doğru olabilir.birde aşermen bulantın falan oldu yiyemediysen
tabii vucudun zayıf düştü ve aptal şeylerde geldi yerleşti :umursamaz:
teşekkürler canım çok şükür atlattım evet evlenmeden öncede vardı ama sabitti çogalmıyordu ve hiç önemsemedim evlendikten sonra çogaldılar benimkiler
dış genital bölgedeydi çok şükür atlattım umarım bir daha çıkmaz :Saruboceq:
biliyorum helincim.oyuzden dogumu bekliyorum.smir testi bari yapilabilseydi.en azindan icim rahatliycakti
yahuu ne diycem ben dün akşam deli oluyodum resmen bir kaşıntım var uykudan uyandım 3 kere şimdi diyorum ya bnde tekrardan çıkıyo siğiller diye ben mantar falan olmıyım yahuu çünkü öle tam siğil gibi değiller yani hafiften kabarıyolar öle ben gibi çıkıntı falan yok sirke sürünce bembeyaz oluyolar ama anlamadım yani...benim siğillerim baya durdu 3 ay falan hiç kaşıntım yoktu o zamanlar koterden sonra mantar olayını birinden daha duydum ben çünkü sirkeyi sürüyorum o kabartıların üstüne ertesi gün yara gibi oluyolar resmen en fazlada 1 saat tuttum sirkeyi de öle çok da tutmuyorum yani sen mantar diyince kafam karıştı!!!! mantar nasıl oluyo biraz anlatırsan hiç başıma gelmedi benim...
canım evlendikten ne zaman sonra doktora gittin?ve çok şanslıymışsın rahim içinde çıkmamış çünkü eşinede bulaşmış.merak ediyorum cnm öyleyken uzun süre ilişkiye girmişmiydiniz?
evlendikten 2ay sonra dr gittim cnm çok şanlıyım bu konuda evet ama malesef başka rahatsızlıgımdan dolayı düzgün ilişki yaşıyamıyorduk mafoldumben
çok geçmiş olsun canım inş hiçbir zaman tekrar etmez.bişey daha sorucam nerelerde çıktı siğilin vajinaya yakın yerlerde varmıydı?
günaydın
vajinanın her tarafında vardı ilk başta alt tarafdaydı sonra yanlarına ve üst taraflarına çogaldılar 12tane falan vardı ama sadece izleri var artık çok şükür ALLAHIM bir daha yaşatmasın
:Saruboceq:
amin canım bir daha Allahım yaşatmasın.içerdede olmadığına çok sevindim.bağışıklık sistemin kuvvetliymiş.eşindede hemen çıktımı siğiller ve hemen o da tedavi oldu sanırım
canım vajina girişinde epey siğilin varmış.bunlar kaşıntı,koku,ağrı gibi belirtiler verdimi?birde büyüklükleri ne kadardı?
selam hanimlar,
gecmisi okumadim ama sizlere birsey danisacagim...
9 haftalik bebegimin kalbi durudu ve 17 subatta kürtajla alindi. Kürtajdan 1hafta 10 gün sonra makatimla-vajina arasinda kasintili bir sivilce gibi birsey cikti, neden oldugunuz anlamadim.Bepantene sürdüm ama gecmedi ve su anda tatli tatli kasiniyor.Agda icin de kuaföre gidiyorum.Mikrop mu aldim genital sigil olma olasiligi var mi acaba?Bugün aklima geldi genital sigil olabilir diye o yüzden sizlerin fikirlerini almak istedim...
canım slm
evet epeyce vardı mercimek tanesi gibi çıkıyor ve daha sonra nohut büyüklügüne kadar ulaşıyor ama çok çabuk yayılıyor virüs işte.buarada eşimin tedavi görmesini dr söyledi oda gitti ve tedavi oldu zannedersem ondada 15 yakın vardı gözle bile çok zor görülüyordu oda tedavisini gördü?sende ne gibi problem var canım?
canım slm
evet epeyce vardı mercimek tanesi gibi çıkıyor ve daha sonra nohut büyüklügüne kadar ulaşıyor ama çok çabuk yayılıyor virüs işte.buarada eşimin tedavi görmesini dr söyledi oda gitti ve tedavi oldu zannedersem ondada 15 yakın vardı gözle bile çok zor görülüyordu oda tedavisini gördü?sende ne gibi problem var canım?
selam hanimlar,
9 haftalik bebegimin kalbi durudu ve 17 subatta kürtajla alindi. Kürtajdan 1hafta 10 gün sonra makatimla-vajina arasinda kasintili bir sivilce gibi birsey cikti, neden oldugunuz anlamadim.Bepantene sürdüm ama gecmedi ve su anda tatli tatli kasiniyor.Agda icin de kuaföre gidiyorum.Mikrop mu aldim genital sigil olma olasiligi var mi acaba?Bugün aklima geldi genital sigil olabilir diye o yüzden sizlerin fikirlerini almak istedim...
selam hanimlar,
sewılı surrrr
hpv olabılır ılk baslarda bole sıvılce gbı we tatlı tatlı kasınır sen kasıdıkca dagılık yan yana bırıkırrrrr sona boncuk boncuk olurlar et benı halınııı alır
kaldıkı sunu unutmaaaa !!!!!
hpv vucuda 3 we 9 ay once yerlesır surtunme yoluyla
cınsel temas
agda spatulası tek kullanımlık ama agda kazanı dıldırrr
hamam sahuna
bırının esyasını kullanman olsun bunlara dkkat et bıde agdaya gıtme eldıwenle al kendınnn bı once bı hemen doktoraaaa gıt hıc wakıt kaybetme benım mınnacıktı bı anda kasıya kasıya her yere dagıldı gıtttı
slm suur
ilk başta geçmiş olsun ve ALLAH SABIR VERSİN!!Emir ALLAHINDIR cnm.Büyük ihtimal mikrop kapmış olabilirsin eger sivilcen büyüp et beni gibi ve katmerli olmaya başlıyorsa genital sigil olabilir ve vakit kaybetten en kısa zamanda tedavi olmanı söylerim cnm çünkü mantar gibi çogalıyor ama ilk başta sivilceni sürekli kontrol et bence..
sewılı surrrr
hpv olabılır ılk baslarda bole sıvılce gbı we tatlı tatlı kasınır sen kasıdıkca dagılık yan yana bırıkırrrrr sona boncuk boncuk olurlar et benı halınııı alır
kaldıkı sunu unutmaaaa !!!!!
hpv vucuda 3 we 9 ay once yerlesır surtunme yoluyla
cınsel temas
agda spatulası tek kullanımlık ama agda kazanı dıldırrr
hamam sahuna
bırının esyasını kullanman olsun bunlara dkkat et bıde agdaya gıtme eldıwenle al kendınnn bı once bı hemen doktoraaaa gıt hıc wakıt kaybetme benım mınnacıktı bı anda kasıya kasıya her yere dagıldı gıtttı
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm( sivilcede olabilir ne zamandır böyle? tabi böyle bişey söylesekte doktora görünmen lazım.et beni gibi mi iltihaplı gibi mi duruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?