hayır canım yaa izler geçmedi.çünkü bana ilk gittiğim doktor potasyum hidroksit çözelti sür demişti onu ben 3 hafta kullandım hep yara oldu çok canım yandı.onun yüzünden iz kaldı. sonra şimdiki doktoruma gittim o direk dondurdu.dondurma yöntemi iz bırakmıyormuş canım bende hep benek benek iz kaldıizler yok oldumu ,sevindim canım inşallah benimkide geçecek kabuklar düştü bazılarında ama hala kırmızılık var bakalım ne diyecek doktor.evet dikkatli olmamız lazım canımzemuszemusbak gör ikinci dondurmadan sonra geçmeye başlayacaklar onlar geçtikçe sana mutluluk ve güven gelecek.geçtiklerini görünce moralim çok düzelmişti benim :)
merhaba arkadaşlar
dün banyodan sonra elma sirkesini pamukla siğil olan bölgeye koydum 10/15dk beklettim ama çok canım yandı görünürde 1 tane et beni şeklinde ve minicik ama beni rahatsız etmeye yetiyo :)
dayanamadım sonra pamuğu aldım ve siğilin üzeri bembeyaz olmustu
simdi bu devam edersem geçeceği anlamına mı geliyo
açıkçası telaslandım
bilgisi olan varmı ?
evet aldara krem pahalı bıraz 130 tl dı en son yazın aldım da bence masalcım nap bılıyormusun SIRKELI WE ILIK SUYLA SOLE BI DEYDIR ACITMIO OLE SONA PAMUGA SIRKE DOKKK HATTA SAC KURUTMA MAKINASILAAA SOGUK UFLESIN ONCE OLE SURRR YELPAZE gorevı gorur sona sırke pamuga ddokkkk bolca bole pamuk ıslak olcun geceee yattttt bı ole denesene bır haftaaaaa
canım işler çok yoğun bu aralar pek nadir takıldım ama yinede burdayım. sirkeyi hiç bırakırmıyım hiç:)) aldara 3 günde bir ya aldara sürdükten sonraki gün sirke koycam dediğin gibi. ama benim siğiller çok az kaldı sirke koysam düşecek biliorum ama aldaranın etkisini merak ettiğim için koymadım , bu gece aldara zamanım, yarında br yada 2 saat sirkeli pamuk koyayım o zaman. ama siğiiller birbirlerine çok uzak mesafede nasıl koycam :)) yeni metotlar keşfetmeliyimm :))
hel_in cim, ankarada ulusta istanbul baharatcisi war.. ben ordan aldim macunu..cok bilgililer ve dükkan tedavi edilen hastalarin dosyalari ile dolu..gidip bi bak derim..propolisli bi macun hazirliolar, icinde saf cicek bali, corek otu vs. vs. bi cok sey war..adama sordm cicek balimi cam balimi die kesnlkle cicek bali dedi..seker saten dogal balda olmazmis.. balık yagina gelince, GNC de kolestrolsuz olan bi tane war, onumu kullaniosun?? yoksa cok kilo aliriz be cicim dmi? ruşeym die bişi var ara ara onuda kullan, bagisiklik icin..yan etkisiz seler bunlar.. taze yesil cay ic, vücudun temizlensin.. eczaneden aldigin vitamin tableti aralıksız kullanma bence, karacigere zararliymis..tüm bu saydigimiz tabletleri kür seklinde yani kısa sure kullanıp sora ara vererip sora tekrar kullanmamız gerekir..
eyvahlar olsun varya taa Fatih'e gittim kadınlar pazarına ordan aldım bir kavanoz bal karakovan balıymış dünya para verdim birde :1shok: aktarda hazır karışım olarak satılıyo sanırım çörek otu macunu ondan alırım birde bir macundan daha bahsettin ama onu anlıyamadım ben :bbo:
doktorum sadece bağışıklık sistemini güçlendir imnuneks falan al dedi hiç bu tür bilgiler vermiyolar insana bende habire ballar pekmezler yiyip duruyorum
kizlar moralim okadar bozukki suan..sigillerim hic aklimdan cikmiyor,bo=iliyorum boyle yaparak cogalmalarina neden olcam ama elimde degil butun psikolojim altust oldu.gecen gun tam rahatlamistim sigilimin teki dusunce.artik takmiyorum diyordum ama vajina girisimdeki sigilleri farkedince yeniden altust oldum.Allah beterinden saklasin ama hergun yeni bir dert cikio.keske vajina girisimde olmasaydi.yeni diger bolgelere sirke iyi geliyor ama oraya etki edecegini sanmiyorum.bir taraftanda vajina girisine sirkeli pamuk koymayada korkuyorum bebegime bir zarari olur diye...yaktiramiyorumda doguma kadar
vajina girişindeki siğillerine kalın pamuklu kulak temizleyiciler warya onu sirkeye batır, ve vajina girişine sür 1- 2 dakika. bööle her saat yada 2 saatte bir yap. bi zararı olmz sirke ilaç değildir. bööle kullanıncada yakma falanda çok olmaz
benimkilerde ikinciden sonra geçeceğe benzio onumuzdeki hafta gidecem yine dondurtayım.bakarsın zamanla sendeki izlerde geçer inşallah.kaybolmadıkça geçmemiş gibilerhayır canım yaa izler geçmedi.çünkü bana ilk gittiğim doktor potasyum hidroksit çözelti sür demişti onu ben 3 hafta kullandım hep yara oldu çok canım yandı.onun yüzünden iz kaldı. sonra şimdiki doktoruma gittim o direk dondurdu.dondurma yöntemi iz bırakmıyormuş canım bende hep benek benek iz kaldıbak gör ikinci dondurmadan sonra geçmeye başlayacaklar onlar geçtikçe sana mutluluk ve güven gelecek.geçtiklerini görünce moralim çok düzelmişti benim :)
ben bu ay herbalıfe fın bu ay 90 lık kapsuunu aldımmm 50 tl ne tutu omega 3 we gıda takvıyesı dıe bısı ole yane memnunum bundan ımunexxsı pek tawsıe etmıorm ama ıyı oldunu soyluyolarrr saten doktorların baska bıldı bı ılac yokmus gbı ımunexte dıretıyorlarrr bal pekmez bı seker kası harcı yemeee bosunaaa derım gıt macun al aktardan aktara sole bunyeyı guclendırecek bı macun arıyormmmm de 20 25 tl bısı saten ımunex alana kadr macun daha ıyı emın ol bu dedıme
kizlar moralim okadar bozukki suan..sigillerim hic aklimdan cikmiyor,bo=iliyorum boyle yaparak cogalmalarina neden olcam ama elimde degil butun psikolojim altust oldu.gecen gun tam rahatlamistim sigilimin teki dusunce.artik takmiyorum diyordum ama vajina girisimdeki sigilleri farkedince yeniden altust oldum.Allah beterinden saklasin ama hergun yeni bir dert cikio.keske vajina girisimde olmasaydi.yeni diger bolgelere sirke iyi geliyor ama oraya etki edecegini sanmiyorum.bir taraftanda vajina girisine sirkeli pamuk koymayada korkuyorum bebegime bir zarari olur diye...yaktiramiyorumda doguma kadar
KIZLARRRRR COK SUPER BIRSEY OLDU ılac reprezantıcısı bı arkadas buldum ılac fıyatını cervılax asıyı 100 tl ye getırcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok mutluyummmmmmmmmmmmm
bak sen çok kafana takıp stres yapma bence daha kötü olur insan hem bebeğinde senin stresinden etkilenir.sirke bebeğe zarar verirmi bilmem ama en azından minik minik kulak çubuklarıyla sürmeye çalışsan belki faydasını görürsün...bu arada ben 1 ay oluyor koterle aldıralı yeniden çıktılar amaaa ne stres yaptım bu hastalığımı öğrendiğimde bir bilsen rahat durmadım hep yedim kendimi ondan tavsiyem daha rahat olmaya çalış doğumunuda sezeryan yaparsın sonrada tedavi olmaya başlarsın üzülme çoook anne olucan sen:1hug:
haklisin canim da biliyorsun insan ister istemez kafasina takiyor.bugun internete yeni girebildim daha evde yoktum.kendimi daha rahat hissediyorum.internetin basina gecip arastrdikca insan iyice kafayi yiyor.bundan sonra arastirmiycam.kac gundur gorduklerimde okuduklarimda beni iyice strese soktu.
merhaba kızlar bende 4 yıl önce bu siğillerden çıkmıştı((( çok korktum ben beklettikce aniden çoğaldılar doktora gittim neden bu kadar bekledin dedi aşırı çok ve biraz büyümüşlerdi doktor ilaçla yok edemeyiz dedi ve anestezi altında yaktı Allah a şükür yaktırdıktan sonra 4 yıl boyunca bi daha çıkmadı inşallah çıkmaz da burdan paylaşmak istedim.
haklisin canim da biliyorsun insan ister istemez kafasina takiyor.bugun internete yeni girebildim daha evde yoktum.kendimi daha rahat hissediyorum.internetin basina gecip arastrdikca insan iyice kafayi yiyor.bundan sonra arastirmiycam.kac gundur gorduklerimde okuduklarimda beni iyice strese soktu.
slm arkadaşlar...
bende yaklaşık 2 aydır HPV ile savaş veriyorum.aslında siğillerin çıkması 5 ay falan oldu herhalde...bende nette araştırırken öğrendim ihmal edilmemesi gereken bir durum olduğunu hemen doktora başvurdum.zaten nette okuduklarımdan sonra psikolojim tamamen çöktü diyebilirim inanılmaz bir korku sardı yerime sığamıyorum hala.neyse doktora gittim koterle aldılar siğillerimi yalnız pap smear testide yaptılar tabiki biliyosunuz HPV nin özellikle bazı tipleri rahim ağzı kanserine sebeb oluyormuş.neyse aldılar rahatladım biraz birkaçgün sonra smear testi sonuçlarım çıktı doktoruma gittim yalnız sonuçlar biraz sorunluydu.yani HPV rahat durmamış içerlere hasar vermişti.hemen o doktorum beni başka bir doktor arkadaşına yönlendirdi çünkü benden biopsi alınmasını uygun görmüşlerdi.25.03.2010 tarinde kolkoskopi oldum 15 gün sonra sonuçları çıkıcak ama doktorum beni önceden uyarmıştı konuyla alakalı sanırım rahim ağzını traşlıycaklar (LEEP yapılacak yani).yalnız bu siğillerden bende yine çıktı sürekli böyle tekrarlıyosa işimiz var insan psikolojik olarak çok etkineniyor.herşeyden soğudum erkek arkadaşımdan bile uzaklaştım sanki cinsel ilişkiye bir daha girmek benim için uzak gibi geliyor sinirlerim bozulmaya başladı iyice insan kanser illetine yakalandım korkusuyla deli oluyor.
Şimdi;
sizlerden ricam kafamı karıştıran bir takım şeyler var başından geçen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
1-Şu dışardan sürülen ilaçlar bir tane krem var bildiğim kadarıyla birde asitik bir ilaç her halde bunlardan fayda görenler varmı
2-HPV için piyasada olan aşılarla ilgi bir sürü detay var anlayamadığım kimisi diyor bu iş 9-26 yaş arası olur kimisi diyor hpv taşınaya yapılmaz bu aşılar yakalanmadan önce olmak lazım kimisi diyor aşı olun siğllerin çıkmasında ve hastalığın bulaşıcılığının engellenmesinde faydası oluyor.
zaten hastalık yüzünden sağlıklı düşünemez hale geldim lütfen arkadaşlar bildiklerinizi benle paylaşırsanız sevinirim.birde Çörek otu karışımı diye birşeylerden bahsediyolar bazı arkadaşlar nasıl hazırlıyorsunuz??? hepinize sağlık dolu günler diliyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?