- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
KIZLAR MUJDEMİ İSTERİM :)
doktorum aradı test sonucu temizmis,hucre bozucu bisey yokmus yani hpv yokmus.sadece mikrop kapmısım o mikropta iltihap yapmıs.korkulucak bisi yok dedi.yarın sabah gidicem anestezi ile sigilleri yakacak.asımı yapacak.merham vercekmis yanıklar icinde bi de iltiyap icin hap verecekmis.anlatamam ne kadar mutlu oldugumu.kızlar 1 aydır resmen kendime eziyet ediyormusum.hala doktora gitmeyen varsa gitsin bu sigiller icin.bakın bana neler dedi doktorlar ama simir testinde hersey cıktı.son doktorum da cok iyi bi doktor.gitmek isteyenler mutlaka gitsinler.DR emel balkan.kadıkoy sifa hastanesi kadın dogum uzmanı 216 577 16 00 dan randevu alabiliyorsunuz.benim daha onceki doktorların gormedigi kistleri de o buldu ve simdi tedavi oluyorum onlar icinde.
kızlar sizin verdiginiz umutlar icinde cok tesekkur ederim.ne guzel bakın hepbaraber atlatıyoruz bu hastalıgı.bayılıcam simdi resmen
:1rolleyes: amanıın :) süper bir haber canım ya, acayip sevindim canım ya demek böyle siğiller de olabiliyormuş. demek ki smear yaptırmadan hemen her denilene inanmicaz :) bak ne güzel ders oldu bize de :teselli:
çook mutlu oldum canım benim :) öpüyorummm!!