- 29 Haziran 2008
- 38
- 0
- 39
sayiyorum sayiyorum azalmislarrrrr.... ehua.. ama herseyi sigil zannedip krem surme aliskanligi baslagi kil donmesi gorsem sigil die kremle saldiriorum... hersey daha iyiye gidio allaha sukur... fakat arkadasimda kist cikti bu seferde ve buyuk ihtimal kanser demis doktor cok uzuldum insallah degildir.... biseyi merak ettim bu kadin hastaliklari 20 den soora kendini gostermeye mi baslio nedir.... eskiden hic bu kadar cok kadin hastaligi olan arkadasim olmazdi.... allah herkese sifalar versin insallah....
tatlım senin adına sevindim ama arkadasına uzuldum.o nasil bi doktor ole ya!bende de kist cıktı iki yumurtalıgımda da hemde.biri kucukmus ama digeri salatalık buyuklugundeymis.doktor ginera hap verdi ve bi kutu bitince gel tekrar bakıcam dedi.ben evhamlı oldugum icin doktor hanım varmı bisi diye kac kez sorduysamda ciddi birsey yok hapla kuculecek ikisi de bitecek dedi.eger buyuk olan bu hapla gecmezse baska bir tedavi yontemi buluruz telas yapma dedi.gercekten doktorum bu konuda cok iyi.arkadasın tek doktora baglı kalmasın bence bi iki doktora daha gorunsun.benim doktorum Dr Emel Balkan.Kadıkoy Şifa Hastanesi Ataşehir Tıp Merkezi kadın dogum uzmanı telefonu : 216 577 16 00 dan randevu alabilrsiniz.Hemen icinizi karartmayın bu hastalıklar hep uzuntuden oluyor.iyi beslenin kendinize hicbiseyi dert etmeyin kızlar.hepsinden kurtulucaz gececek gidecek :lepi: