madamçiçek....
canım mesajını aldım ama ben sana yollayamadım. evlisin ve bu genital herpes hastalığı sende de varmış. 2-3 aydır çıkmıyo diyosun ama benim merak ettiğim evliliği ne derece etkiliyor. eşinle aranda problem oluyomu veya cinsel ilişki sırasında falan çok ağrı sancı vs. yapıyormu. ben bundan çok tedirginim. HEL-İN vitamin al diyo hep öyle yapıyorum bendede çıkmıyo şimdi iyi hissediyorum kendimi ama ya çıkarsa tekrar ozaman beni ne bekliyo bunu bilmek istiyorum. evlencem yazın kızlar düğünüm olcak bi düşünsenize. mutlu olmak bebişler yapmak istiyorum.bu hastalık belimi bükmesin. sen evlisin madamçiçek bana bişeyler söyle
slm kızlar siğilleri yaktıralı 1 hafta oldu bugünnnn. siğiller kabuk bağlayıpdöküldü. şimdide yeni deri çıkacak herhün kremlerimi kullanıorum. umarım tekrar çıkmaz çok sinir bozucu çünkü. yaktırdıktan sonra 1 ay ilişki yasak edi doktor, arkadaşlar benim tam vajina etrafında ve rahim ağzındaydı, 1 ay sonra ilişki sırasında canım yanarmıı? madam çiçekcim sende benim gibi evlisin ve yaktırdında bana bi cevap verirmisinnnnnnn
ben bu sirkeyi sanırım BOCUK tan duymuştum .ogünden beri sıksık
tuvalet ve banyo sonrası pamuğa sürüp özel bölgeme ve arka kısmıma sürüyorum.
inanın çok faydası oldu. tekrarlamadı en azından.
tşklr BOCUK cümopuyorumnanaktan
kullanmanın hiç zararı yok maddiyatta yok.
tavsiye ederim.:lepi:
canım biraz geç oldu cevabım ama ne demek bende öpüyorum çok umarım herkes iyidir ben ikinci aşımıda oldum ama aşı beni biraz sarsıyor böle bi kaç gün çok halsiz oluorum aşıdan sonra şimdi onu atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,siğil mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum fakat dün farkettim ve farkettiğimden beride canım baya sıkıldı.Vajinanın iç kısmında rahim ağzının iki yanında sağda solda olmak üzere birer tane et parçası gibi.O bölgedeki dokuda sanki tahriş olmuş gibi.Yani düz bir deri gibi değil.Netten araştırıyorum aynı sorunu yaşayanlarda sanırım kaşıntı problemi yok fakat bende kaşıntı mevcut.Çok sıkıntı veren bir durum.Sizce ne olabilir?Doktora görünücem bu hafta fakat hangi uzmana görüneyim bilemiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar sonunda siğili dr söyledim muayene etti.ilk önce utandım ama sonunda muayene oldum.benimki önemli birşey değilmiş korkacak bişey yok dedi.hep burada yazdıklarınızı aklıma getirdim dr bir cesaretle söyledim yapabilirim dedim ve yaptım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?