Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

mrb arkadaşlar bi tane küçücük et beni şeklinde vardı ilaç sürdüm düştü.bir haftadır yok.bişey sorucam arkadaşlar farketmemiştim siğil olduğunu iç dudağa yakın bi yerdeydi ve toplu iğne başı kadardı.farketmeden ilişkiye girdik umarım içerde bişey olmaz off canım sıkıldı.madamcicek sizde sadece dıştamı çıktı

slm...

siğil içi doktora gittinizmi yani ilacı dr.mu verdi size sürdünüz?eğer öyle değilse bence bir gidip muayene olun derim.çünkü bazıları öle minikki farkedemiyor insan.bende farkında olmadan ilişkiye girdim o konuyu hiç sormayın zaten!!!benimde vajina girişinde 2 tane var asıl zor gözlemlenen de onlar oluyor içerde kaldığı için bence doktora gözükün derim endişe yapmayın rahat olun...

parmağımda siğil vardı onun için vermişti doktor bende artık bişey düşünmeden sürdüm ilacı çok küçük olduğu için diğer sağlam deriye zarar vermedi zaten hemen düştü.ama korkum ordan bulaşmış olması gerçi oraya değdimi onu bile bilmiyorum.sizin nasıl oldu dışta çok mu siğil vardı?farketmeden ilişkiye girildiği içinmi vajina içinde oldu?doktora gittinizmi rahim içinde varmı?

canım ben olayı farkettiğimde dışarda vardı siğillerim tabi içerde olanları farketmek zor dediğim gibi birde insan kendini bişeyler ters gittiğinde incelemeye başlıyor neyse ben gördüm bunları hep hemoroid yani bağsur sanıyodum nette araştırırken öğrendim gittim hemen 2 gün sonra koterle aldılar yani yaktılar hiçç bişey duymadım ve inan sonrasında da öle çok rahatsızlık olmadı bende temiz baktım yaralara.sonra smear testi yapılmıştı sonun sonucunda ''hafif displazi'' çıktı ve biopsi istediler onuda geçen hafta oldum oda gayet basit bişeydi canım yanmadı yani şimdi biopsi sonucuna göre büyük ihtimalle o bölgeyi LEEP dedikleri bir yöntemle temizliycekler oda basit bir işlemmiş.tabi benim siğiller çıktı yine o başka bir dert zaten onlar olmasa bari insan daha bir iyi hissediyor kendini ama sana tavsiyem sakın korkma ve mutlaka doktora git olması gereken testlerin hepsini ol daha sonradan başına bir dert gelmesin ne gerek var korkulu rüya görmeye....

birde sana tavsiyem kendine iyi bak iyi beslen sebze ağırlıklı bağışıklık sistemini sağlam tut olmadı dışardan vitaminlerle falan destek al...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım inş bütün bu herşeyi geçirir eski sağlığına kavuşursun.ben yeni farketmiştim dediğim gibi iç dudağa yakın bi yerde toplu iğne ucu gibiydi birde et beni gibi şeklindeydi.o yüzden siğil olacağı aklıma gelmedi.nişanlımda hiç bi belirti yok siğil yok.ne yapıp edip doktra gitmem lazım ama hiç sevmiyorum doktora gitmeyi.inş içeri bulaşmamıştır.çünkü farkettikten sonra bi kere ilişki oldu.senin erkek arkadaşında siğil varmıydı

arkadaşlar bişey sorucam siğilleri farkettiğinizde doktora gidip baktığında herkesin vajina içinde siğilleride var mıydı? yoksa dış genital bölgede olupta içerde çıkmayanlarınızda oldumu ?

evet canım çokşükür içerde yoktu.korkma bence hemen
öyle içeri geçmemiştir ama
yinede bir dr a git hemen.için rahatlasın.

nişanlında görünmüyordur beki.ama yinede oda gitmeli dr a.
birde belki siğil bile değildir .kafana takacağına hemen dr git.

enazından sorun varsa biran önce tedavi olursun.geçmişolsunkaydirigubbakcemile5

ee peki şimdi bide aldara krem kullanıorum buda etkilermi smearı yaptırsam pekiii hı ?

sewgılı masal ası olsn aldara olsn bunları bırakıp tedawını tamamla dktorun dedı gbı sana soledım gbı sırkenıde o sırada surrr hepsı bıttıkten 6 7 gun sonra su harıc bısı deydırmeden gıttt smear aldırrr sonuc olarak asıt we sırke bır dıl ıkısıde yakıo derıyı beyazlastırıo deyısım saglıooo ası oldun mu hem sennnn !!!! onu ıhmal etme bak olmadıysan

arkadaşlar bişey sorucam siğilleri farkettiğinizde doktora gidip baktığında herkesin vajina içinde siğilleride var mıydı? yoksa dış genital bölgede olupta içerde çıkmayanlarınızda oldumu ?

MERHABA benim 4 yıl önce çıkmıştı sadece dış genital bölgede idi bayağ fazlaydı anestezi altında yakıldı hiç bişey hissetmedim sonrasında da acı falan olmadı 4 yıldır da bier şey allah a şükür... yaktırmaktan korkmayın kesin çözüm ama doktor seçimini ii yapın bi tane bile yakılmayan kalsa sıçrama şansı çok yüksek .. herkese tekrar geçmiş olsun

bence bırlıkte oldun ınsan yada esın mı artık neyse ıste oda ası olsn derımmmmm bıde sıgıler gectıkten sonra korununnnn !!!! ayrıcaaa sıgıl 2 9 ay arasında kendını gosterıo bız burda hangımız ne desek bosss doktora gıt bırlıkte oldun kısıle oda ılk basta buyuk ıhtımal gorunurde bısı yok mok der test yaptırın
bıde erkekler genelde tasıyıcı oluooo ne hıkmektseeee !!!!! gorunurde hıc bısı gozukmuo onlardaaaa

sewgılııı laktozzzz genıtal sıgıl
agızdada olur dıl uzerınde
wajınadada olur
bakıre bı bayan ters ılıskı yadasa olede olur

yane bunu doktorun harıcınde sen de baskasıda anlamazzzz ondan bı kre emın ollll
bence doktora gıt o baksınnnnnn cok kucuk oldu ıcın ısık ıcersındee gormelııı baska yerlere sıcramısmı onlara bakmalı ıce kotnrol etmelıııı sıgıl ıc de dısta wajıanın dudaklardaaa cıkabılırrrrr

eldekı cıkan sıgıl we wajınal sıgıl bırbırınden cok farklıdır onu solımmmmm bekleme gıt doktora ımkan warsa dondur sonara her banyodan sonra sırke sur

inş madamcicek çok evhamlı biriyim.en ufak bişeyi takıyorum.olma ihtimali çok düşük belki siğil bile değildi geçti ve hiç bi yerde bişey yok.bişey daha sorucam canım senin siğil varken ilişkiye girmişmiydin farketmeden

sewgılı awalon
bı pamugaa bı kasık sırke we suyla karıstır once dırek sırke surmeeeeeee cok yakar ole cunkuuu

once pamuga su sona sırke dok ole surrr

2 pamuga dırek sırke dok ıcını dısını surrrr yarım saat ımkan warsa 1 saat hatta ımkan warsa bı gece sabaha kadr kalsın

asıt gbı dıl sırke zarar wermıo korkma kaldı kadar kalsnnnnn

ılk zamanlar ben sac kurutma makınası bıle soguk soguk uflesın dıe tutuodum ole deneee alısırsın sole bı gunde bunu ewdeysen 2 saate bı dene alısın oraaa
once suyla temızle bıde pamuklu ıc camasırları gıyyyy

evet canım sadece bi taneydi toplu iğne başı kadar.et beni şeklindeydi.et benimiydi onu bile bilmiyorum düştü gitti.dışta görünen hiç bişey yok ama doktora gitmeden içerde varmı yokmu bilemem.gidicem mecburen.herkese sağlıklı günler diliyorum

gemiş olsun kurtulmuşsun.canım senin siğiller varken cinsel birleşme yaşadınmı?yoksa farkedip böle bişey olmadan hemen yaktırdınmı

ıyı gec kalma bı an once ıyı weya kotu bunla karsı karısya gel derım
en azından ıcın rahatlarrr : optum janm

aaaa evet bilmeden girdim tabiii:kedi:
çok şükür binkere içeride olmadı:dance:
herkese allah acil şifa versin inşlh.opuyorumnanaktan

saoool arkadaşım...opuyorumnanaktan

çalıştığım için gün içinde yapma şansım yok anca akşamları ve sanah erken kalkıp yapabiliyorum zaten 1 saat tuttum bembeyaz oldular hemen.dıştakiler sorun değilde vajina girişinde(iç dudakta) olanlar orası daha ıslak ve hassas bir zemin ya onlar yandı baya bii..hatta siğil olmayan yerler bile buruştu hemen akannehir amaaan napalım sıkıcaz dişimizi olcak artık o kadar da.

böyle sirkeyle kaç günde düşüyor aşşağı yukarı onu sölermisin bilmiyorumkismile

gemiş olsun kurtulmuşsun.canım senin siğiller varken cinsel birleşme yaşadınmı?yoksa farkedip böle bişey olmadan hemen yaktırdınmı

birleşme gibi olmasa da yaşadım evt. ama canım bi daha çıkarsa doktora git mutlaka onlar çözüm buluyorlar sadec burdan okuyup aklını karıştırma tedavi edilen birşey. mesela ben o yıllarda tek bende oldu sanıştım korkmuştum bu yüzden sözlümden biri ayrıldım. kendimi çok kötü hissettim. ama bir tek bende olmamış şimdi okuyunca anlayabildim.korkma sakın geçmiş olsun canım

bu arada ayrıla nedenim hastalık değil 3 yıldır birkikteydik aldatıldığım ve bu rahatsızlığın ona başkasından geçmesi yani sorun aldatılmak yanlış anlaşılmasın herkesin balına gelebilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…