoruz falan filan . Allahım başka dert vermesin insanlar çoook büyük dertlerle uğraşıyorlar buna şükür. tek derdim bebeğim dua edin bana---bebişime-- yarın akşam inşallah güzel haberler veririm buradan sizlere dua edin neolur.

çok oluyorum biliyorum ama şu kırmızı kantaron yağı hakkında bilgi verseniz olmaz mı güzel bayanlar?

Son düzenleme:
bende görebildiğim kadarıyla siğil yok ama doktorum hpv-dna testi istedi aranızda yaptıran var mı yardımcı olur musunuzCADIARZU

canım neye dayanarak bunu istedi dr un? smear sonucunda şüpheli alanmı gördü? bende öyle birşey yapılmadı.fakat bildiğim kadarıyla şüpheli gördüğü alandan sürüntü alıyor sanırım hpv mi ona bakılıyor.geçmiş olsun inş hpv değildir

erkek arkadaşım bana oral yapsa bulaşır mı acaba bana bulaşmaz gibi gelio kızlar ama yine de bi danışıyım dedim yani hasta olan ben diilim sonuçta

canım benim ; çocuğun ağzına yüzüne bulaşır,sende olmadığından bukadar emin olma.
nette görsellere girersen dudak ve dile nasıl bulaştığını görürsün.
umarım enkısa zamanda normal yaşantıya dönersin,
geçmişolsun. opuyorumnanaktan

Canım ben de asit kullanmıştım fakat doktorum çok dikkatli idi. Hiçbir yerimde sertlik, yanık izi kalmadı.

bende asit kullandım,hiç sorun yaşamadım,hatta siğil olmadığı halde.
birde resmen fırçaladım tual gibi,sonuçta bu kişiden kişiye değişir.opuyorumnanaktan

hanımlar cevap yazacak yok mu soruma??Çok üzgünüm çoook

canım merak etme dr un vardır bir bildiği,hem temiz çıkarda için rahatlar inşllh.
geçmişolsun.opuyorumnanaktan

cevabın için çok teşekür ederim..bendeki çok uzun zamandır var çok küçük böyle sivilce gibi.çoğalma falan olmadı.iki farklı yerde birer tane var.ağdaya gidiyorum evet ama temiz bi yer aslında

ıste bak boyle dusunmuceksın

bugun bır agdaya gıttın zaman kople agda 20 tl den 150 tl arasında deyısyor buna lazer yapan kılınıkelerde dahıl kaldıkı buraya ne kadar temız olursa olsun fahısesıde gelıoyooo bu bu kadar basıt

benım gıttım yerdeeee agda spatulasını kadın tek kullanımlık gozumun onunde acıo ama o kazandakı agdaa yuz ıcın olan we genıtal ıcın kullandını kazandan ortak kullanılan yerden alıyoooooooo bunu unutma bole bır duurmdaaaaa ıstedı kadar temız olsun o sptula oraya gırıyo herkes de kullanıo

arkadaşlar verrutol kullanan var mıydı? siğil geçtikten sonra o bölgede asitten kaynaklanan bir sertlik kaldımı?yoksa eski deri haline döndümü ?

laktozzzz sen ne kullanıosn verutol sana kım onerdı ....dr tawsıe etmeden kullanma

ayrıca verutol yerıne ılla ılac kullanıcaksan padofılm kullan acayıp yakıo verutol haberın olsn saf asıt ( ben olsam sırke kullanırım su an sneın son durumun ne ????

arkıdasım sadeceee su ıle temızleeee tıp belırlemesı we ornek alınırken hucre deyısımı oluo eyer sabun ws o tıp seler kullanıyorsan kesınlıkle bırak sonuclar yanlıs cıkıyo sadece su ıle temızle ellerınıde gucelce yıka

sen ezaneden bır tane batıcon solısyon al sabah aksam sur onuuu 1 ay boyuncaaa

vıtamın al

ası ol

taze portakal suyu ıccccc

janım benım kafanı pısıkılojık bozmana gerek yokkkk sabah aksam suyla yıka sabun ws deydırmeeee

elınle guzelce temızl kagıt kawluyla temızle ellrını yıka her zaman yıkadın gbı

ole dusundun gbı gecen bır sey dıllll abartma yane yanlıs yapıosun psıkılojık kendını nıe cokertmeye calısıyorsun kıı sende yane

kantoran yagı sadece koter sonrası sıgıl ızlerının weya yanıkların tedawsısınde kullanılan bır yagdır sıgıllerle alakası yokkkkkkkkkkk

yanık ızlerını gecırıyor o kadar

yane canım sonucta parca alsabalr bıle ıcerye bı mudaleee yok dısdakı seyden bı et seyı alıolae bude kultur testı gbı kullak coplule alıolar bıde pataolojıye gıden bısı war ondan alıolar
benım canım acımadı uyusturdu bolgesel dolktor hemencecık alıverdı

doktoruna sor tewası suresını genel olrak hamılelerde de cok goruluyor zaten

kesınlıkle normal dogum olmıcaksın sezeryan olman sart sıgıl gecse bıleeeeeee

cocuk dogduktan sonra ası ol hemen hıc zaman kaybetme

daha sonra bole taze meywe suyu ıc macun yeeee ıyı we gusel bı macun bulursan eyer gecme ıhtımalı cok yuksekkkkk

wucut dırencını ne kadar ıyı tutarsan kaybolurrr 2 3 ay surer ama mudala kalmadan da gecme ıhtımalı war cunkuuu

kantoron yag amacına bak netten ne ıse yaradına sgılle alaksı yok yaraları gecıryorrr hepsı ooo

yanık ızlerıne doktor sılverdın werıo ya sılverdın gorevı gbı yara we kabuk baglamasını saglıo o kadarrr

macun al doga sepetı .com gır macunlar bolumunden bak dedım gbı top x e

Panik yapmaa bebişin sadece senin stresini hisseder canı acımaz onunn sen koruyosun zaten onu .. Sana gelince zaten uyuştururlar hiç bişeycik anlamazsın . Ama bir parça almaları gerekiyor tabi..

bende görebildiğim kadarıyla siğil yok ama doktorum hpv-dna testi istedi aranızda yaptıran var mı yardımcı olur musunuzCADIARZU

Tatlım hpv-dna testini siğilde tip belirlemesi için yapıyorlar. Ben de siğil varken yapmadılar siğiller gittikten sonra tip belirlemesini nasıl yapacağımı sordum onlarda hpv-dna test merkezlerinden yaptırabilirsin dediler. Aradım fiyatını öğrendim muayene ile birlikte 600 tl dediler.

kızlar bugün cildiyeciye gittim baktı bence hpv ye benziyor, ama gebelikte insan tam emin olamıyor dedi, ben parça alıp patolojiye göndermiyecekmisiniz kesinleştirmek için dedim , yokya siğil işte a değilse b dir nasılsa dedi.elisa testi ve seroloji testi yaptırdı tabiki bütün testler negatif çıktı. donduabiliriz ,sezaryanla doğum yap dedi. belkide kendiliğinden geçer ne biliyim gebelikte böyle abuk subuk şeyler olur dedi( parça almak benim işim değil dedi jinekoloğunla konuş dedi.

kendi jin. dr umla konuştuk muayeneye gel orda bütün siğillerini temizlerim ,yerinden çıkartırım ve patoljiye gönderirim dedi, fiyat olarak 350 tl dedi. siğillerin yerine 1 dikiş atarım dedi. böyle uygulama varmı kızlar bilginiz varsa yazın lütfen. bu arada benim bu jin. dr um oldukça iyi ün yapmış biri ama ilk defa böyle bir tedavi duydum aklım karıştı.

hpv taşıyıcısı olup olmadığımızın bir test i yapılıyormu devlet hastanelerinde?
devlet hastanelerinde parça alınıp,patolojiye gönderiliyormu?

sorularıma cevap verirseniz , kıymetli vaktinizi bana ayırırsanız çoook mutlu olurum. Allahım şifalar versin cümlemize.

ya ben onu hiç düşünmemiştim evet aynı kazan sonuçta canım çok doğru söylüyosun ama tüylerimi ağdayla bu kadar azaltmışken jiletle artırmak istemiyorum ne yapmam lazım.maddi imkanım da yok lazer için falan..

Jinekologa gitmelisin tatlım cildiyeci bilemez onu. Evet onun işi o değil birşey de yapamaz.

Kendi doktorun devlet hastahanesinde mi çalışıyor özelde mi canım? Devlet ise "kesinlikle ücret alınmıyor". Onuda SSK ile yapıyorsun. Benim siğillerim için tip araması yapmadılar patolojiye gönderme olmadı tipini bilemiyorum şimdi. Ancak siğil tedavisi için bir ücret alınmıyor ben devlet hastahanesinde asit ile yaktırdım hiç ücret vermedim. Dikiş işinide anlamadım tatlım onun için birşey diyemeyeceğim. Başka bir kadın-doğum uzmanına daha görün mutlaka.

Tatlım devlet hastahanesi'nde hpv-dna testi yapmıyorlar. Özel test merkezleri var orada muayene dahil 600 tl ye yapıyorlar. Evet smear testi yapıyor hastahaneler vajen içinden bir parça alıp patolojiye yolluyorlar. SSK karşılıyor bunu zaten. Tip belirmesi içinde siğilden parça alıp patolojiye yolluyorlar.

Birde önemli bir şey diyeceğim. Bu tür şeylerde bir tek yere bağlı kalmayın aklınızda soru işaretleri var ise mutlaka ama mutlaka başka doktorlara da görünün. Birinin bilmediğini diğeri biliyor çünkü. Ona göre tedavi uygulanır. Hem de içiniz rahat etmiş olur canlarım.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleme:
kızlar cıkan 2 tane et beni gibi sigili ne sirke ne de kantaron yagi gecirdi napicamm yaaaa..padofilim alıp dikkatlice sursem??? ooff offf..cok stresss yaa..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…