çam balını almayı düşünüyorum bugun..içerisine ruşeym, keten tohumu ve çörek otu da karıştırıp her sabah aç karnına yicem.. siyah üzüm çekirdeği tabletinede bittikten sonra dewam etsemmi bilemiorm :S ???
propolis die bişi daha var kizlar, yine bagisiklik sistemi vs. icin supermis..bi bakin derim.. acaba kilo fln aldirirmi bilemedim..
sarimsak, maydanoz, yeşil çay da taze taze tüketin, kani temizliyor..
şu ozon terapiyi de araştırıorm ama çok pahalı yaa..1500 tl gibi fiyati var 12 seansin.. bi de sanirim hayatin boyunca aralıklarla dewam etmen lazmmis, cunku etkisi 5-6 ay kadarmis.. virüslerimizi tamamen temizlermi bilemiorm..
Eşimin penisinin etrafında siğiller çıkmıştı, hpv olduğunu düşündük. Bende görünürde bişey yok. Utandım doktora gitmedim. Eşimde gidemedi. Bu arada bir kaplıcaya gittik. Amacımız siğil tedavisi değildi fakat kaplıca sonrası iki hafta içinde siğiller kayboldu. Bir yıldır da hiçbirşey yok görünürde. Kaplıca öyle bilindik bir kaplıca değil, küçük bakımsız biryer ama bizim sorunumuzu çözdüüüü:dance:
İlgilenen varsa kaplıcayı tarif ederim.
Eşimin penisinin etrafında siğiller çıkmıştı, hpv olduğunu düşündük. Bende görünürde bişey yok. Utandım doktora gitmedim. Eşimde gidemedi. Bu arada bir kaplıcaya gittik. Amacımız siğil tedavisi değildi fakat kaplıca sonrası iki hafta içinde siğiller kayboldu. Bir yıldır da hiçbirşey yok görünürde. Kaplıca öyle bilindik bir kaplıca değil, küçük bakımsız biryer ama bizim sorunumuzu çözdüüüü:dance:
İlgilenen varsa kaplıcayı tarif ederim.
Kızlaaarrrr:teselli: Ekim ayında bende siğillerimi yaktırmıştım,fakat yeniden çıktılaarrr eyvahedigeldismile
Ne illet bişeymiş bu yahu...
Şimdi yeniden mi doktora gidicem ben ooofff....Bir de benim ilk gittiğim doktor yakma işleminden sonra ne bir ilaç ne de bir aşı önerdi...Normal midir?
Kafam çooook karıştı, kurtulamıycaz mı bu iletten??
kizlar..gorunen ya da az gorunen yerdeki sigilleri sirke, aldara vs. ile cozebiliors.. ama ben rahim agzinda bulunan sigili her sefernde anestezi olup yaktircakmiyim(( ???
bir de..gardasili biz kendimiz muhafaza edemezmisiz ve uretim tarihi fln da cok onemliymis die bisi duydum, dogrumudur??
gloria bende siğil değilde genital herpes var.
siğil de acı oluyor mu?
ben herpes oldum ve acısından duramıyorum yanıyor.yürüyemiyorum cok kötü cokkk :1shok:
gloria bende siğil değilde genital herpes var.
siğil de acı oluyor mu?
ben herpes oldum ve acısından duramıyorum yanıyor.yürüyemiyorum cok kötü cokkk :1shok:
hel_in, çok teşekkür ederim açıklamaların için... Aşı olmamam maddi imkanla alakalı değildi,gittiğim doktor aşıdan hiç bahsetmedi bile. Üstüne basa basa sordum aşı vermeyecek misiniz diye ama???
kizlar..corek otunu cektirmistim ve bi kabin icinde duruodu ama bu sekilde kullanilmasi cok zararliymis..corek otu yagi alin ya da taneleri kendiniz cekip wakit kaybetmeden balla karistirip yiin..keten tohumu icinde benzer seler soleniodu..
bagisiklik sistemini guclendirmek icin "köpek baligi karicigeri yagi" ya da "kirmizi kore ginsengi" filan var, kullanan oldumu..?
bi de "isvec iksiri" die bisi war, her derde dewaymis..yazilan yazilari fln bi okuyun bence.. sadece sigiller vs. icin deil tum hayat kalitemizin artik yuksek olmasi ve dogal yollarla korunma yontemlerini dogru ve uygun sekilde kullanmaliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?