Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

anladim canim.benimde kafam karisti-tatlicadiarzu- daha oncede yazdigim gibi benim pek umudum yok ama yinede devam edelim sirkeye enazaindan cogalip buyumesini onler diye umut ediyorum.hatta sen direk yaktir onlari biran once kurtul.bende dogumdan sonra yaktrcam.insallah ozamana kadar bi mucize olurda kendiliginden gecer yaktirmama gerek kalmaz:Saruboceq:...gecmezsede yaktrcaz mecburen.sonrada duzenli olarak sirkeli suyla temizleriz yeniden olusmasini onleriz.

inşallah öledir be hayatım var olanlar düşmeden öle kurursa sirkeyle yada macundan falan süper olur valla.aman sen az sabret bebişin gelsin hayırlısıyla en güzel şekilde tedavini olursun gör bak nasıl düzelicen sen sıkma kendini yeter bebişte üzülmesin kıyamaz o annesine çünkü sen yediklerine dikkat bence bol bol vitamin al 2 kişilik beslen guclubacismile

ben 1 kere yaktırdım 1 ay oldu hayatım yeniden çıkıyolar iştee koterle aldılar benimkileri sonra smear biraz kötü çıkınca siğilleri alan doktor parça alsınlar diye beni başka bir doktora yönlerdirdi oda yenimahalle doğum evinde şimdi o takip ediyo beni artık aradım onu geçen gün gel yakalım dedi ama bu sefer bir ilaç var onla yakarız dedi işte zaten sonuçlarım çıkacak 10 e kadar hem onları almış olurum gösteririm hemde şu yaktırma işini hallederim...

:teytey: hadi gözünaydın canım. ama kurtuldum deyip
işin ucunu bırakmaaaaalmaz:
tedaviye devam et.tekrarlamasının önünü kesmelisin
geçmişolsuna.s.

ya bısı dımmııı benceee kırmızı kantoron yagı ıle sırke kullannn derımmmmm hem ız bırakmazz acısını kasıntısını her seyını alıoyorrrr

olmadı bı gun kantoran yagı sur kırmızı olanını bı gun sırkelı su sur ben wajınaın ıcını temızlesın belkı ıcerıne ulasmıyordur dıe bazen damlatıyormmmm ama mutlaka kantoran yagını dene kırmızı olanını
saglam yerlere sırke surme bıdeee

eyer sadece sırke sureceksendeeeee sırkeyı surtukten sonraaaa bepanten krem sur katı olanını yada teramusınnnnnn cunkuuu asıtı olsn paodofılm solısyon olede kullanılanıo ama sakın saglam derıye surme onemlı olan ooo krem sur bıde yagı al oldumu

janım benım eyer nokta gbıse ıkı gun sabah aksam 10 dk sırkelı pamuk kouy oldumuuu hemen temızler orayı endıselenme ıcerde olmadından emın olman lazım bıdeee doktora gıt oldumu o tek kalanı dedım gbı sırkele coz

12435251 kullanıcısından alıntı
bnim şu son dondurttuğumda pek bi değişme yok off sanırım tekrar gidicem doktora salı günü iyi haberlerini bekliyorummm

janım dondurma ıslemını yaklasık olarak 20 30 gun de bı tekrarlaman lazım
mesela bu ay budun dondurttun ya 20 gun sona bıdaha dondurtku ole daha etkılı oluyor
ama yaranın gecmesı grekıyorrrr

ben mesela bır ay bı koter oldum bole fındık kadardı bı tanesı mınıcıktı bekledım bekledım 20 gun gun sonra sanırım 2 koterımı oldummmmmmm aynı yerler bıdaha we gerrcekten ıyı bı doktora yapılırsaaa cıkma olasılı azzz benceee

bıdeee koter oldun yerdekı ısık amelyathane gbı bol ısık olmalı o yusden muhananelerı pek tawsıe etmıormmmm bennn cok donanımlı cok az nadır
en ıyısı ozel weya dewlet hastanesı bıde doktor ıyıseee ıslem tamamdır kendıne ıyı bakarsan tebe

1-kantoron yağını nerden buluruz aktardanmı? hadi bulduk direk siğillerin üstünemi sürcez
2-şimdi bu vajina girişinde dediğim dudakların iç kısmı hemen vajinanın ağzı oraya da sirke sürüyorum orası acıyo zaten daha fazla kantoron yağı aldığımda orayada içeriyede sürebilirmiyim.
3-bide benim içerde var belli o parçada aldılar ya Leep yapıp orayı çıkarcaklar sanırsam öle demişti sonuçlar gelsin büyük ihtimal öle olcak demişti.zaten doktoru aradım tekrar çıktılar bunlar dedim gel bir ilaç var onla yakarız dedi 10 gün sonra falan gidicem ben doktora yakacak ilaçla işte.ben doktora gitmeden önce sirke işini kesmelimiyim eğer kesmem lazımsa kaç gün önceden bırakayım???
4-bepantenin katı olanı demişsin yağlı olanı var bi tane ondan bahsediyosun herhalde yada teramisin demişsin siğilleri kudurtmasın bunlar bide bapantenin hücre yenileyici özelliği var çünkü !!!!!

Kantaron yağının faydalı olduğunu bende okumuştum. Gerçekten içimi rahatlatan arkadaşlar ediniyorum ve bilgiler alıyorum :) Umarım çok geç olmadan kurtuluruz bu dertten.

hepimiz kurtulcaz birgun bu dertten ve Allahin izniyle diger arkadaslarimiz gibi bizde paylasicaz guzel haberlerimizi...haklisin canim bebegimide uzuyorum strese girerek.ama iyiki sizler varsiniz destekleriniz sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum...duzelecek sagligimiz hersey yoluna girecek insallah...yeterki Allah baska dert vermesin.beterin beteri var...halimize sukredecegimize birde kendimizi perisan ediyoruz.bazen kiziyorum kendime ama iste herzamanda pozitif dusunemio insan..insaniz iste sonucta...

bildiğim kadarıyla dondurma işlemi uygulanınca hemen iyileşmiyormuş.birkaç kere daha dondurtmak gerekiyormuş.benimkiler molluscum olduğu için dondurma yöntemi daha başarılıymış.çok sıkıldım artık bir an önce geçsinler istiyorum birde özel olduğu için 10 gün içinde tekrar aynı hastaneye gidemiyorum mecbur beklicem birkaç gün
birşey soracağım imuneks hankkında bir bilgin var mı? doktorum vitamin destek al demedi ama ben içimi rahatlatmak için imuneks kullanmaya başladım 16 gün oldu kullanalı ama yüzümde ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı acaba imuneks ile alakalı mı

IMUNESK cok yogun bı vıtamındır pek de sasrmadım aslındaaaa ımunesk yerıne bence basa bı vıtamın kullan madem aldın onu bıtır daha sonra baska bı vıtamne gec bıde bol su tukettt ılık

1 .kantoran yagını aktardan teymın edebılrınsın kırmızı olanını 5 tl sıgıllerın ozellıkle ızlerını kullanır san yok edebılıoryuoorrrr
sıgıllerın uzerıne surrrr kulak copule dırek hıc korkma dıorm ya kasıntsını we ızlerı alıo
2.once yıka ıılık suyla sonraa sırke sonra kantoran surebılrısın hıc endıselenme
bepanten yerıne kantoran daha ıyıdır oda tartısılmaz bısı tabı
3.bence son ıkı gune kadr sırkeyı bırakma derım janm benımmm eyer bı deyısıklık hucrelerde warsaaa sırkedendır saten ama yoksaaa yktur bence bırakma sırkeyıııııı
son ıkı gune kadr
4. bepantenın katı olanı saetn koter sonrası kullanılıo sen hafıf kan gldı dıncee rahatltır dıe dedım ama kontoran yagını kullanırsan daha ıyı tabıkı bepanten onarıcı bı kremdır

janm senınkı mollusccummm mus sırke fılan surmuyosn dımı o co farklı genıtal sıgılle alakası yokkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…