Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tekrar geçmiş olsun.aslında tedaviyi aksatmadığın sürece geçip gitmeyecek bişey değil.allah hepimize acil şifalar versin sağlıklı günler diliyorum.

Mrb Arkadaşlar başılığı görünce bende paylaşım yapmak ve danışmak adına aranıza yeni katıldım. Sanırım bende varolan şeylerde siğil. Henüz doktora gitmedim ama yüzümde gözümün yan tarafında çıkan beni aldırmak için gittiğimde yüzümde çıkan şeyin siğil olduğunu öğrendim. Acaba makat bölgesindede gittikçe çogalan şey genital siğil mi? Korkuyorum galiba :S haftaya doktora gideceğim. Nasıl bir şey paylaşabilceği bir resim olan varmı aranızda?

et beni gibi bir şey siğil (( korkma iyi bir doktora git tedavi edyorlar(

yaa yorumu emine06 arkadasimiz yapmis ama denizkizi kullanicisindan alinti diyor:)buarada sigillerininde gecmesine sevindim emine.banada bir umut oluyor boyle yorumlar..
buarada seni burda yakalamisken sorayim.doktor sana kesinlikle sezeryanmi dedi?

aaaa evet bilmeden girdim tabiii:kedi:
çok şükür binkere içeride olmadı:dance:
herkese allah acil şifa versin inşlh.opuyorumnanaktan

[COLOR="Navy"]bende korkuyorum iliskiden.sigillerim iyice cogalir vajina icinede yayilir diye..:çok üzgünüm: zaten tedavide edilemiyorum senağlama aman tek sigiller sarmasinda heryerimi ...napalim aylarca iliskiyede girmeyiz..:çok üzgünüm::[/COLOR]

bende iki gündür sirkeli pamuk koyuyorum. hatta dün gece o pamukla uyudum. sabah aldım. beyazladılar. ama bu günde adet oldum. yine koyayım dedim. ama bu kez yaktı. dün falan hiç yakmamıştı. artık yalnızca biraz sürüp üzerinde bir iki dakika bekletip çekiyorum. siğillerin olduğu yerler değil ama diğer yerler yanıyor bu da tuhaf. umarım düşerler kısa sürede . bağışıklığın güçlenmesi için olan macun da iyi geliyorsa bu iş düzelecek gibi . CADIARZU

sirkeden benimde cildim tahris olmaya basladi.sigilin olmadigi yerler kizardi ve cok yaniyor...uzun sure sirkeli pamuk koyamiyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…