helincim ben de iyi ve guvenilir bi aktardan bi macun aldim yaklasik 2 haftadir kullaniorm..faydasi warmi yokmu cok anlamadm ama iceriginde cicek bali, polen, ari sutu, propolis, corek otu, keten tohumu vs. war ama sennkinden farki pekmez ve ginseng yok.. acaba macunda kullanilan hangi seler sana iyi gelmistirr ki..
boshayallersmile
bu arada yazdm ama kimse cvp yazmamisti sanirim..koterimi oldm..15 tane rahim agzi vs. dahil yakilmis..doktor hicbisi wermedi krem dahil..persembe kontrolm var, gelismeleri yazarm..umarmm gittikleri gibi geri gelmezler..kötükedihüso
cnm ben de sana katılıorum gerçekten çok doğru söylüyosun nasıl bulaştığı değil neler yapabileceğimiz önemli ayrıca yazan arkadaş ne kadar da emin yazmış sanki doktor başımıza hayret
arkadaşlar !!!!!!!!!!!
buraya bu hastalığı kimden nasıl
kaptı diye sorgulamaya gelmiyoruz.fisfisfis
amacımız nasıl iyi oluruz.yada iyi olanların neler uyguladığı.
en iyi ve ucuz yöntemler neler bizim için çözüm bu.
kimse burda yokşundan bulaştı ,yok bundan bulaştı derdinde değil artık.
birileri rahatlasın diye ben iyi tamam sadece cinsel birleşmeden bulaşır diyemiyeceğim.:umursamaz:
bu konuyu ısrarla tartışmak isteyen kendine bir topik açsın
isteyen gitsin yorum yapsın.
bukonuyla kimseyi meşgul etmesin burda çok rica ediyorum.lmaz:
helincim ,masalcım sakın artık butarz kişilere cevap vermeyelim.
sonuçta herkes herşeyi biliyor bizler aptal değiliz.:enbuyukkk:
evet canım hala bulaşıcı malesefgözden kaybolduğu zaman bulaşıcılık da kayıp oluyo :) ilk dondurttuktan 2 hafta sonra çağırdı.sen ne zaman gidiceksin?
aynı canım benide 2 hafta sonra çağırdı perşembe gunu 2 hafta olucak en uygun vaktimde gideceğim.ikinci dondurma gerekecek banada sanırım aman yapsın yeterki kurtulayım:)
helincim aldara kutuda 12 paket var. dün bi tanesini kullandım.siğilim 4 tane ve küçük ama farklı yerlerde dün kremi sürdüm sabah 1 tanesi düşmüştü.ama bişi deyimmi sirke koysaydım dün gece eminin hepsi düşmüştü:)) krem çok pahalıymış ya 1 ay 3 günde bir kullancakmışım soora kontrole gitcem, eğer çok küçük 1 siğil bile varsada yakacakmış bidaha çıkmaması için. sanırım durumum bayağı düzeldi helin kendimi kurttuluomuşum gibi hissediorum :)) inşallah tabi semearda yaptırdım pazartesi yada salı giderim sonucu yazcam tatlımmm
yaa kizlar moralim tam duzelmisti.az once bir sigil daha farkettin.elimle tutabiliorum.bir kac gun oncesine kadar yoktu yeni buyumussirke kullanmiycam diyordum ama az once dayanamdim sirkeli pamukla temizledim sigilleri.gecirmese bile insallah buyumesini onler
bende katiliyorum biz hepimiz kendi derdimize dusmusuz .zaten insan ister istemez canini sıkıyor birde nasil bulastigini kafama takip turlu turlu senaryolarla ugrasamiycam.
madamcicek buarada senin sigillerin suanda tamamen kayboldumu sigillerin?
merhaba arkadaşlar
dün banyodan sonra elma sirkesini pamukla siğil olan bölgeye koydum 10/15dk beklettim ama çok canım yandı görünürde 1 tane et beni şeklinde ve minicik ama beni rahatsız etmeye yetiyo :)
dayanamadım sonra pamuğu aldım ve siğilin üzeri bembeyaz olmustu
simdi bu devam edersem geçeceği anlamına mı geliyo
açıkçası telaslandım
bilgisi olan varmı ?
ben bugün öğlenden sonra gideceğim kalanları dondutucam inşallah bu son gidişim olurrr :))aynı canım benide 2 hafta sonra çağırdı perşembe gunu 2 hafta olucak en uygun vaktimde gideceğim.ikinci dondurma gerekecek banada sanırım aman yapsın yeterki kurtulayım:)
bende ilk defada tamamen bitti.birdahada
çıkmadı çok şükür.ama ben nevar ne yok asitle yaktım.
nokta bişey görsen asit sürdüm ozoman.
paronayak olmuştum.bayağı yara oldu heryerim ama değdi
çok şükür iyiyim şimdi.
darısı sizlere inşallah kaydirigubbakcemile5
bence sen sırkıyı bır ıkı hafta dene normal sartlarda adara krem ıkı gunde bır weya gunluk yada padofılm solıyonu bıle bır hafta arala suruyorzzzz benceee sırkeyı her gun yatarken pamuga bas onla yattt derımmm once yakıo onun ıcın su we sırke sur sonra ayrı bır pamuga sırke dokkk onla yat
bende ilk defada tamamen bitti.birdahada
çıkmadı çok şükür.ama ben nevar ne yok asitle yaktım.
nokta bişey görsen asit sürdüm ozoman.
paronayak olmuştum.bayağı yara oldu heryerim ama değdi
çok şükür iyiyim şimdi.
darısı sizlere inşallah kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar
dün banyodan sonra elma sirkesini pamukla siğil olan bölgeye koydum 10/15dk beklettim ama çok canım yandı görünürde 1 tane et beni şeklinde ve minicik ama beni rahatsız etmeye yetiyo :)
dayanamadım sonra pamuğu aldım ve siğilin üzeri bembeyaz olmustu
simdi bu devam edersem geçeceği anlamına mı geliyo
açıkçası telaslandım
bilgisi olan varmı ?
ben bugün öğlenden sonra gideceğim kalanları dondutucam inşallah bu son gidişim olurrr :))
birdaha hic cikmazlar insallah canim.:Saruboceq:
arkadaslar bu arada vajina girisindede benim bir kactane minicik sigil var nokta gibi.ben orayida sirkeli pamukla siliyorum.orasi islak bir bolge ya acaba yinede sirkeyle silmemin sigillere bir faydasi olurmu?siz ne dusunuyorsunuz?
ben bugün öğlenden sonra gideceğim kalanları dondutucam inşallah bu son gidişim olurrr :))
inşallah canım inşalla:Saruboceq:h
helincim evelsi gun aksam sirkeli pamukla yattim.benim anus bolgemde 3 tane vardi disarda.2 tanesi mercimek buyuklugunde,bir tanesi de biraz daha kucuktu.hatta evelsi gun farkettim onu ilk defa ve uzerlerine sirkeli pamuk surup yattim.dunde gunduz 3-4 defa sirkeli pamukla uzerlerini sildim.cunku birgun onceden gece sirkeli pamukla yattigim icin tahris olmustu sigillerin etrafi ve canim yaniyordu.herneyse bugun tekrar kontrol ettim ne durumdalar diye ve kucuk sigilim elime geldi:) cok sevendim sigilin koptugu bolgeyide hemen sirkeyle temizledim.diger iki sigilimde biraz kurumus gibi ve beyazlamislar.eskiden cildimin rengindeydi.sanirim kisa sure sonunda onlarda dusecek.cok tesekkur ederim yardimlariniz icin arkadaslar.bu sirke cok iyi geldi vallaha:) moralim duzeldi bugun.:dance:
bunu 3 4 hafta dene bole duznelı sırkeyı emın olana kadr o sırada kendıne ıyı bak ası ol
canımmm doktora gittim ve atlattığımı söyledi :) gözden kaçanlar olmuş onları dondurdu ve artık bulaştırıcılığım geçmiş bir de iyileştikten sonra bu virüsü başka bi yerden tekrar kapmadığım sürece molluscumlar tekrarlamazmışhihoyyyt bundan sonra daha dikkatli olmak gerek.inş seninkiler de en kısa zamanda iyileşecekler kaydirigubbakcemile5inşallah canım inşalla:Saruboceq:h
canım geçmişolsun.
yok yok o söz -geldikleri gibi giderlerdi kaydirigubbakcemile3
dikkat et canım sık sık incele ve gördüğün ufacık şeyi araştır.
benim busayede çoğalmadığı gibi
tekrarlamadıda.:dance:
inşallah seninkilerde geri gelmezler.
ben macun kullanmadım hiç.bulup alacak zamanım olmadı.
sadece tatlı yemedim.sanırım tatlıyı çok seviyor bu şeyler.
tekrar geçmişolsun a.s.
canımmm doktora gittim ve atlattığımı söyledi :) gözden kaçanlar olmuş onları dondurdu ve artık bulaştırıcılığım geçmiş bir de iyileştikten sonra bu virüsü başka bi yerden tekrar kapmadığım sürece molluscumlar tekrarlamazmışhihoyyyt bundan sonra daha dikkatli olmak gerek.inş seninkiler de en kısa zamanda iyileşecekler kaydirigubbakcemile5
ohhhh sabah sabah bu guzel haber icimi acti vallaha:teytey: Arkadaslar sizin sigilleriniz gectikce bende burdan seviniyorum...hep kotu hikayelerle karsilasinca insan daha da paranoyak oluyor.ama arada boyle guzel haberler okumak da insana iyi geliyor ve psikolojisini duzeltiyor.insallah en kisa zamanda hepimiz bu mujdeli haberi veririz...:Saruboceq: tekrar gecmis olsun Icprscn Allah birdaha yasatmasin insallah:Saruboceq:
benimkide once beyazladi sonra dustu.hemde 2 gunde..hala hayretler icersindeyim.bukadar kisa surede dusecegini tahmin etmemistim.boyutu kucuktu belkide oyuzden 2 gunde dustu.darisi diger sigillerimin basina.
birdaha hic cikmazlar insallah canim.:Saruboceq:
arkadaslar bu arada vajina girisindede benim bir kactane minicik sigil var nokta gibi.ben orayida sirkeli pamukla siliyorum.orasi islak bir bolge ya acaba yinede sirkeyle silmemin sigillere bir faydasi olurmu?siz ne dusunuyorsunuz?
canım vajina girişi riskli biyer çabuk tedavi edilmeli
yoksa içine yayılır allah korusun biranönce yaktır bencea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?