Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bakalım hayırlısı 2hafta sonra gel dedi zaten geçmezse bidaha yapar soğuk gazı olmadı başka yere ozele felan giderim napim.inşallah kurtuluruz canım bir daha çıkmaz.hamile değilim ama gebeliğe engel değil dedi doktor doğumu bilmiorum tabi olabilir.sen devlet hastanesinemi gittin?
canım yaaa tam geçti diye sevinirken 1 tane daha çıktığını gördüm.ve sanırım popomun iç kısmında da var 2 tane. bugün farkettim :( moralim çok bozulduuuuu :( ben özele gittim doktorumdan çok memnunum.sen devlete mi gittin?

arkadaşlar bişey sorucam.iç dudağın yan tarafında çok minik bi et parçası var et beni gibi.sanki deri kalkmış gibi.siğilmi diye merak ediyorum.sirke sürüp koydum hiç yakmadı ve siyahlaşıp düşürmedi.acaba siğil deil mi?siz siğilin üstüne sürünce yakıp kopuyormu merak ediyorum.

arkadaşlar bişey sorucam.iç dudağın yan tarafında çok minik bi et parçası var et beni gibi.sanki deri kalkmış gibi.siğilmi diye merak ediyorum.sirke sürüp koydum hiç yakmadı ve siyahlaşıp düşürmedi.acaba siğil deil mi?siz siğilin üstüne sürünce yakıp kopuyormu merak ediyorum.

canım bizsana nekadar evet bu siğil yada siğil değil diyebilirizki.

ancak sen dr bana siğil var dedi dersen ,uyguladığımız yöntemleri anlatabiliriz.

sen bi dr a gitsende içini rahatlatsan en doğrusu olur.
sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim.
umarım siğil değildir.daha doğrusu normalbir şeydir.
aslında tarifettiğin şey siğile benzemiyor.

geçmişolsun:teselli:

uygula dırek sırke surebılyosan sur ama ben sırke we su suruyorum..... ılık suyla yıkaaaaa sonaaa sırkeee ((((( bende sıgııler gectı ama ne lur olmaz dıe her banyodan sona suruyrm sırkele bole

iç kısımda minik bir tane et beni şeklide var uzun zamandır.
ne büyüyo ne ufalıyo anlamadım.
sirkeyi denemedim hiç ama deneyen ve sonuç alanlar çok okuduğum kadarıyla..
bir tane için yaktırmaya gitmek istemiyorum
akşam sirkeyi kulak çubuğuyla uygulayayım ozaman
kaç gün süreyle devam etmek gerekiyo peki???

canım yaaa tam geçti diye sevinirken 1 tane daha çıktığını gördüm.ve sanırım popomun iç kısmında da var 2 tane. bugün farkettim :( moralim çok bozulduuuuu :( ben özele gittim doktorumdan çok memnunum.sen devlete mi gittin?

evet devlete gittim memnun kalmazsam ozele gidicem.bu ne ya nasıl sıçrıo sen sıkıyomusun yoksa aman sakın yapma.nasıl çoğalıoki sıkmıorum ve akıntısıda yok halbukinasıl bulaşıo diğer yerlere anlamıorum ne illetmiş.

evet devlete gittim memnun kalmazsam ozele gidicem.bu ne ya nasıl sıçrıo sen sıkıyomusun yoksa aman sakın yapma.nasıl çoğalıoki sıkmıorum ve akıntısıda yok halbukinasıl bulaşıo diğer yerlere anlamıorum ne illetmiş.

etlık dogum ewıne gıttım ben sagolsn doktorlar benle cok ılgılendı ama sen sırkeyı bı dene ya aynı pamukla surme 7 8 pamuk yap top gbı onla yedıre yedır surr ne olr olmaz bıde ası cok onemlııı b unye asısıcından dı dusunuorm

etlık dogum ewıne gıttım ben sagolsn doktorlar benle cok ılgılendı ama sen sırkeyı bı dene ya aynı pamukla surme 7 8 pamuk yap top gbı onla yedıre yedır surr ne olr olmaz bıde ası cok onemlııı b unye asısıcından dı dusunuorm

etlik ihtisasa gittim meltem hanım vardı.canım benimki molluskum muş doktora gitmeden sirkeli pamuk surdum iki kere fayda etmeyecek die devam etmemiştim.şimdi kuruyo gibiler dondurdu çünkü doktor fucidin krem suruyorum şimdi sirke surersem çok yakar.bir dahaki gidişimde sorarım doktora sirkeyi.ne aşısı?

hayır sıkmıyorum canım iç çamaşırlarını 90 derecede kaynatarak ütüleyerek giy.çok iyi yıkanması gerekiyo.bulaşmaması için bir önlem.bir de bayo havluna da çok dikkat et molluscumlara değen kısım başka bir yerine değmesin.sanırım benim vücudumun diğer yerlerine de bu şekilde yayıldı.haftaya tekrar dondurtmaya gidicem inş bu sefer tamamen kurtulurummm :( eğer bu virüs eşinde de varsa sen tedavi olduktan sonra sana eşinden tekrar bulaşabilirmirmirmirmir

hayır sıkmıyorum canım iç çamaşırlarını 90 derecede kaynatarak ütüleyerek giy.çok iyi yıkanması gerekiyo.bulaşmaması için bir önlem.bir de bayo havluna da çok dikkat et molluscumlara değen kısım başka bir yerine değmesin.sanırım benim vücudumun diğer yerlerine de bu şekilde yayıldı.haftaya tekrar dondurtmaya gidicem inş bu sefer tamamen kurtulurummm :( eğer bu virüs eşinde de varsa sen tedavi olduktan sonra sana eşinden tekrar bulaşabilirmirmirmirmir[/QUah canım ya hem korkma dedin hemde iyice korkuttun beni:)bu kadarda bulaşmaz heralde.gebelik planlıyorum dediğimde bile doktor planla hiç problem olmaz korkma dedi.bu kadar korkulacak olsa eşindende uzaklaş derdi ya:(onumuzdeki hafta gidince ayrıntılı soracağım tedirgin oluorum

5/6 saat boyuca sirkeli pamuğun genital bölgede kalması,yanma yapmazmı yaa????
kulak çubuğuyla sürmek yeterli olmaz mı??

walla kulak çöpüyle denedim bende bi işe yaramadı. pamuk koyunca bazen yanıo bazen yanmıo. benkoter olduğum için deri hala biraz daha hassas yanıo o yüzden ama koter omayan bölgeye koyunca yanmıoooo bende, inşallah seninki de yanmazzz.

bir sey soracağım cok özür diliyorum da,okadar kalabalık bir konu ki yorum en cok alan konu ve dikkati cekti istemeyerek de...
hpv virüsü cinsel yolla bulasan bir hastalıkdır(CYBH SINIFINDADIR)yazanların hemen hepsi evli...
yani madem bu kadar hastalığı tasıyan var evlenmeden önce de bu hastalık var mı yok mu diye bakılıyor sağlık taramasında falan....
Doğumda da bulaşmaz bu hastalık.
bilincsiz kan transfüzyonu ile bulasır ki bu bizim ülkemizde artık ciddi iyi arastırılıyor.
sizlere nasıl bulasmıs merak ediyorum sadece???
çünkü demek istediğim yüzde 95 cinsel yolla bulaşıyor da .....

Son düzenleme:
bir sey soracağım cok özür diliyorum da,okadar kalabalık bir konu ki yorum en cok alan konu ve dikkati cekti istemeyerek de...
hpv virüsü cinsel yolla bulasan bir hastalıkdır(CYBH SINIFINDADIR)yazanların hemen hepsi evli...
yani madem bu kadar hastalığı tasıyan var evlenmeden önce de bu hastalık var mı yok mu diye bakılıyor sağlık taramasında falan....
Doğumda da bulaşmaz bu hastalık.
bilincsiz kan transfüzyonu ile bulasır ki bu bizim ülkemizde artık ciddi iyi arastırılıyor.
sizlere nasıl bulasmıs merak ediyorum sadece???
çünkü demek istediğim yüzde 95 cinsel yolla bulaşıyor da .....

canım ne anlatmak istediğini daha anlaşılır
yazarsan sevinirim.
yani ben şunu demek istiyorsun diye düşündüm,
bizim kocişler evlendikten sonra bi haltmı yemiştir :uhm:

canım ne anlatmak istediğini daha anlaşılır
yazarsan sevinirim.
yani ben şunu demek istiyorsun diye düşündüm,
bizim kocişler evlendikten sonra bi haltmı yemiştir :uhm:

Canım kusra bakma ben sağlık eğitimi de almıs biriyim yani yazdıklarımı zaten doktora uzmana sorarsan doğruluğunu ispat edersin bu hastalığın kulucka süresi 2 ile 6 aydır garip dimi.evlenirken de sağlık testlerinde bakıyorlar.coğu cinsel yolla bulasan hastalıklara.
doğumla bulasmaz.bizim ülkemizde kan transfüzyonu cok iyi arastırılıyor bulasmasının baska yolu yok cinsel yol dısında.
yani açık değil mi ne demeye calıstığım..bu kadar bu virüsü taşıyan var peki neden?
coğunuz evlisiniz mutlaka senede 2 kere kontole gidiyorsunuz jinekolağa ve hastalık bir anda patlak veriyor nasıl oluyor bu...??

Son düzenleme:
Back