canım daha yeni dondurttun hemen geçmediğini biliosun ama geçmezse belli bi sure git tabi tekrar.ben ne yapacam bilmiorum eşim gitme doktora dio gebe olabilirim die onumuzdeki hafta belli olur ancak ondan sonra gidecem sanırım benimde kafam karıştı.donduracağımya soğuk gaz zarar verirse die endişelenioruz.kafamçokkarıştı
eger gebelikten supheleniyorsan bencede gitme canim.hamileysen bebege zarari olabilir.hamile degilsende bence dikkat edin.sigillerin gecsin oyle hamile kal.cunku benimkiler hamilelikle beraber artti.bagisiklik sistemim zayifladigi icin.aslinda ben vajina girisimde gebelikten 4-5 ay once farketmistim ama okadar minik bi noktaydiki hep ayni sekilde buyumeden duruyordu cok dikkatli bakilmazsa anlasilmiyordu bile.onemsememistim.bilseydim once tedavi olur sonra hamile kalirdim.hamilelikde sigiller insani daha da huzursuz ediyor ve kurtulmak daha zor oluyor.
zemuszemus darısı senin başına hayatım...benim vajina girişinde pirinç tanesi kadar var 1 tane solda 2 tane sağda...birde dudak dediğimiz yerrin hemen dibinde 3-4 tane yine pirinç tanesi kadar..ama işte tam olmuş gibi değiller yani tam kabarık halleri var ya öle değiller acaba sirke onlarada iyi gelirmi???ben vajina girişindekilere sürüyorum kabarıyolar bembeyaz oluyolar ama öle bir düşme belirtisi yok onlarda diyorum ya zaten düşecek kadarda çıkıntılı değilki bunlar dışarda olanlar kadar kafam karıştı iyiceeeee bilmiyorumkismile
evet canim benim vajina girimdekilerde oyle kabarik degil.zaten buyuk 1 tane var simdilik o da yayvan duruyor.digerleride anca cok dikkatli bakilirsa anlasiliyor.sirke surunce hepsi belli oluyor ama..ben daha burdaki yorumlarda vajina girisindekilerin sirkeyle dustugunu hic okumadim.ama yinede ara ara temizleyelim sirkeyle .enazaindan cogalip buyumesini onler diye dusunuyorum.vajinadakilerin macunla kuculdugunu ve kaboldugunu okudum.yanlis hatrlamiyorsam sen macun kullaniyorsun.insallah macunla gecer seninki.ama ben simdilik macun kullanmiyorum hamile oldugum icin.
anladim canim.benimde kafam karisti-tatlicadiarzu- daha oncede yazdigim gibi benim pek umudum yok ama yinede devam edelim sirkeye enazaindan cogalip buyumesini onler diye umut ediyorum.hatta sen direk yaktir onlari biran once kurtul.bende dogumdan sonra yaktrcam.insallah ozamana kadar bi mucize olurda kendiliginden gecer yaktirmama gerek kalmaz:Saruboceq:...gecmezsede yaktrcaz mecburen.sonrada duzenli olarak sirkeli suyla temizleriz yeniden olusmasini onleriz.
herkese günaydın . işe gitmeden yazıyım istedim. içinize su serpilsin diye. ben sabah itibari ile kurtuldum siğillerden. adet oldum sanmıştım. belki de olacağım bilmiyorum. ama biraz önce tuvalete gittim ve yine kaşındığ için peçeteyi bastırdım biraz oraya . peçeteye kan geldi. ama bulanık bi kan. sonra bi kaç defa daha bastırdım. oraya baktığımda güzel şeyler görmeyi umut ederek aynayı elime aldım ve siğiller yok olmuşlardı. hemde hepsi. darısı başınıza. ama tedaviye devam etcem, yine çıkmalarını istemiyorum. hepinizi öpüyorum. hihoyyyt
yok ölee çok yara gibi değil ama nasıl diyim vajina girişi acıyo baya dün akşamda dedimmm yansıınnnn lanet şey sürdüm yine 1 saat beklettim.sanırım kavrulduuuuuu benim ki amaaaaa bir tane minik vardı popoma yakın onu düşürmüşüm dün akşam.zaten dışardakilere sürünce sorun değil ki vajina girişi yanıyo benim sadece bilmiyorumkismile
bir şey daha soracam sana şimdi ben yaktırdım tekrar çıkanlar o aldırdıklarım gibi tam olmadı bunlar daha yeni yeni tam böle kabarık değiller yüzeyden mesela popomdaki öle idi ben gibi olmuştu o düştü vajina girişinde olanlarla dudak kısmında olan o yeni olmaya başlayan daha çok kabarmamış olanları dökermi acaba sirke yoksa onların tam olmasınamı engel olur???
ohh neguzel dusurmussun canim 1 tanede olsahihoyyyt..popo bolgesinde olanlar cabuk dusuyor zaten.ama vajinada girisindekileri napcaz bilmiyorum.senin cokmu vajina girisinde.benim 1 tane topli igne basi kadar var.4-5 tanede minik minik.nokta gibi:çok üzgünüm:
ya bısı dımmııı benceee kırmızı kantoron yagı ıle sırke kullannn derımmmmm hem ız bırakmazz acısını kasıntısını her seyını alıoyorrrr
olmadı bı gun kantoran yagı sur kırmızı olanını bı gun sırkelı su sur ben wajınaın ıcını temızlesın belkı ıcerıne ulasmıyordur dıe bazen damlatıyormmmm ama mutlaka kantoran yagını dene kırmızı olanını
saglam yerlere sırke surme bıdeee
eyer sadece sırke sureceksendeeeee sırkeyı surtukten sonraaaa bepanten krem sur katı olanını yada teramusınnnnnn cunkuuu asıtı olsn paodofılm solısyon olede kullanılanıo ama sakın saglam derıye surme onemlı olan ooo krem sur bıde yagı al oldumu
merhaba emine gecmisteki yorumlarini okumustum.hamileymissin .bende hamileyim ve bu hastalikla ugrasiyorum,.doktor benimkileri yakmadi.dogumdan sonra yakacak.ama sigilimin teki dustu sirke sayesinde.bende macun kullanmak istiyorum ama hamile oldugum icin korkuyorum sana bir yan etkisi olmadimi macunun?
arkadaslar kusura bakmayın bıraz gec okudum yazılarınızı. evt sımdı 5 aylık oldu bebısım ve 2 lı 3lü tarama yaptırdık ve buda yetmedı karnımdan su aldırdım allahıma sukurler olsun bebek ıyı saglıklı dedı doktor.arkadaslar doktoruma danıstım zaten sezeryanla dogum yapmam lazım böylelıkle bebege bulasma oranı cock cok düsük hatta yok dıyorlar.sımdı bende hamılelıkten önce anuste 3 tane falan vardı hatta bırı cok buyuktu ve hamıle kalınca cu cogaldı ve hatta vajnamnım taaaa ıclerıne kadar yayıldı okadar cok akıntım vardıkı tuvaletten cıkmıyodum ve bunalımdaydım.sonra helın topıx dıye bır macundan bahsettı hemen onu aldı 1 haftada hepsı gecmedı ama 1 tane yada hatırlamıyorum 2 tanesının gectıgını farkettım o arada macun bıttı vetekrar bulamadım brnd aynı özellıklere sahıp baska marka aldım 2 tane oda bıttı sımdı gıngseng arı sütü bal polen karısımı power vıtal adında macun kullanıyorum sabah aksam yemeklerden önce ama arkadaslar ssımdı benım hıc kalmadı vajına ıcını yokluyorum yok gıbı bakın bu macunun adı önemlı degıl aktara gıdın benım bagısıklık sıstemım cok kötü süreklı hasta oluyorum deyın ya sıze karısım hazırlasın yada baska marka alın bende ılk basta güvenemedım ama 3 ayrı marka kullandım 3 de ıı geldı bırde doktora söyledım benım sıgıller coktu ve bu macun gecırdı dedım cok kızdı bebege zararı olabılır dedı amaa zararlı olsaydı benım bu sıgıllerı gecırmezdı dgılmı altarnetıf tıbba cogu doktor karsıdır bılıyorsunuz bebekte ıı bırseyı yok.bence deneyın ama 1 haftada gecmıosa 1 ayda belkı 2 ayda ama sakın yemeyı ıhmal etmeyın ben süreklı kullanıyourm.bırde komsumda aynı haslıga yakalanmıs bunuda yenı ögrendım ve onun 3 yasında kızı var ve cok saglıklı masallah.hepımıze gecmıs olsun
arkadaslar kusura bakmayın bıraz gec okudum yazılarınızı. evt sımdı 5 aylık oldu bebısım ve 2 lı 3lü tarama yaptırdık ve buda yetmedı karnımdan su aldırdım allahıma sukurler olsun bebek ıyı saglıklı dedı doktor.arkadaslar doktoruma danıstım zaten sezeryanla dogum yapmam lazım böylelıkle bebege bulasma oranı cock cok düsük hatta yok dıyorlar.sımdı bende hamılelıkten önce anuste 3 tane falan vardı hatta bırı cok buyuktu ve hamıle kalınca cu cogaldı ve hatta vajnamnım taaaa ıclerıne kadar yayıldı okadar cok akıntım vardıkı tuvaletten cıkmıyodum ve bunalımdaydım.sonra helın topıx dıye bır macundan bahsettı hemen onu aldı 1 haftada hepsı gecmedı ama 1 tane yada hatırlamıyorum 2 tanesının gectıgını farkettım o arada macun bıttı vetekrar bulamadım brnd aynı özellıklere sahıp baska marka aldım 2 tane oda bıttı sımdı gıngseng arı sütü bal polen karısımı power vıtal adında macun kullanıyorum sabah aksam yemeklerden önce ama arkadaslar ssımdı benım hıc kalmadı vajına ıcını yokluyorum yok gıbı bakın bu macunun adı önemlı degıl aktara gıdın benım bagısıklık sıstemım cok kötü süreklı hasta oluyorum deyın ya sıze karısım hazırlasın yada baska marka alın bende ılk basta güvenemedım ama 3 ayrı marka kullandım 3 de ıı geldı bırde doktora söyledım benım sıgıller coktu ve bu macun gecırdı dedım cok kızdı bebege zararı olabılır dedı amaa zararlı olsaydı benım bu sıgıllerı gecırmezdı dgılmı altarnetıf tıbba cogu doktor karsıdır bılıyorsunuz bebekte ıı bırseyı yok.bence deneyın ama 1 haftada gecmıosa 1 ayda belkı 2 ayda ama sakın yemeyı ıhmal etmeyın ben süreklı kullanıyourm.bırde komsumda aynı haslıga yakalanmıs bunuda yenı ögrendım ve onun 3 yasında kızı var ve cok saglıklı masallah.hepımıze gecmıs olsun
son bırsey hamıleyken kesınlıkle koter yapılmıyor benım burdakı doktor cok bılmıyordu ve ayarlayalım yakalım dedı ama ben guvenemedım ankarada baska bır doktora gıttım ve 2 ayrı doktorda aynı seyı söledı kesınlıkle yakılmaz bebege zararlı...
bana pek bi değişme olmamış gibi geliyo 1 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorumcanım daha yeni dondurttun hemen geçmediğini biliosun ama geçmezse belli bi sure git tabi tekrar.ben ne yapacam bilmiorum eşim gitme doktora dio gebe olabilirim die onumuzdeki hafta belli olur ancak ondan sonra gidecem sanırım benimde kafam karıştı.donduracağımya soğuk gaz zarar verirse die endişelenioruz.kafamçokkarıştıbence doktorunun çağırdığı tarihte git eğer hamileliğine zarar veriyorsa doktor sana söyler zaten :))
inşallah öledir be hayatım var olanlar düşmeden öle kurursa sirkeyle yada macundan falan süper olur valla.aman sen az sabret bebişin gelsin hayırlısıyla en güzel şekilde tedavini olursun gör bak nasıl düzelicen sen sıkma kendini yeter bebişte üzülmesin kıyamaz o annesine çünküsen yediklerine dikkat bence bol bol vitamin al 2 kişilik beslen guclubacismile
bildiğim kadarıyla dondurma işlemi uygulanınca hemen iyileşmiyormuş.birkaç kere daha dondurtmak gerekiyormuş.benimkiler molluscum olduğu için dondurma yöntemi daha başarılıymış.çok sıkıldım artık bir an önce geçsinler istiyorum12435251 kullanıcısından alıntı
bnim şu son dondurttuğumda pek bi değişme yokoff sanırım tekrar gidicem doktora salı günü iyi haberlerini bekliyorummm
janım dondurma ıslemını yaklasık olarak 20 30 gun de bı tekrarlaman lazım
mesela bu ay budun dondurttun ya 20 gun sona bıdaha dondurtku ole daha etkılı oluyor
ama yaranın gecmesı grekıyorrrr
ben mesela bır ay bı koter oldum bole fındık kadardı bı tanesı mınıcıktı bekledım bekledım 20 gun gun sonra sanırım 2 koterımı oldummmmmmm aynı yerler bıdaha we gerrcekten ıyı bı doktora yapılırsaaa cıkma olasılı azzz benceee
bıdeee koter oldun yerdekı ısık amelyathane gbı bol ısık olmalı o yusden muhananelerı pek tawsıe etmıormmmm bennn cok donanımlı cok az nadır
en ıyısı ozel weya dewlet hastanesı bıde doktor ıyıseee ıslem tamamdır kendıne ıyı bakarsan tebe
bildiğim kadarıyla dondurma işlemi uygulanınca hemen iyileşmiyormuş.birkaç kere daha dondurtmak gerekiyormuş.benimkiler molluscum olduğu için dondurma yöntemi daha başarılıymış.çok sıkıldım artık bir an önce geçsinler istiyorumbirde özel olduğu için 10 gün içinde tekrar aynı hastaneye gidemiyorum mecbur beklicem birkaç gün
birşey soracağım imuneks hankkında bir bilgin var mı? doktorum vitamin destek al demedi ama ben içimi rahatlatmak için imuneks kullanmaya başladım 16 gün oldu kullanalı ama yüzümde ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı acaba imuneks ile alakalı mı
1-kantoron yağını nerden buluruz aktardanmı? hadi bulduk direk siğillerin üstünemi sürcez
2-şimdi bu vajina girişinde dediğim dudakların iç kısmı hemen vajinanın ağzı oraya da sirke sürüyorum orası acıyo zaten daha fazla kantoron yağı aldığımda orayada içeriyede sürebilirmiyim.
3-bide benim içerde var belli o parçada aldılar ya Leep yapıp orayı çıkarcaklar sanırsam öle demişti sonuçlar gelsin büyük ihtimal öle olcak demişti.zaten doktoru aradım tekrar çıktılar bunlar dedim gel bir ilaç var onla yakarız dedi 10 gün sonra falan gidicem ben doktora yakacak ilaçla işte.ben doktora gitmeden önce sirke işini kesmelimiyim eğer kesmem lazımsa kaç gün önceden bırakayım???
4-bepantenin katı olanı demişsin yağlı olanı var bi tane ondan bahsediyosun herhalde yada teramisin demişsin siğilleri kudurtmasın bunlar bide bapantenin hücre yenileyici özelliği var çünkü !!!!!
top x bendee bulamıorm sanırım bende baska macun kullancam bu arada ası ıstıyorsan sanada alabılırmmmmmcok uygun fıyata buza sararız:)
bildiğim kadarıyla dondurma işlemi uygulanınca hemen iyileşmiyormuş.birkaç kere daha dondurtmak gerekiyormuş.benimkiler molluscum olduğu için dondurma yöntemi daha başarılıymış.çok sıkıldım artık bir an önce geçsinler istiyorumbirde özel olduğu için 10 gün içinde tekrar aynı hastaneye gidemiyorum mecbur beklicem birkaç gün
birşey soracağım imuneks hankkında bir bilgin var mı? doktorum vitamin destek al demedi ama ben içimi rahatlatmak için imuneks kullanmaya başladım 16 gün oldu kullanalı ama yüzümde ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı acaba imuneks ile alakalı mı
son bırsey hamıleyken kesınlıkle koter yapılmıyor benım burdakı doktor cok bılmıyordu ve ayarlayalım yakalım dedı ama ben guvenemedım ankarada baska bır doktora gıttım ve 2 ayrı doktorda aynı seyı söledı kesınlıkle yakılmaz bebege zararlı...
lütfennnn okuyunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?