Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

doğru olabilir.birde aşermen bulantın falan oldu yiyemediysen
tabii vucudun zayıf düştü ve aptal şeylerde geldi yerleşti :umursamaz:

aslında yediklerime dikkat ediyorum dersem yalan olur canım ne isterse yiyorum ama yarısından fazlası bebeğe gittiğinden dolayı bana ne kalıyo bilemiyorum:)
dr.umla konustum hamilelikle bağlantılı olabilir ama sirke tedavisi çok mantıklı gelmedi bana dedi.
sebebi, asit olduğundan genital bölgeyi yaktığı için zararlıymış.
ben sirkeyle 1tane siğilib yok olduğu gördüm ama dr. öyle diyince kafam karıştı.
1tane ufacık sey insanı nasıl sinir ediyo ya
h.sonu sanırım gidip muayene olucam ve gerekiyosa yaktırıcam

canım evlendikten ne zaman sonra doktora gittin?ve çok şanslıymışsın rahim içinde çıkmamış çünkü eşinede bulaşmış.merak ediyorum cnm öyleyken uzun süre ilişkiye girmişmiydiniz?

sıggıl hala olabılr awolan ama koter sonrasısında mantar cok okuo doktor bana bır tane agız ıkı tane fıtıl werdı ole duzelı bıde ada cayı we cıwan perceı ıc dedı bır ıkı hafta ıctım tamamen duzeldı hepsı hmen doktoraaaaa gıdıosn sendeee sanırımsendekıde mantar olabılırrrrrr

sırkeyı sakın olaa cok kullanma koter odun yaaaa ıkı gunde bı sur artık benceeee wıtamın al

canım evlendikten ne zaman sonra doktora gittin?ve çok şanslıymışsın rahim içinde çıkmamış çünkü eşinede bulaşmış.merak ediyorum cnm öyleyken uzun süre ilişkiye girmişmiydiniz?

evlendikten 2ay sonra dr gittim cnm çok şanlıyım bu konuda evet ama malesef başka rahatsızlıgımdan dolayı düzgün ilişki yaşıyamıyorduk mafoldumben

evlendikten 2ay sonra dr gittim cnm çok şanlıyım bu konuda evet ama malesef başka rahatsızlıgımdan dolayı düzgün ilişki yaşıyamıyorduk mafoldumben

çok geçmiş olsun canım inş hiçbir zaman tekrar etmez.bişey daha sorucam nerelerde çıktı siğilin vajinaya yakın yerlerde varmıydı?

çok geçmiş olsun canım inş hiçbir zaman tekrar etmez.bişey daha sorucam nerelerde çıktı siğilin vajinaya yakın yerlerde varmıydı?

günaydın
vajinanın her tarafında vardı ilk başta alt tarafdaydı sonra yanlarına ve üst taraflarına çogaldılar 12tane falan vardı ama sadece izleri var artık çok şükür ALLAHIM bir daha yaşatmasın

:Saruboceq:

amin canım bir daha Allahım yaşatmasın.içerdede olmadığına çok sevindim.bağışıklık sistemin kuvvetliymiş.eşindede hemen çıktımı siğiller ve hemen o da tedavi oldu sanırım

amin canım bir daha Allahım yaşatmasın.içerdede olmadığına çok sevindim.bağışıklık sistemin kuvvetliymiş.eşindede hemen çıktımı siğiller ve hemen o da tedavi oldu sanırım

canım vajina girişinde epey siğilin varmış.bunlar kaşıntı,koku,ağrı gibi belirtiler verdimi?birde büyüklükleri ne kadardı?

selam hanimlar,
gecmisi okumadim ama sizlere birsey danisacagim...
9 haftalik bebegimin kalbi durudu ve 17 subatta kürtajla alindi. Kürtajdan 1hafta 10 gün sonra makatimla-vajina arasinda kasintili bir sivilce gibi birsey cikti, neden oldugunuz anlamadim.Bepantene sürdüm ama gecmedi ve su anda tatli tatli kasiniyor.Agda icin de kuaföre gidiyorum.Mikrop mu aldim genital sigil olma olasiligi var mi acaba?Bugün aklima geldi genital sigil olabilir diye o yüzden sizlerin fikirlerini almak istedim...

canım vajina girişinde epey siğilin varmış.bunlar kaşıntı,koku,ağrı gibi belirtiler verdimi?birde büyüklükleri ne kadardı?

canım slm
evet epeyce vardı mercimek tanesi gibi çıkıyor ve daha sonra nohut büyüklügüne kadar ulaşıyor ama çok çabuk yayılıyor virüs işte.buarada eşimin tedavi görmesini dr söyledi oda gitti ve tedavi oldu zannedersem ondada 15 yakın vardı gözle bile çok zor görülüyordu oda tedavisini gördü?sende ne gibi problem var canım?

slm suur
ilk başta geçmiş olsun ve ALLAH SABIR VERSİN!!Emir ALLAHINDIR cnm.Büyük ihtimal mikrop kapmış olabilirsin eger sivilcen büyüp et beni gibi ve katmerli olmaya başlıyorsa genital sigil olabilir ve vakit kaybetten en kısa zamanda tedavi olmanı söylerim cnm çünkü mantar gibi çogalıyor ama ilk başta sivilceni sürekli kontrol et bence..

slm canım bende bikini bölgesinde bir tane vardı önesememiştim sonra görüntüsü rahatsız edince doktora gittim.ilk önce anlamadı mikrop dedi merhem verdi geçmeyince bir daha gittim siğil dedi asit verdi uzun bi uğraştan sonra geçti.fakat küçük dudaklara yakın bi yerde toplu iğne başından ufak et beni gibi bi et parçası farkettim ne olduğunu bilmeden ilacı sürdüm düşürdü tabi.bu sefer korku sardı acaba içeriyede bulaşmışmıdır diye off

senin tip tayinine bakılmadı mı?bende öyle bi büyüklükte olmadı sadece 1 taneydi.bazen küçük dudak taraflarında damarlanmalarıda sanırım siğil sanıyorum artık :))

sewılı surrrr

hpv olabılır ılk baslarda bole sıvılce gbı we tatlı tatlı kasınır sen kasıdıkca dagılık yan yana bırıkırrrrr sona boncuk boncuk olurlar et benı halınııı alır

kaldıkı sunu unutmaaaa !!!!!

hpv vucuda 3 we 9 ay once yerlesır surtunme yoluyla

cınsel temas
agda spatulası tek kullanımlık ama agda kazanı dıldırrr
hamam sahuna
bırının esyasını kullanman olsun bunlara dkkat et bıde agdaya gıtme eldıwenle al kendınnn bı once bı hemen doktoraaaa gıt hıc wakıt kaybetme benım mınnacıktı bı anda kasıya kasıya her yere dagıldı gıtttı

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ( sivilcede olabilir ne zamandır böyle? tabi böyle bişey söylesekte doktora görünmen lazım.et beni gibi mi iltihaplı gibi mi duruyor?

hel_in şuan sende siğiller çıkmıyor deme?birde senin sadece dış genital bölgedemi vardı ?

Çok tesekkür ler canim, tabi ki taktir Allahin...Sabretmekten baska care yok malesef...Allah hayirli zamanda, saglikli bebek nasip etsin tüm isteyenlere...:Saruboceq:

Su an takip ediyorum bu sivilceyi..umarim sigil degildir.Birsey daha sormak istiyorum..ne kadar sürede cogalip yayiliyorlar?benim 1 -1,5 aydir bu sivilce var,su an ayni boyda.büyümedi de, yok da olmadi..:uhm:

selam helincim ...Verdigin bilgi icin cok tesekkürler ))en dogrusu dr a gidip ne oldugunu ögrenmek olacak sanirim.yerimseniben

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ( sivilcede olabilir ne zamandır böyle? tabi böyle bişey söylesekte doktora görünmen lazım.et beni gibi mi iltihaplı gibi mi duruyor?

tesekkürler )hayir canim iltihap yok aynadan görebildigim kadar ..o kisimla ayni renk gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…