Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Geçmiş olsunnn :)

mrs virüse karşı ilaç var mıymış ya? hiç duymamıştım ben :S umarım bir an önce kurtulursun sende ama madamçiçeğin dediği gibi podofilm dene bence 2 tane diosun doktoruna söyle bence. Bende ilk sürüşte hepsini düşürdü siğillerin. Hem 2 siğil için 300 tl fazla gibi sanki :S

selam arkadaşlar benimde bir sıkıntım var
bende siğil çıktı ve 4 gün önce yaktırdım ama korkuyorum ne yapmam lağzım

benimde büyük sorunum genital siğil arkadaşlar 29 yaşında evliyim ve 2 yıl önce çıktı dr.um bi krem verdi yakan bi krem onu kullandım geçti bu arada tekrar tekrar çıkmaya başladı dr. vücut belli bi süre sonra vücut ona karşı bağışıklık sistemi kazanır dedi ve 100 çeşit siğil olduğu hangisinin kanser yaptığı bilinmiyo dedi
inanın bende sizler kadar korkuyorum.rahim ağzı aşısı içinde siğil çıktıktan sonrada bi anlamı olmaz yinede yaptırıp yaptırmamak sana bağlı dedi bende yaptırmadım.ama hiç aklımdan çıkmıyo.6 ayda bi simir testi yaptırıyorum.ve şuan 2.çocuğuma hamileyim hamileliğimde siğil vardı ama kendiliğinden geçti.gebelikte oluyomuş biyerde okumuştum lütfen yeni bi bilgi varsa bana yardımcı olun

asta senin neden korktuğunu anlamadım :S kanser riskinden korkuyorsan smear testi yaptır. Tekrarlamasından korkuorsan bunun için yapılcak birşey yok ama bazı arkadaşlar sirke sürüyorlarmış bende araştırdım iyi geliormuş. Pamukla sirke sür.
denizci44 bnm doktorumda aşı vurul dedi. yine de etkisi olur dedi. ayrıca ilk çocuğunu normal doğumla mı doğurdun sezeryanla mı? çünkü doktorum eğer ilerde gebe kalmayı düşünürsen kesinlikle sezeryan ol dedi. HEr doktor farklı bişi sölüo :S

canım geçmişolsun ama korkunun kime ne faydası olmuşki?
bence sen yapman gerekenleri yap yapmaman gerekenleri yapma;
bir bakmışsınki herşey yolunda. mesela sitres yapma!!!
meselaaa sağlıklı beslen ,metebolizmanı güçlü tut.
aslında her hastalıkta yapılması gerekenler.
en önemlisi temizliğine çok dikkat et.ayrıca eşinde tedavi olsun yoksa ömür boyu kurtulamazsın!!!!! birdaha çıkarsa dr una padofilm varmış onu deneyelimde süper bişey.benim dermanım oldu.
sevgileropuyorumnanaktan

Geçmiş olsunnn :)

mrs virüse karşı ilaç var mıymış ya? hiç duymamıştım ben :S umarım bir an önce kurtulursun sende ama madamçiçeğin dediği gibi podofilm dene bence 2 tane diosun doktoruna söyle bence. Bende ilk sürüşte hepsini düşürdü siğillerin. Hem 2 siğil için 300 tl fazla gibi sanki :S

saol hayatım söyledim söylemezmiyim dr aa hem padofilm i hem aldara yı sordum bunlardan kullanıyım 50 ye yakın siğil yaktık 2 tanecik nedir krem süriyim dedim ama :(( malesef olmazmış çüknü makatın duvarlarında oraya süremezsin ayrıca da tahriş olur dedi yakıcak yani inatla .. ooooffffff 300 çok evet hemde çoookkk zatyen 1250 gibi bi rakam ödedim 1 ay önce toparlanmaya çalışırken 300 daha çıktı ama bu dr basladı gelişimimi bu dr biliyo ve inatlaşacak bi durumda değilim alet dr un elinde itinalı yapmaz sonra hep ugraşırım :S

benimde büyük sorunum genital siğil arkadaşlar 29 yaşında evliyim ve 2 yıl önce çıktı dr.um bi krem verdi yakan bi krem onu kullandım geçti bu arada tekrar tekrar çıkmaya başladı dr. vücut belli bi süre sonra vücut ona karşı bağışıklık sistemi kazanır dedi ve 100 çeşit siğil olduğu hangisinin kanser yaptığı bilinmiyo dedi
inanın bende sizler kadar korkuyorum.rahim ağzı aşısı içinde siğil çıktıktan sonrada bi anlamı olmaz yinede yaptırıp yaptırmamak sana bağlı dedi bende yaptırmadım.ama hiç aklımdan çıkmıyo.6 ayda bi simir testi yaptırıyorum.ve şuan 2.çocuğuma hamileyim hamileliğimde siğil vardı ama kendiliğinden geçti.gebelikte oluyomuş biyerde okumuştum lütfen yeni bi bilgi varsa bana yardımcı olun

denizci44 senin dr da çok karamsarmış sen yorumları iyice oku istersen neler atlatıyoruz.. ayrıca hpv türlerinden de4 tanesi kanser yaptığı söyleniyor onlarda yüksek riskli tipler. tam numaralarını hatırlamıyroum ama 16 dan sonraki tiplerde oluyor sanırım bana 4 adet rtakam okumustu dr um. benim 6 numaralı tüp ten kanser riski tasımıyor dedi .. aşıyıda sonra konusucaz öncelikle iyi ce temizleyelim dedi. bekliyroum bak hala kurtulamadım :S ugrasıyorum.. kendiliğinden geçmesi de senin bünyeni sağlam tutmanla alakalı.. bazen çok nadir bir durum kendiliğinden gecebiliyomus ama benimkiler ne kadar inatçıysa geçmiyorlar.. :sinifsinif: bebeğinide sanırım sezeryan yaptırman gerekecek emin deiğilim ama bütün dr lar aynı şeyi söylüyor hayatım bebeğinin sağlığını riske atmamak için... çok geçmiş olsun..

mrs cim sen hiç padofilmi denedinmi?
bence bi denekaydirigubbakcemile5

madamçiçek cim denemedim de makatın iç duvarındaaa:(( kullanamazsın dedi dr .. ille de yakmamız lazımmış içeri süremezmişim bu kısımda krem kullanamazmışım falan filan ince deri ya makat iç duvar ondan korkuyo tahriş olur diye.. ayrıca tam orda hemoraid kanalları olurmuş onlarda incecik derili damarlar ( hani hemoroid olanların o damarlar kan topluyo ya tam orası) o yüzden patlatırsın falan dedi bana..

benim korkum arkadaşlar bende ben vardı ve kontrole gittiğimde doktor alamayız demişti ve yakma sırasında bnimde yanmış galiba düştü o yüzden korkuyorum bide ilişkiye ne kadar süre girmemeziz gerekiyor:ecrin_bebek:

canlarımmm bu site bizi birbirimizi görmesekte çok özel konularımızda( kimseye anlatamadığımız) dertleşmizi ve birbirimizden yardım destek almamızı sağladı, bu siteyi bırakmayacağımmm:))herkese çok teşekkür ederimmm...
benim siğiller rahim ağzına doğru yayılmışşş doktor bu yüzden beni uyutmuş yaktırma işlemide 15 dk değil yarım saat sürmüşşş. arkadaşlar yaktırdım anesteziyle hiç acımadı, ayıldım acımadı, 4 gün oldu acımıo bence siğilleri yayılmış olanlar genel anestezi ile yaktırsın tavsiye ediorumm, çok korktum ama boşunaymışş. şimdi akıntım oluo, yanan siğiller yavaş yavaş dökülüo. hı bu arada burada çok okudum ya krem isimlerini ayıldktan sonra yarı sersemken doktoruma gittim aldora, podofilm diyeee:)) doktor bi 70 lik içmiş gibisin dedi:))şimdi iki krem verdi( anestol pomad, fucidin ) bir ay kullancam bir ay sonrada eğer gerekirse aldaro verecekmişşş bakalım neler yaşayacağız bidaha çıkmaması için napcammmm offfffffff offfffffff

Özellikle genç yaşta kızı olan hanımlara seslenmek istiyorum.
Biricik yavrunuzun gelecekte bu dertle ve Allah korusun daha kötüsüyle uğraşmaması için rahim ağzı kanseri aşısı yaptırmayı lütfen ihmal etmeyin.

madamçiçek cim denemedim de makatın iç duvarındaaa:(( kullanamazsın dedi dr .. ille de yakmamız lazımmış içeri süremezmişim bu kısımda krem kullanamazmışım falan filan ince deri ya makat iç duvar ondan korkuyo tahriş olur diye.. ayrıca tam orda hemoraid kanalları olurmuş onlarda incecik derili damarlar ( hani hemoroid olanların o damarlar kan topluyo ya tam orası) o yüzden patlatırsın falan dedi bana..[/QUOTE

canım ben senin dedğin yere asit bile sürdüm. padofilm zaten hiç yakmıyor.
hem haftada bir kez sürülüyor. bazı eczacılar bilmiyor bunu.

bence sen bunu mutlaka dene. para tatlı dr için önermez tabii.

sadece 20 küsüre kurtula bilirsin.
kesenede canınada yazık valla.

:teselli:

madamçiçek cim denemedim de makatın iç duvarındaaa:(( kullanamazsın dedi dr .. ille de yakmamız lazımmış içeri süremezmişim bu kısımda krem kullanamazmışım falan filan ince deri ya makat iç duvar ondan korkuyo tahriş olur diye.. ayrıca tam orda hemoraid kanalları olurmuş onlarda incecik derili damarlar ( hani hemoroid olanların o damarlar kan topluyo ya tam orası) o yüzden patlatırsın falan dedi bana..[/QUOTE

canım ben senin dedğin yere asit bile sürdüm. padofilm zaten hiç yakmıyor.
hem haftada bir kez sürülüyor. bazı eczacılar bilmiyor bunu.

bence sen bunu mutlaka dene. para tatlı dr için önermez tabii.

sadece 20 küsüre kurtula bilirsin.
kesenede canınada yazık valla.

:teselli:

gerçektenmi peki nasıl sürdün yani elinlemi ileri dogru sürdün tüm makat krem olmazmı ve bu seferde saglam deri tahriş olmazmı?? nasıl sürücem ben adam ben masadayken bile zorla acıp bakıyo kaslar sıkı ya orda ben parmagımla sürmeye calısırken bütün krem dısarı falan akmazmıı?

gerçektenmi peki nasıl sürdün yani elinlemi ileri dogru sürdün tüm makat krem olmazmı ve bu seferde saglam deri tahriş olmazmı?? nasıl sürücem ben adam ben masadayken bile zorla acıp bakıyo kaslar sıkı ya orda ben parmagımla sürmeye calısırken bütün krem dısarı falan akmazmıı?

doktor doru solemışşşşş cunku aldara krem olsn padofılm sosıyon olsn asıt olsn hepsde ıcerıye temasssss etmıyooooo bana bunu 2 tane doktor soledı gercekten de yakılması grekıyooo yaktırmak daha mantıklııı yane ılla cok cok korkuosan dondursun doktor bu sprey sıkıyo o yane ama koter bence daha ıyı hı bu aradaaa ıcerıye kremın solısyonun ıse yaramamasının en onemlı sebebı akıntı olmasıymıs bıde ıcının ıslak olmasymıs bılınız olsn ..... benceee yanlıs bısı yapma gıt koter ol yada dndur kurtul

canlarımmm bu site bizi birbirimizi görmesekte çok özel konularımızda( kimseye anlatamadığımız) dertleşmizi ve birbirimizden yardım destek almamızı sağladı, bu siteyi bırakmayacağımmm:))herkese çok teşekkür ederimmm...
benim siğiller rahim ağzına doğru yayılmışşş doktor bu yüzden beni uyutmuş yaktırma işlemide 15 dk değil yarım saat sürmüşşş. arkadaşlar yaktırdım anesteziyle hiç acımadı, ayıldım acımadı, 4 gün oldu acımıo bence siğilleri yayılmış olanlar genel anestezi ile yaktırsın tavsiye ediorumm, çok korktum ama boşunaymışş. şimdi akıntım oluo, yanan siğiller yavaş yavaş dökülüo. hı bu arada burada çok okudum ya krem isimlerini ayıldktan sonra yarı sersemken doktoruma gittim aldora, podofilm diyeee:)) doktor bi 70 lik içmiş gibisin dedi:))şimdi iki krem verdi( anestol pomad, fucidin ) bir ay kullancam bir ay sonrada eğer gerekirse aldaro verecekmişşş bakalım neler yaşayacağız bidaha çıkmaması için napcammmm offfffffff offfffffff

bol bol kullan o solısyon we kremı sabah aksam ılık suyla yıka sona sosıyonunu sur sona kremını yaralar bı ay sonuna doru yaklasınca kurudunda aldaraya baslaaa cok etkılı oluo bak bnde 10 aydır cıkmıoyor bıde akıntın ıcın aktarsan cıwan percemı we ada cayı al karısıtır ıc bır ıkı hafta cabuk ılesır we akıntını toplar bıde ası ol mutlaka yukse tıpere karsı sakın es gecme

HEMEN GITT HIC beklemeden yaktır ya da dondurma ıslemı yaptır
daha sonra asını ollll ıhmal etme sakınn ;
tekrar cıkmaması ıcın kendıne ıyı bak

SEVGILI BAYAN arkadaslarımmmm ben bır rahatısızlı gecıren hatun olaraktan sunu ozellıkle soylemek ıstırom
sıgılın tekrar eyer cıkıyor ıse bılın kı sebebı vıtamınsız kalmıınız cıkıo demek sutunıuzu yogurtdunuzu c vıtamınızı salatanızı yıyınnnnn ben balık yag kapsulu we kapsul vıtamın alıyorm

bılın kı vucut ne zaman vıtamınız kaldı o zaman cıkar sıgıl bılgınız olsn bu kesın bısıııı
daha sonra ılesrse yuksek tıpere karsı ası olmanız grekıyor sıgıl olmasa bıle kızlar erkekler olsn barı onlar ılerde sıkıntı cekmesınnnn
baska kısılerın ozel esylarını sakın ola kullanmayınnnn yuzeysel temasla agda spatulası dıl ama agda kazanı ortak kkullanılması hawlu ıc camasır havuz ws cınsel yolla sonucta gecıo onlemınızı alınnn oturaklı wc kesınlkle otak kullanım alanlarını kullanmayın cok mıkroplu oralar

eyer sıgıl warsa hemen hıc beklemıyın stres de yapmayın ayrıcaaa uzulecek bısı yok yaktırın ben kafamı bıle takmıom artık cunku o ılk korkum gıttı 8 tane doktora gıttım ılk gunden berı paylasıyorm hersyeımı burda
bırı dedı öluceksın
dyerı dedı sen hayat boyu mıkrıoplusun
bırı asıt werdı 1 ay kullandım meyer asıt 5 yıl oncekı tedawı seklıymıs we gec ılestı ole
dyerı aldara kullanım dedı ok dedım bır ayda aldara kullanım ıc taraflara ıse yaramadı tabııı oda ettı ıkı ay ole gıttı
dondurma ıslemını doktor o zaman gazı unude yapalım dedı ama dyer doktorum da koter daha etkılı dedı koter yapıldı 30 yakın sadece makatta wardı anus de 4 5 tane wardı amelyatanede o yogun ısıkta bolce temızledı ıkı kre ıkı hafta arayla
bır ay boyunca werdı kremı we solıyonu sabah aksam bol bol surmedım uzerıne doktum sona kremı surdum bır ayın sonunda aldraya kreme basladık aldara kremı kullanmam cok ıse yurarı o sırada tabı bol akıntım oldu bıde onun ıcın doktor ada cayı onerdı onu kullandım cıwan percemı we ada cayı ıctım gunluk bır bardak vıtamın aldım taze meywe suyu ıcemedım ma tze meywe cok cok yedımmmm ek besın ozelllıkle yesıl sebze yedım ıkı ay sonaaa artık umrumda bıle olmadı cunku artık rahattım korktum sey aslında yuzlestımde endıselencek bısı dılmıs onu anladım
wıtamın alın
ası olun kensınıze ıyı bakın gerısı boş

kızlarrr sıdelyanın dedıklerıne kulak werın aramızdaa ennnnnnnnnnnn tecrubelısıdırrrrr..... sırkelı su dıl ama saf sırkeyııı bende de haftada bır arada suruyorummmmm kaydirigubbakcemile5 su an olmasa bıle pamugun uzerıne dokun sırkeyı surunnnnn tawsıe ettım macunu kullanın bu arada sırkeyı surunce sankı ora beyazlıoo yane ben asıt kullandım da bı bole oluoduuu ben oncelerı katılmıyordum bu sırke olayına ama sımdı sanırım doru gbı gelıor bana

:)::):):):)):

tamam canım ben ta içinde olduğunu düşünmedim.ama vajinaya doktor tarafından uygulandığını biliyorum. dr`um eğer olursa içinde benim uygulamam gerek
dışına kendin uygula demişti.podofilm krem değil görünüşte batikona benziyor.kulak pamuğu ile uygulanıyor.ama asit gibi asla yakmıyor acıtmıyor.
umarım acil çözüm bulursun. kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan canım ben neredeyse 1 yıldır bu bölümü hergün okuyorum.
dediğin gibi kimseyle konuşamazken buradan birsürü güzel öneri edindim.
ve yalnız olmadığımı gördüm.oysa bu hastalık kimsede yok beni nerden buldu diyordum önceleri.
dr verdiği krem yaraların iyileşsin diye sanırım ve antiyotik. umarım aldaraya falan gerek kakmaz. tekrarlamaz. yara falan kalmayınca sende sirke uygula hem koruyor hem ufak tefekleri temizliyor benim 3 aya yakın çıkmamasının sebebi sanırım bu.kaydirigubbakcemile5

Back