canım moralini bozma.senin siğillerin büyüklüğü ne kadar?bence başka bir doktora göster bence.çünkü mutlaka iyi kötü bir çözüm yolu söyler.senin doktorun hiçbir şey demedi mi bu siğillerin hakkına ya
slm bende aynı sorunla karşılaşmıştım. 7 aylık hamileydim. aynı şeyleri banada söylemişti. fakat ben başka bi dr. gittim bunu sadece vücudun dirençsiz kalamsından kaynaklandığını söyledi ve lokal anestesi aile 5 dak. aldı. tekrar çıkması durumunda 1 aspirinin üzerine 2-3 damla limon damlatıp sürmemi önerdi. şükür kutuldum çokda sağlıklı bi bebek dünyaya getirdim. geçmiş olsun sizede.opuyorumnanaktan
canim ben 3 farkli dr gittim bu sigiller icin...3 u de simdilik mudahaleye gerek yok hamileligini riske atmayalim dedi.zaten cok buyuk degiller eger buyuk olsaydi keserek alirdik dediler. en buyugu toplu igne basi kadardi dr a gttigimde.hala da oyleler hatta bi kaci dustu sirke sayesinde kuculenlerde var ama bunun yanisira makatimda cikmiiiissshemoroit gibi duruyor...sis yani...o beni uzuyor...birde o bolgedekini aldiktan yada yaktiktan sonra daha cok canim yanacak..ve nasil yakacaklar aklim almiyorr... ((
canım doktor çok önemli deme bu durumda. insanın psikolojisini düzeltiyor.birde internette siğillere bakınca resmen insanı delirtiyorlar sanki ölümcül bir hastalıkmış gibi lanse ediyorlar.aslında çok normal hemen hemen herkeste çıkabilen bir durum.bende aynı senin gibiyim :)) her gördüğümü siğil sanıyorum.sen hep onların üstüne siğil ilacı sürdünmü hep
arkadaslar size birsey sorcam.simdi bir arkadasimiz aspirin ve limon iyi geliyor yazmis ya.bir umutla birazdan deniycem bakalim.ama vajina girisime surmeyim dimi? cunku hamileyim ya belki yanlislikla icime kacarsa aspirin bebege zarar verebilir diye dusunuyorum.cunku aspirin icmek yasak ya gebelikte ordan bu kaniya vardim:) diger bolgelere sureyim diyorum.siz ne dersiniz? vajinanin disina sursem iclere girmeden bi zarari olurmu
arkadaslar size birsey sorcam.simdi bir arkadasimiz aspirin ve limon iyi geliyor yazmis ya.bir umutla birazdan deniycem bakalim.ama vajina girisime surmeyim dimi? cunku hamileyim ya belki yanlislikla icime kacarsa aspirin bebege zarar verebilir diye dusunuyorum.cunku aspirin icmek yasak ya gebelikte ordan bu kaniya vardim:) diger bolgelere sureyim diyorum.siz ne dersiniz? vajinanin disina sursem iclere girmeden bi zarari olurmu
hıranur bı oncekı sayfada sana verdıgım cevabı okurmusun lutfen !
siğiller ortada görünmüyosa bulaştırıcılığın yoktur :lepi:
cok sevindim sizin adiniza .siz bu aspirin ve limonu denedinizmi daha once? yani bu sekilde sigillerin yok oldugunu gordunuzmu?
Yoklar tatlım, fakat içime kurt düştü işte sormak istedim. eyvahedigeldismile
Slm kızlar.
Bugünlerimi çok beklemiştim.çok mutluyum ki siğillerimden kurtuldum.kızlar inanırmısınız 2,5 aydır bende siğil çıkmıyor.allah bu hastalığı kimseye yasatmasın.14 ay cektim ben bu hastalığı.ben bagısıklık sıstemımı guçlendırı seyler kullandım.bunlar zencefil 50gr,tarçın 70gr,çörekotu 50gr,keçi boynuzu 100gr,hindistan cevizi 100gr,bunların hepsını cektirip,1250 gr balla karısıtırıp sabah, öğle ve aksam bı tatlı kaşığı yedim.bı de ben gardasil aşımın ıkı dozunu da yaptırdım.3. doz aşımda mayısta yaptıracagım.ama tabiki öncelerı çok yaktırdım.dondurdum,aldara kullandım.ameliyatını bile oldum.sirkeyı bende kullandım ama bı faydası olmadı.bılseydım ılk basta aşımı yaptırııdım ve bu bıtkilerden kullanırdım.bu bıtkı karısımım bıtmedı hala kullanıyorum.bu yazdığım bıtkılerı denemenızı tavsıye ederım.mutlaka ama mutlaka imkanınız varsa aşınızı da yaptırın.siteye yenı arkadaşlar gelmıs çok üzüldüm.hepinize geçmiş olsun kızlar.ALLAH BU HASTALIĞI KİMSEYE YAŞATMASIN.BEN BU HASTALIKTAN KURTULDUM DARISI SİZE KIZLARR...hihoyyyt
çok sevindim çok geçmiş olsun canım.allah ömür boyu bir daha göstermesin sana o siğilleri.ne güzel kurtuldun.işte böyle güzel sonuçlar insana moral veriyor.ama şu varki herkes bunu yenicek.yenilmeyecek bir durum değil.siğilde neymiş biz ondan değil o bizden korksun.tekrar geçmiş olsun
Slm kızlar.
Bugünlerimi çok beklemiştim.çok mutluyum ki siğillerimden kurtuldum.kızlar inanırmısınız 2,5 aydır bende siğil çıkmıyor.allah bu hastalığı kimseye yasatmasın.14 ay cektim ben bu hastalığı.ben bagısıklık sıstemımı guçlendırı seyler kullandım.bunlar zencefil 50gr,tarçın 70gr,çörekotu 50gr,keçi boynuzu 100gr,hindistan cevizi 100gr,bunların hepsını cektirip,1250 gr balla karısıtırıp sabah, öğle ve aksam bı tatlı kaşığı yedim.bı de ben gardasil aşımın ıkı dozunu da yaptırdım.3. doz aşımda mayısta yaptıracagım.ama tabiki öncelerı çok yaktırdım.dondurdum,aldara kullandım.ameliyatını bile oldum.sirkeyı bende kullandım ama bı faydası olmadı.bılseydım ılk basta aşımı yaptırııdım ve bu bıtkilerden kullanırdım.bu bıtkı karısımım bıtmedı hala kullanıyorum.bu yazdığım bıtkılerı denemenızı tavsıye ederım.mutlaka ama mutlaka imkanınız varsa aşınızı da yaptırın.siteye yenı arkadaşlar gelmıs çok üzüldüm.hepinize geçmiş olsun kızlar.ALLAH BU HASTALIĞI KİMSEYE YAŞATMASIN.BEN BU HASTALIKTAN KURTULDUM DARISI SİZE KIZLARR...hihoyyyt
Slm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?