Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hel_in cim, ankarada ulusta istanbul baharatcisi war.. ben ordan aldim macunu..cok bilgililer ve dükkan tedavi edilen hastalarin dosyalari ile dolu..gidip bi bak derim..propolisli bi macun hazirliolar, icinde saf cicek bali, corek otu vs. vs. bi cok sey war..adama sordm cicek balimi cam balimi die kesnlkle cicek bali dedi..seker saten dogal balda olmazmis.. balık yagina gelince, GNC de kolestrolsuz olan bi tane war, onumu kullaniosun?? yoksa cok kilo aliriz be cicim dmi? ruşeym die bişi var ara ara onuda kullan, bagisiklik icin..yan etkisiz seler bunlar.. taze yesil cay ic, vücudun temizlensin.. eczaneden aldigin vitamin tableti aralıksız kullanma bence, karacigere zararliymis..tüm bu saydigimiz tabletleri kür seklinde yani kısa sure kullanıp sora ara vererip sora tekrar kullanmamız gerekir..

bende siğillerimin üzerine sirke koyup bi kaç saat bekletince rengi ve özellikle uç kısmı beyazlaşıor. hiç korkma ve bekletebildiğin kadar beklet. en geç 2 günde düşüo siğilinn.

canım işler çok yoğun bu aralar pek nadir takıldım ama yinede burdayım. sirkeyi hiç bırakırmıyım hiç:)) aldara 3 günde bir ya aldara sürdükten sonraki gün sirke koycam dediğin gibi. ama benim siğiller çok az kaldı sirke koysam düşecek biliorum ama aldaranın etkisini merak ettiğim için koymadım , bu gece aldara zamanım, yarında br yada 2 saat sirkeli pamuk koyayım o zaman. ama siğiiller birbirlerine çok uzak mesafede nasıl koycam :)) yeni metotlar keşfetmeliyimm :))

eeeee yara bandıla yapıstır o zaman sende ayrıayrı

kizlar moralim okadar bozukki suan..sigillerim hic aklimdan cikmiyor,bo=iliyorum boyle yaparak cogalmalarina neden olcam ama elimde degil butun psikolojim altust oldu.gecen gun tam rahatlamistim sigilimin teki dusunce.artik takmiyorum diyordum ama vajina girisimdeki sigilleri farkedince yeniden altust oldum.Allah beterinden saklasin ama hergun yeni bir dert cikio.keske vajina girisimde olmasaydi.yeni diger bolgelere sirke iyi geliyor ama oraya etki edecegini sanmiyorum.bir taraftanda vajina girisine sirkeli pamuk koymayada korkuyorum bebegime bir zarari olur diye...yaktiramiyorumda doguma kadar

ınanırmısın kızılayda butun aktarları gezdım top x cam ballı cınsenglı macun bulamadımmm ulusa da bı bakım ıyı oldu soledınnnn

BU ARADA SIGILLRI AZDIRAN ŞEY ŞEKER YANI GLIKOZ OLDUNU UUTMAYIN O YUZDEN cıcek balı daha saglıkliii

ya ben bole ıkı gunde bır vıtamın alıyorm ama hıc balık yagnı bırakmadım bıde cok su ıcıorm rahat soktursun dıe

ben bu ay herbalıfe fın bu ay 90 lık kapsuunu aldımmm 50 tl ne tutu omega 3 we gıda takvıyesı dıe bısı ole yane memnunum bundan ımunexxsı pek tawsıe etmıorm ama ıyı oldunu soyluyolarrr saten doktorların baska bıldı bı ılac yokmus gbı ımunexte dıretıyorlarrr bal pekmez bı seker kası harcı yemeee bosunaaa derım gıt macun al aktardan aktara sole bunyeyı guclendırecek bı macun arıyormmmm de 20 25 tl bısı saten ımunex alana kadr macun daha ıyı emın ol bu dedıme

vajina girişindeki siğillerine kalın pamuklu kulak temizleyiciler warya onu sirkeye batır, ve vajina girişine sür 1- 2 dakika. bööle her saat yada 2 saatte bir yap. bi zararı olmz sirke ilaç değildir. bööle kullanıncada yakma falanda çok olmaz

tamam canim dedigin gibi yapcam cok tesekkur ederm

dün akşam gittim aktara senin söylediğin bitkiler vardı ya onlardan sordum 2 tanesi yoktu getiricekler hepsini alıcam.ayrıca sirke olayınıda bir parça olsun denedim dışardakileri çok yakmıyoda içeri doğru olanlar baya bi yanıyo ama bembeyaz oluverdi hemen üzeri.bunu ne kadar yapmak lazım illaki gece yokup yatmam şartmı??? bu arada aktardan çöyrek otu aldım değirmende öğüttüm onu balla karıştırıp attım sabah bir kaşık aktarda söledi zaten kullanın bunu baya bir faydasını görürsünüz diye ayrıca o söylediğin bitki karışımı içinde iltihabı söker bu karışım dedi bayanlar çok alırlar diyor....

immuneks olayına gelince kilo aldırır o tür ilaçlar zaten ufaktan başladı bende hem yememe dikkat ediyorum hem sigarayı bıraktım kilo alıyorum valla akannehir

KIZLARRRRR COK SUPER BIRSEY OLDU ılac reprezantıcısı bı arkadas buldum ılac fıyatını cervılax asıyı 100 tl ye getırcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok mutluyummmmmmmmmmmmm

bak sen çok kafana takıp stres yapma bence daha kötü olur insan hem bebeğinde senin stresinden etkilenir.sirke bebeğe zarar verirmi bilmem ama en azından minik minik kulak çubuklarıyla sürmeye çalışsan belki faydasını görürsün...bu arada ben 1 ay oluyor koterle aldıralı yeniden çıktılar amaaa ne stres yaptım bu hastalığımı öğrendiğimde bir bilsen rahat durmadım hep yedim kendimi ondan tavsiyem daha rahat olmaya çalış doğumunuda sezeryan yaparsın sonrada tedavi olmaya başlarsın üzülme çoook anne olucan sen:1hug:

KIZLARRRRR COK SUPER BIRSEY OLDU ılac reprezantıcısı bı arkadas buldum ılac fıyatını cervılax asıyı 100 tl ye getırcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok mutluyummmmmmmmmmmmm

eeee valla güzelmişşş darısı bizim başımıza... sen tekrarmı aşı oluyosun bu arada yoksa diğer dozlarımı bu???

haklisin canim da biliyorsun insan ister istemez kafasina takiyor.bugun internete yeni girebildim daha evde yoktum.kendimi daha rahat hissediyorum.internetin basina gecip arastrdikca insan iyice kafayi yiyor.bundan sonra arastirmiycam.kac gundur gorduklerimde okuduklarimda beni iyice strese soktu.

merhaba kızlar bende 4 yıl önce bu siğillerden çıkmıştı((( çok korktum ben beklettikce aniden çoğaldılar doktora gittim neden bu kadar bekledin dedi aşırı çok ve biraz büyümüşlerdi doktor ilaçla yok edemeyiz dedi ve anestezi altında yaktı Allah a şükür yaktırdıktan sonra 4 yıl boyunca bi daha çıkmadı inşallah çıkmaz da burdan paylaşmak istedim.

ne güzel canım valla dahabi ümitliyim şimdi
sağol. bendede tekrarlamadı şükür bayağı oldu ama yinede korkuyordum.
demek çıkmamasıda olası bişeymiş:teytey:
tşklr içime su serptin opuyorumnanaktan

tabi ki elde değil bak benimkiler 1 ay oldu yakılalı çıktılar yine her tuvalete gittiğimde bir tane keşfediyorum diyebilirimbende aynı senin gibi nette arıştırdıkça sinir krizleri geçiriyorum en güzeli uzak durmak kafa karıştırıyolar ben dün doktorumu aradım gel yakalım dedi bir ilaç var onla yakarım ben dedi gittiğimde konuşucam böle dakka başı çıkıcakmı bunlar diycem iyice baksın tam temizlesin.sen hayırlısıyla bi bebişini getir dünya ya ondan sonra olursun tedavini hayırlısıyla sanırım birazda sabırlı olmak gerekiyor sık dişi arkadaşım azcık.dikkat et bebişine de kendine de:1hug:

avalon sanırım aynı kaderi paylaşıoruz. bugün smear testi sonucum için doktoru aradım,hücresel bi değişiklikvar gibi dedi, ya enfeksiyon kapmışsın yada 20- 25 yıl sonra bi rahim ağzı kanseri riski falan olabilir bi bakalım biyopsi yapalım dedii. şimdi ben biyopsi ne demek tam bilmiorum ama parça almak diye biliorum ve çokkkkkkkkkk korkuorum. anestesi olmayan küçük bi operasyon dedi. bana biyopsi nasıl yapılıyo anlatırmızın. ve sana ne için yaptılar bana söölenenlermi söylendi sanada(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…