canım genital herpes ne demek anlat durumunu senin içinde araştıralımmm
kızlar mrb öncelikle çok geçmiş olsun :)
benim kasık bölgemde karın kısmımda koltuk altımda molluscum denilen bir hastalık varmış.doktor direk cinsel ilişki dedi ama ben cinsel birliktelikte bulunmadım hiçsinirlerim o kadar bozuldu ki elimi sudan çıkarmaz oldum...çok tiksiniyorum kendimden ve bulaşıcıymış bu hastalık bu hastalık hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurummm.....
eşimde siğil çımadı. doktor eşinde bişi yok o zaman eğer onda siğil çıkarsa gelsin dedi. eşim hergün kontrol edio ama daha bişi görünmüo, bağışıklıl sistemi yenmiş olabilir dedi doktor. sirkeyi oda uygulayacak :)) onun bu tedbirli hali hoşuma gidioooorrrr
sağolsun benim eşimde çok itinalı davrandı
canım benim.okadar idare ettiki beni,onu çok ama çok
SEVİYORUMopuyorumnanaktan
* 9-26 yaş arası kızlar veya kadınlar aşı için uygundurlar.
gardesıl 4 farjku tıp vurusten koruyor 5 yıl da koruma saglıyor
pekı sen we esın ası oldumu cıcek ? cok onemlı bu cunku
Bu alıntıladığım yerdeki bilgiler, esk bilgiler.
Hemen güncellemekte fayfa var.
Gardasil artık 45 yaşına kadar yapılıyor. Birkaç ay önce AB ülkelerinde yaş sınırı 45'e kadar yükseltildi.
Koruma süresi de artık 5 yıl değil, çok daha uzun. He geçen gün de bu süre uzuyor. Şu an için "ortalama 10 yıl" ifadesini kullanmak yanlış olmayacaktır.
Gardasil artık 45 yaşına kadar yapılıyor. Birkaç ay önce AB ülkelerinde yaş sınırı 45'e kadar yükseltildi.
Koruma süresi de artık 5 yıl değil, çok daha uzun. He geçen gün de bu süre uzuyor. Şu an için "ortalama 10 yıl" ifadesini kullanmak yanlış olmayacaktır.
Slm kızlar..
Önceden yazmıştım ben podofilm kullandım 6-7 tane siğilim vardı hepsini düşürdü ilk sürüşümde. İlk başlarda tahriş olmuştu biraz ama şimdi eskisi gibi hiç bir şey yok. Fakat podofilm kullanıpta siğili geçenler olduysa ondan sonra bir şey sürdüler mi acaba? Herhangi bir krem gibi? Ben sirke sürmeye başladım tekrar çıkmasın diye önlem alıyorum, vücut direncimi artttrımak için de eskisine göre daha sağlıklı besleniyorum.
Bir de ben pap-smear testi yaptıramıyorum, bakirelere yapamıyoruz dedi dr um. Bende ' o zaman türünü nasıl anlıcaz kanser yapan tipten olabilir mi' dedim.Dr umda siğilerime bakıp hemen senin ki Hpv 6 dedi korkma birşey olmaz dedi. Öyle siğile bakınca türü anlaşılır mı ya ? :S Dr umdan çok mennunum ama bu da bana tuhaf geldi. Test yaptıramadığım için de tedirginim aslında ama birde kanser yapıcı özellikte olanlar daha sinsi oluşuyormuş, yani siğil oluşması iyi bir şey aslında.
Bende elime para geçince hemen aşı vurulucam. Hpv'yi kaptım artık aşı işe yaramaz diye düşünmeyin, yarıyor her türlü. Tabi bu virüsü hiç kapmayan daha iyi korunur ama bizimde vurulmamız önemli.
Herkese acil şifalar!
doktor bana adet baslangıcı we cınsel yasam baslamadan once yapılırsaaa bı kadının 80 yasında hpv yakalnadını dusunursek dedı 90 yasında yuksek tıpten korur dedı ozur dılerım orda yas belırtmeyı sılmeyı unutmusum asılarda 15 yasından sonra butun bayanlar olabılır
Yine bir yanlışlık söz konusu.
Yaş aralığını 9 ve 45 olarak düzeltmemiz gerekiyor.
Aşının hedeflediği bir cinsiyet de yok. Korunmak isteyen tüm insanlar aşı olabilir.
Benim bildiğim kadarıyla bu siğiller cinsel yolla bulaşan,özellikle hayat kadınlarında bulunan virüslerden kaynaklanan rahatsızlıkmış.Yanında çalıştığım jinekolog öyle derdi.Eşlerde de aynı şikayet görülebilir çoğu zaman.Bu tarz şikayetleri olan bayanlar en kısa zamanda bir jinekolog muayenesine gitmeli ve nedenlerini daha detaylı öğrenmelilerdir bence
Slm kızlar..
Önceden yazmıştım ben podofilm kullandım 6-7 tane siğilim vardı hepsini düşürdü ilk sürüşümde. İlk başlarda tahriş olmuştu biraz ama şimdi eskisi gibi hiç bir şey yok. Fakat podofilm kullanıpta siğili geçenler olduysa ondan sonra bir şey sürdüler mi acaba? Herhangi bir krem gibi? Ben sirke sürmeye başladım tekrar çıkmasın diye önlem alıyorum, vücut direncimi artttrımak için de eskisine göre daha sağlıklı besleniyorum.
Bir de ben pap-smear testi yaptıramıyorum, bakirelere yapamıyoruz dedi dr um. Bende ' o zaman türünü nasıl anlıcaz kanser yapan tipten olabilir mi' dedim.Dr umda siğilerime bakıp hemen senin ki Hpv 6 dedi korkma birşey olmaz dedi. Öyle siğile bakınca türü anlaşılır mı ya ? :S Dr umdan çok mennunum ama bu da bana tuhaf geldi. Test yaptıramadığım için de tedirginim aslında ama birde kanser yapıcı özellikte olanlar daha sinsi oluşuyormuş, yani siğil oluşması iyi bir şey aslında.
Bende elime para geçince hemen aşı vurulucam. Hpv'yi kaptım artık aşı işe yaramaz diye düşünmeyin, yarıyor her türlü. Tabi bu virüsü hiç kapmayan daha iyi korunur ama bizimde vurulmamız önemli.
Herkese acil şifalar!
tubacım bende podofilm kullandım kuruttu düşürdü.
şimdi sirke ile korunuyorum.birde temizlik çok önemli.
siğil varken kullandığım çamaşırlarımı ucuz penyelerden( yani 1,5 liralık )
alıp birkez kullanıp attım. şimdi yüksek ısıda yıkatıp ütületiyorum.
3 aydır tekrarlamadı.tekrarlarsa yine podofilm kullanıcam umarım tekrarlamaz.
sanada geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile5
Slm kızlar..
Herkese acil şifalar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?