Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

evet canım biz burda birilerini yargilayacak değiliz.
sorun tedavi yöntemleri.bence artık okumayalım o yazıları

ve ayrıca kim nerden nasıl kaptıysa kaptı kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum kimseninde açıklama yapma gibi bi zorunluluğu yok bence... öyle yada böyle hepimizin ortak noktası bu hastalıkla tanışıyor olmamız ayrıca tedavi yöntemide nasıl bulaştığına göre değişmiyor yani ne önemi varki nasıl bulaştığının... Hepinize sevgiler...

helincim hiranur hamileimiş.
diğer hamile olan arkadaş kimdi sen onunla çok konuşuyordun.
belki onun takip ettiği yol hiranuriçin çözüm olur.
yani hangi dr gitti,aynı yerdelerse belki arkadaşa yaraya bilir.

evet canım biz burda birilerini yargilayacak değiliz.
sorun tedavi yöntemleri.bence artık okumayalım o yazıları

ya hayır insan bööle olunca kendi kendine açıklama yapmak zorundaymış gibi hissedior. evliyiz ama bilinçli, güvenilir, ve aldatma aldatılmaya karşıyız hem biz hemde eşlerimiz. çoğu insan aldatıo ama istisnalara ne demeli eee o zaman hpv gökten leylekle geldi kondu bana allah allah ya

madamcicek sen ne zaman farkettin siğil olduğunu?doktora gittin mi?tedavi oldun mu?kaç tane siğil var? bende 1 yıl önce çıktı şansımdan erken farkettim ben farkettiğimde 2-3 tane vardı, 3 seans crio uygulandı ve allaha şükür bi daha çıkmadı aslında ihmal etmemek lazım ama ben biraz ihmal ettim siğiller geçtikten sonra hiç smear yaptırmadım... Tekrar geçmiş olsun...

canım ben geçen yaz farkettim.sadece birtane idi.
jinekolağa gittim,cildiyeye gönderdi.
allahtan görünen yerde idi.önce asit kullandım,dahasonra podafilm kullandım.
aslında bir ara çoğalır gibi oldu ama ben olan olmayan her yere asit sürdüm
bilinçsizce korkudan.tekrarlamadı. ve bu sırada nette araştırırken burayı gördüm ,
çok rahatladım burda,yalnız olmadığımı anladım.burdaki herkes sağolsun çok iyi
ve yardımcı olan kişiler.lütfen birileri tadını kaçırmasın.
bu topiği görmesem kafayı yemek üzeydim.
burdaki herkese teşekkürlera.s.

ben uzun zamandır şükürki kurtuldum darısı başınıza.

takma canım kafana,işimize bakalım.

herkeste bi alem yani,kasap et ,koyun can derdinde:sm_confused:

bu arada sirkeden çok memnunum,açık yarası olmayan herkese tavsiye ederim.

kizlar selam..2 gun once koter oldum..rahim agzi dahil heryerdekileri yaktilar, umarm gozden kacan yoktr..herhangi bir ilac, krem wermedi..

merak ettigim sey, bende maalesef hpv 45 var ve bu sigil yapmayan riskli tip..e bu sigiller neydi o zaman?? ikincisi, aktif lezyon oldugu zaman partnerimize bulastirabiliriz, ama bende sigil yapmayan cinsi varsa -sigil yokken ama virüsü tasirken- nasil bulastirabilirim?? hayatim boyunca koruncaksam nasil cocuk yapabilcem...

bende hpv taşıyan ve bunun tedavisini gören biriyim..kanserin bir alt seviyesindeyken öğrendim ama doğru tedavi ile geriledi çok şükür zor bir süreçti ve hala devam ediyor..
tüm doktorların söylediği bir şey var o da şu: vücud tekrar hpv virüsü ile karşılaşmazsa, 1-2 sene sonunda vücuttan atılmış oluyor.bağışıklık sistemi bununla savaşabiliyor.yani bağışıklık sistemimiz kuvvetlenmeli ve tekrar aynı virüsle karşılasmamalıyız..

tamam canim bakarim.ilgin icin cok tesekkur ederim.Allah hepimize acil sifalar versin...iyiki bu topik var

cok gecmis olsun canim..insallah en kisa zamanda tamamen sagligina kavusursun.ben 1-2 yil icinde vucuttan altindigini bilmiyordum.bu cok guzel bir haber.:lepi:

kendim gibi birini buldum sonunda ben de hamileyim cnm sen kaç aylıksın ben de siğil yok şükür bi kere oldu yaktırdım geçti hamileyken çıkmaz inş eşim çok uğraşıo ona üzülüorum yaa onun bağışıklık zayıf heralde moralimizi yüksek tutalım çıkmaz inş sen de sonra tedavini olursun sanırım sezeryan olmamız lazım ama bakacaz geçmiş olsuuun

HPV korunmak ıcın madem hpv dılsın ası ol gardesıl yada cervılax tabı kısısel tercıhın bısı dıyemem olursan daha ıyı olur bunyen acısından ası

kulucka suresı dogru 5 we 9 ay arasında dysıtırıo ben bu hpv olmadan once de smaer teslerını olsn her ay duzunlı kontorolere gıden bııyımmmmmm % 95 bence cıddı bı rakammmmmmmmm bakırelerede cok goruluyooooo gunumuzdeee wc den cınsel yolla agdala da olsn yada bırının esyasını kullanmaklada gecen bırseyyyyyyyyy dırek bence sapbadanak cınsel yolllll demeyın lutwenmafoldumbenturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…