tabiki öyle canım..ben oldum 2 sene oldu, eşim de oldu..
bu aşı erkeklere de uygulanabiliyor bilginiz olsun..aman ihmal etmeyin..
HPV'nin bulaşma yöntemleri konusunda fikri olmayan doktorlar, güncel bilgileri takip etmeyen, kendini geliştiremeyen doktorlar. Yoksa bütün tıp camiası HPV'nin her türlü tensel temas ile bulaşabileceği konusunda hemfikir.Doktorların bile bulaşma konusunda tam net bi fikri yokken bizlerin burda şundan bundan bulaşıyo diye net şeyler söylememiz çok yanlış..
Hpv virüsünün kan yolu ile bulaşması
İllaki kesin kez cinsel yoldan başka türlü bulaşma durumu olmaması ile ilgili
Konularda lütfen araştırma yaparak daha doğru bilgilerle mesajınızı yazın.
sidelya canım ben sana birsey sormak istiyorum.bendede bi kaç tane siil çıkmış yaktıralı 1ayı geçmişti.sirke sürüyorum.nerdeyse her wc girişimde.tahriş oldu ama siiller olduğu gibi duruyor.koyup yatsam senin gibi 2tanesi çok olmadık yerde deliğe çok yakın.pamuk içime kaçar diye korkuyorum.deliğin kenarında hatta.baya zor fark ettim zaten.
kpss ye hazrlandığımdan stressiz günüm geçmiyor ben bu bağığşıklığı nasıl korucam ya...bilmiyorumkismile
sidelya canım ben sana birsey sormak istiyorum.bendede bi kaç tane siil çıkmış yaktıralı 1ayı geçmişti.sirke sürüyorum.nerdeyse her wc girişimde.tahriş oldu ama siiller olduğu gibi duruyor.koyup yatsam senin gibi 2tanesi çok olmadık yerde deliğe çok yakın.pamuk içime kaçar diye korkuyorum.deliğin kenarında hatta.baya zor fark ettim zaten.
kpss ye hazrlandığımdan stressiz günüm geçmiyor ben bu bağığşıklığı nasıl korucam ya...bilmiyorumkismile
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Masallll
Bu kadar çok korkmanıza gerek yok diyeceğim ama sizi çok iyi anlıyorum. Ben daha dün doktordaydım bu konu için. Şu anda krem kullanıyorum fakat geçmezse yakıcaz dedi. Ayrıca artık yakma işlemini uygun görmüyoruz, mecbur kalınca yakıyoruz dedi. Operasyon sırasında azcık bir yanma hissedersin, korktuğun kadar bir acı duymazsın dedi. Gerçi ben hiç yaktırmadım nasıl olur bilemiyorum. Ve birde eğer ilerde gebe kalmayı düşünürsen kesinlikle sezeryan ol normal doğum yapma dedi. Siğillerden kurtulmuş olsan bile sezeryan ol dedi.
canım bende de 2 ay önce oluştu siğiller. Doktora gittim dondurdu ve krem verdi ama pek işe yaramadı, siğiller ten rengindeydi şimdi beyaz oldu.yarın başka bi doktora gidiorum yakarlar kesin, işimden dolayı çok sık izin kullanamıyorum yarında özel hastaneye gideceğim. Ben smear testi yada sanırım en hoğrusu olan hpv dna pcr testi ve hpv aşısı yaptırdıysanız fiyatları ve ssknın karşılayıp karşılamdığınıöğrenmek istiorum. Bunları devlet hastaneleri dışında nerde uygu fiyata yaptırabilirizz.bilginiz varsa paylaşın lütfenn, allah hepimizi bu illetten kurtarsınnsidelya cok tskler yazın için...dediğin gibi olumlu yada olumsuz düşüncelerimizi ve yaşadıklarımızı birbirmizle paylaşıp destek olmak için burdayız.doktorların bile bulaşma konusunda tam net bi fikri yokken bizlerin burda şundan bundan bulaşıyo diye net şeyler söylememiz çok yanlış..evet en büyük bulaşma sebebi cinsel yoldan olsada seninde dediğin gibi hiç bi cinsel ilişkisi olmayan bi sürü insan bu sorunu yaşıyo.ben bunla ilk karşılaştıgımda çoğumuz gibi sanki dünyam başıma yıkıldı helede nette okuduğum ve gördüğüm resimler yüzünden hayatım bitti dedi nerdeyse ellerimi bile kendime değdiremiyodum...doğru doktoru bulana kadar bi kaç doktora gittim ve allah razı olsun doktorumun anlattıklarıyla o kadar rahatladım kı..bütün endişelerimden kurtuldum.çıkan siğillerim yakıldı üç kere .yakma işlemi acılı yada ağrılı degıl zaten uyuşturuyo sonrasındada kalkıp evıne gıdıyosun normal hayatına gundelık ıslerıne devam edıyosun.tuğbacım sakın korkma ve moralını bozma doktoruna gıt gereken tedavıyı yaptır beslenme dikkat et moralını bozma ve onları aklından çıkar gitsin :))) olumlu düşünmeye çalış ..kontrollerını aksatma hayatına böyle bisey hiç yaşamamısın gıbı devam et canım en azındna ben artık oyle yapıyorum.1 senedır siğilim yoktu bı ara bi tane cıktı oda kendılıgınden kayboldu gıttı..kocaman opuldunuz
canım bende de 2 ay önce oluştu siğiller. Doktora gittim dondurdu ve krem verdi ama pek işe yaramadı, siğiller ten rengindeydi şimdi beyaz oldu.yarın başka bi doktora gidiorum yakarlar kesin, işimden dolayı çok sık izin kullanamıyorum yarında özel hastaneye gideceğim. Ben smear testi yada sanırım en hoğrusu olan hpv dna pcr testi ve hpv aşısı yaptırdıysanız fiyatları ve ssknın karşılayıp karşılamdığınıöğrenmek istiorum. Bunları devlet hastaneleri dışında nerde uygu fiyata yaptırabilirizz.bilginiz varsa paylaşın lütfenn, allah hepimizi bu illetten kurtarsınn
bendede 2 kadar önce siğil çıktı. dondurma yöntemi uyguladılar ama geçmedi. çarşamba tekrar gideceğim sanırım yakacaklar. çok korkuorummmmmm. senin geçtimi rahatsızlığın? bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız benimleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?