Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

slmmmmm...

yahu bu sirke iyi hoşdaaa benim vajina girişindekiler yandı eridi resmen ama dışardakiler duruyor hala sadece bembeyaz oluyorlar ama öyle çok bir haraket yok 1 saatte bekletiyorum nerden baksan çok minik vardı bir tane o düştü birde değiğim gibi içerdekiler gitti.ben deniyorum bıkmadan ama umarım işe yarar.yaramazsa sonuçlar için gittiğimde ilaçla yaktırcam onları napıyımmm mafoldumben sinir basıyo valla heeeee

pamuga sırke dök dış yüzeye bir gece yat ayrıcaaa uzun zamanda deneyebılrısın ben asıtı bır ay denedım cunkuuu ıstıosa koter ol ama ne bılım bıraz sabret derımmm kendıne ıyı bakkk bıde

slmmmmm...

yahu bu sirke iyi hoşdaaa benim vajina girişindekiler yandı eridi resmen ama dışardakiler duruyor hala sadece bembeyaz oluyorlar ama öyle çok bir haraket yok 1 saatte bekletiyorum nerden baksan çok minik vardı bir tane o düştü birde değiğim gibi içerdekiler gitti.ben deniyorum bıkmadan ama umarım işe yarar.yaramazsa sonuçlar için gittiğimde ilaçla yaktırcam onları napıyımmm mafoldumben sinir basıyo valla heeeee

neee vajina girisindekiler yandi eridimi??hani o pirinc tanesi kadar olanlar??:1shok: esas sirkeyle iyilesmez dedigimiz yerdekiler gecmis avoloncum sen daha ne diye sinir oluyorsun ki?? distakiler her halukarda geciyor zaten sirkeyle...gozunaydin cok sevindim:1hug: benim icinde bir umut var demektir ozaman opuyorumnanaktan ama ben 3 gundur yapmiyordum ara vermistim.dun tekrar basladim.birazdan yine yapcam gaza geldim simdi delikafadulden

pamuga sırke dök dış yüzeye bir gece yat ayrıcaaa uzun zamanda deneyebılrısın ben asıtı bır ay denedım cunkuuu ıstıosa koter ol ama ne bılım bıraz sabret derımmm kendıne ıyı bakkk bıde

aman valla dış taraftakiler abaya bir tahriş oldu küçüldüler ama yalan yook...bakalım dr ye gidince oda bakar artık napalım...kendime iyi bakıyorum valla macunumuda yiyorum sebzemide meyvemide hatta kilo bile aldım akannehir çok lazımmış gibi :bbo:

neee vajina girisindekiler yandi eridimi??hani o pirinc tanesi kadar olanlar??:1shok: esas sirkeyle iyilesmez dedigimiz yerdekiler gecmis avoloncum sen daha ne diye sinir oluyorsun ki?? distakiler her halukarda geciyor zaten sirkeyle...gozunaydin cok sevindim:1hug: benim icinde bir umut var demektir ozaman opuyorumnanaktan ama ben 3 gundur yapmiyordum ara vermistim.dun tekrar basladim.birazdan yine yapcam gaza geldim simdi delikafadulden

canım arkadaşım geçtiler vajina girişindekiler sen devam et bencede.benim dışardakiler öle kolay düşecek gibi görünmüyor baya küçüldüler ama çok tutamıyo insan tahriş oldu baya birde adet oldum üstüne ped takmakta ayrı bir dert kantoran yağı sürüyorum düzelsin diye.ancak 1 saat tutabiliyorum napıyım öle öle idare edicez işte pes etmek yok olmadı beton döktürüp kapatacam orayı delikafadulden

bişey sorucam arkadaşlar size hpv virüsü taşıyıpta rahiz ağzı kanseri olduğunu öğrenen varmı acaba bu virüsü taşımamız ne kadar risk içeriyor

kafaya takmamak çok önemli bu rahatsızlığı, ayrıca hiç inanmazdım ama sirke çok iyi geliyor. Birde siğillerle uğraşırken mantar oluşabilir.. Bu nedenle dikkat etmek lazım. ımuneks ve çinko kullanımı da önemli tavsiye ederim

bişey sorucam arkadaşlar size hpv virüsü taşıyıpta rahiz ağzı kanseri olduğunu öğrenen varmı acaba bu virüsü taşımamız ne kadar risk içeriyor

arkadaşım ben siğillerim için gittiğimde smear testide yapmışlardı onun sonuçları iyi çıkmadı hafif displazi görünüyordu bundan biopsi almaya karar verdiler ve kolkoskopi oldum sonuçları çıkıcak bu ayın 15 inde ona göre tedavi uygulayacaklar.LEEP diye bir yöntemle rahim ağzını traşlıyolarmış.kısacası ben ihmal etmeyin smear testlerinizi yaptırın derim en azından iş işten geçmeden tedavi şansı oluyor zaten bu öyle 2 günde kanser oldum falan gibi birşey değil baya bir zamanda ilerliyor hastalık ondan ihmale gelmez düzenli kontrol olun arkadaşım

1.5 sene önce bende de çıkmıştı yaktırdım. Şimdilik çıkmadı fakat tekrar etme riski varmış. Umarım çıkmaz bir daha. Kaşıntı, koku yapıyordu hep. :1no2:

1.5 sene önce bende de çıkmıştı yaktırdım. Şimdilik çıkmadı fakat tekrar etme riski varmış. Umarım çıkmaz bir daha. Kaşıntı, koku yapıyordu hep. :1no2:

geçmiş olsun canım evet tekrar etme riski var ama uzun zaman çıkmamış virüsü yenmiş olabilirsin.senin nerede çıkmıştı siğiller?

Makatımın etrafında ve vajen ağzında tatlım. Umarım dediğin gibi yenmişimdir. eyvahedigeldismile

arkadaşlar lütfen bana yardım edin ben bakireyim ve ne yüzeysel ne gerçek anlamda hiçbir cinsel ilişkim olmadı son günlerde vajina girişine doğru iç dudaklar arasında et beni gibi deeğilde sivilce gibi ucu beyaz etrafi kırmızı birkaç tane var ne bu genital siğil mi çok korkuttu bu beni genital siğil cinsel ilişkisi olanlarda olur deniyor ama dediğim gibi bu anlamda hiçbir temas yaşamadım ama neden var bunlar benim gibi bunu yaşayan arkadaşlar var mı????

bence hemen gıt koter ol ,,,,,,,,,,,,,,,
ayrıcaaaaaaaaaaaa cınsel ılıskı harıc .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hamam,,,, sahunaaaa..... bırının havlusunu kullanrsan.... ya da ortak kullanım alanı olannnnn wc den gecerr agdaaacıya gıdıosan oda olabılır surtunmele olabılcek olan hersey

hpv vucuda 5 we 9 ay once yerlesırrrrr 5 ya da 9 ay once ne yasadını hatırlıomusun belkı havuza gırdın belkı bırın havlusunu kullandın ya da agdacıya gıtttınnnnn kım bılırrrrr

nseee sana sımdı tawsıyemmm ya hemen gıttt koter ol
zaten bakıreymısın hemen ası olll ozellıkle dıyorm bıde aktardan bır macun alll dırencı yuksek tutucak bısı olmasını soleee en az 4 5 ay kullanman lazım ıcıne corek otu oguttur at onu sabah aksa yeee

yada bu aksamdan ıtıbarne sırkeye basla bır ıkı gun sırke kullan kırmızı kantoran yagıylaaaaa

umarım ımkanınwardır ası olursun

arkadaşım ben siğillerim için gittiğimde smear testide yapmışlardı onun sonuçları iyi çıkmadı hafif displazi görünüyordu bundan biopsi almaya karar verdiler ve kolkoskopi oldum sonuçları çıkıcak bu ayın 15 inde ona göre tedavi uygulayacaklar.LEEP diye bir yöntemle rahim ağzını traşlıyolarmış.kısacası ben ihmal etmeyin smear testlerinizi yaptırın derim en azından iş işten geçmeden tedavi şansı oluyor zaten bu öyle 2 günde kanser oldum falan gibi birşey değil baya bir zamanda ilerliyor hastalık ondan ihmale gelmez düzenli kontrol olun arkadaşım

kaç günden beri internetim yoktu yazamadım canım ya. bende biyopsi yaptırıcam adet oldum haftaya da biyopsi olmaya gideceğim. inşalahh bişi çıkmaz hiç birimizde de, biyopsi nasıl oluo tam net anlatırmısın en ince ayrıntılarıyla. nasıl oluo rahmi dişarı çıkarıp etimizdenmi kesecekler yani nasıl :((

Arkadaşlar; sirke ve kataron yağı birliktemi sürülecek? Sirkenin ne sirkesi olduğu önemli mi? Birde hangi aralıklarda kullanıyosunuz?

madamçiçekçimmm helincimmmmm ve diğer şekerlerrrr benim siğil 1 tane kaldı ve kocamandı şimdi miniminnacık kalmışş. ben sirke kullandıktan sonra smear yaptırdım ve test sonucuda olumsuz çıktığı için biyopsi dediği için doktor biyopsi yaptıracağım belki sirkeden değildir dimi:((o nedenle sirke ve yaklaşık 5 gündür aldara kullanmıorum eee iice korktummm napimm. hepimize acil şialarrrr. bu arada yeni arkadaşlar katılmış umarım hepimiz iileşiriz. kantoron yağı ne işe yarıo bende sarı renkte olanı var ama denemedim.

madamçiçekçimmm helincimmmmm ve diğer şekerlerrrr benim siğil 1 tane kaldı ve kocamandı şimdi miniminnacık kalmışş. ben sirke kullandıktan sonra smear yaptırdım ve test sonucuda olumsuz çıktığı için biyopsi dediği için doktor biyopsi yaptıracağım belki sirkeden değildir dimi:((o nedenle sirke ve yaklaşık 5 gündür aldara kullanmıorum eee iice korktummm napimm. hepimize acil şialarrrr. bu arada yeni arkadaşlar katılmış umarım hepimiz iileşiriz. kantoron yağı ne işe yarıo bende sarı renkte olanı var ama denemedim.

ya bu genital siğil probleminden aldara ile sonuç alan varmı

melek_09 bir kişinin hazırladığı bir sıvı ile bu siğillerden kurtulduğunu belirtmişsin bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilme şansın varmı acaba

süper vallaalkisalkisalkis.sanırım yakında biz
siğili olmayanlar olarak burda görüşmeye devam edicez.
yenilerde çoğalmaz inşallah,artık bu kötüşey kimseye bulaşmasın.
kantoron yağı kırmızı olandandı, sanırım izleri yok ediyor.
açıkçası beni izler pek bağlamıyor,bunca şeyden sonra izlere takacak değilimzemuszemus
hadi masalcım geçmişolsun canım inşallah sonuçlarda iyi geliropuyorumnanaktan

geçmişolsun canım.evet o koku olayı çok kötü.
insan kendini toplumdan soyutluyor.
osıralar ben evde dakkabaşı duştaydım.akannehir
belli bir zaman sonra yenermiş bünye diyorlar umarım öyledir.
bende 1 yıla yakındır sorun yok.kendini koru sitres ola beslenmene dikkat et
dirençsiz kalma tekrarlamasın .tekrar geçmişolsun kaydirigubbakcemile5

melek_09 bir kişinin hazırladığı bir sıvı ile bu siğillerden kurtulduğunu belirtmişsin bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilme şansın varmı acaba

melek sanırım test aşamasında sonuca göre
bize yazacaktı .ama evet şimdi söylesin diğerleride bu aşamada
ona eşlik etsin bencedevereliniortak

ya bu genital siğil probleminden aldara ile sonuç alan varmı

ben aldara aldım ama zaten asit ve padofilmle geçmişti.
kullandım aralıklarla ,tam birşey söyleyemiyeceğim.
sende sirkeyi denesen canım.herkes çok memnun,hemde
ucuz.ben herduştan sonra korunma amaçlı sürüyorum geçmişolsun.kaydirigubbakcemile5

sirke kullanmışsın ve smear testin de negatif yani temiz çıkmış değil mi ?
ozaman neden biyopsi yaptırıyosun anlamadım ?

Back