Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Podofilm Topikal Solüsyon 250 mg/ml 25 ml şişe/kutu 29,25 TL

İlaç Ödeme Bilgisi:

Bu ilaç uzman hekimlerce reçete edildiğinde SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı) tarafından karşılanır.

Uzman hekim raporuna bağlı olarak tüm hekimlerce reçete edildiğinde SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı) tarafından karşılanır.

Sağlık kurum ve kuruluşlarında yatan hasta için kullanılan ilaçların bedeli SGK (SSK, Bağkur, Emekli Sandığı) tarafından karşılanır.

helincim çok teşekkür ederim ama sanırım bi tane kalmış onuda haftaya yakcak görememiş:S genel anesteziyle yakıldı aynı zmnda lokalde yapmıs ama suanda cok fazla sısılık var bu normal mi cok fazlaydı dedı ben fazla olmadıını dusunuodum ama:KK43:

helincim çok teşekkür ederim ama sanırım bi tane kalmış onuda haftaya yakcak görememiş:S genel anesteziyle yakıldı aynı zmnda lokalde yapmıs ama suanda cok fazla sısılık var bu normal mi cok fazlaydı dedı ben fazla olmadıını dusunuodum ama:KK43:

bence dr sıkıstır dekı haftaya ısım war de pazartesı olsn de bı an once yapılsın hepsının temızlenmesı lazım bı tane kalırsa dagılır bı hafta cok uzzun yaaaaaa hayret bısı ya eyer seyse benım dr goturum hemen alsın temızlesın 5 dk da nap et yaktır hemen tuh yaaaaakaydirigubbakcemile

canım nie bu kdr şiş peki sizinkiler yakıldıındada böle miydi

bebısım yane sonucta orayı temızlıyolar sısmesı hafıte olsa normal ben bakmaya grek bıle duymadım belkı senınkının cok sı olmasının sebebı benımkı gbı olmamasıdır benı bolgesel 5 dozla uyusturdular cok ısıtı ben farkketmedım cunku bakmadım ılacımı surdum elını surme cookkkkkkkkkkkkkkkkkk ılesene kadr lutwennn bak deyme suu elını yaaaa bole dusunme benı dırek bolgesel uyusutuduler senı uyuttular belkıde ondan sorun yapıosn elını deyersen acık yaraya mıktop kaptırısın solısyonu kremını sur oldumu bebsısım sur dokunnmaaaaaaaaaaaaaaa:)kaydirigubbakcemile

arkadaşlar bende toplamda 5 kez yaktırdım bu siğilleri her defasında yenisi çıktı. sonra burda bi arkadaşın yazdıı i.l.33 die bi asit çözeltisi okudum. o kdr çok bunalmıştım ki denedim 2 haftadır kullanıorum. ewet birz canımı yakıo ama baya bi azaldı siğillerim. bnm bağışıklık sistemm çok kötü bu yüzden sürekli tekrar edio lanet siğiller. artık doktorlara para yatırmaktan bıktım... ben kullandım ve şuan memnunum...
bunun yanında da imunex kullanıorum bağışıklık sistemim için...
herkese çok geçmiş olsun. Ve sanırım en önemlisi de moral.. moralinizi yüksek tutmaya çalışın... bi ömür uğraşacak deiliz yaa elbet bigün geçecekler...lülülülülülü:nazar:

arkadaşlar bende toplamda 5 kez yaktırdım bu siğilleri her defasında yenisi çıktı. sonra burda bi arkadaşın yazdıı i.l.33 die bi asit çözeltisi okudum. o kdr çok bunalmıştım ki denedim 2 haftadır kullanıorum. ewet birz canımı yakıo ama baya bi azaldı siğillerim. bnm bağışıklık sistemm çok kötü bu yüzden sürekli tekrar edio lanet siğiller. artık doktorlara para yatırmaktan bıktım... ben kullandım ve şuan memnunum...
bunun yanında da imunex kullanıorum bağışıklık sistemim için...
herkese çok geçmiş olsun. Ve sanırım en önemlisi de moral.. moralinizi yüksek tutmaya çalışın... bi ömür uğraşacak deiliz yaa elbet bigün geçecekler...lülülülülülü:nazar:

gecmıs olsun ... ben bır sey sormak ıstıyorum 5 kez yaktırdın ok cıkmıcak bıdaha belkı 5 kez yakılan yer yuzeysel bence temızlenmıs olmalı dr bence gozden kacırıo olabılır bana dedın sey daha dorusu gıttın dr weya doktorlar pek ıc acıcı gelmedı desem. ayrıca hangı tıpte vurus senın kı cıkması ıcın bıldım kadarı ıle vıtamınsız kalman we sık sık hasta olman gerek ılla ımunex kullanmanada gerek yok taze meyve sebze ye ben evevıt kullanıodum banada dr onu onerdı bıde gunluk balık yag kapsulu ıcıodum sıgıl oldu donemde dr bana yaglı tuzlu we sekerlı seydenden uzak dur dedı...
ben yaktırdım 2kez yakıltıktan koter sonrası bır hafta batıcon kullandım bızım bepanten gbı krem we solısyon (tentutrıyot) gbı bısı bıde bı hafta sonrada uzerıne bır ay aldara kullandım vıtamın ıctım taze meyveler sebzeler bıde her gun avondan aldım genıtal temızleme jelıyle yıkadım orayıda . ası da oldum 20 yıl sona kanser olamyım dıe
.... sımdı arada bole kontorlere gıdıorm ________-bence ozel yerıen buyuk tıp fakultesı hastanesıne gıt asıt dedın sey ıyı bısı dıl onuda solım yanlıs kulanıyosn yaktır su an warsa sana tawsıyem ıyı bı unu hastanesıne gıt derım:mymeka::enbuyukkk:

janım benım cok cok sevindim senın adına ben ama soyle bısı var bna doktorum ıylesme suresınce yaglı ve tuzlu seylerden kacın dedı arada bı en azından hafta bı kez fasfood olsn bı yada cukulata kacamak yapıorm ılestıysen ole fazla sorun oluucagını dusunmuyorm ılesme surecınde onemlı .. ole dk bası kendını sartlandırırsan psıkolojık olarak da huzursuz olucagını dusunuorm oda ıyı olmaz bence yanlıs şartlandırma...:nazar:nazar:eek:puyorumnanaktan

Saol canım benim kendimi şartlandırmıyım diyorum ama regl döneminde olduğum için bitmesini bekledik yaktırma işlemi için şimdide onun stresi var yeni arkadaşlardan okuduğum yaralar acı şişme ilk yaktırdığımda olmamıştı bunlar bende ama 2. ci olmasına rağmen yinede korkuyorum anesteziyle yapıcak birde dr . aylayacağınız daha yaktırmadan korkular basladı eh bide hafta sonuna denk gelsin işten izin alamam diyorum.. Öfff yine kafam karışık :KK43:

dr nevra topalismailoğlu nasıl CADIARZU giden var mı:uhm:

Ben gidiyorum canım daha koter yaptırmadım muayne etti ve işini biliyor gibi geldi bana .. yaktırma işlemi içinde ona gidicem .. Tabi diger arkadaşlarında memnun kaldıkları baska bir dr varsa ve verirlerse değerlendirmek laızm çünkü bende sonucunun ne olacağını bilmiyorum şimdilik.

Ben gidiyorum canım daha koter yaptırmadım muayne etti ve işini biliyor gibi geldi bana .. yaktırma işlemi içinde ona gidicem .. Tabi diger arkadaşlarında memnun kaldıkları baska bir dr varsa ve verirlerse değerlendirmek laızm çünkü bende sonucunun ne olacağını bilmiyorum şimdilik.

hmm anladım sağol cnm opuyorumnanaktan ne zaman gidicen koter için.. yakın bir zamanda mı gidicen?

gecmıs olsun ... ben bır sey sormak ıstıyorum 5 kez yaktırdın ok cıkmıcak bıdaha belkı 5 kez yakılan yer yuzeysel bence temızlenmıs olmalı dr bence gozden kacırıo olabılır bana dedın sey daha dorusu gıttın dr weya doktorlar pek ıc acıcı gelmedı desem. ayrıca hangı tıpte vurus senın kı cıkması ıcın bıldım kadarı ıle vıtamınsız kalman we sık sık hasta olman gerek ılla ımunex kullanmanada gerek yok taze meyve sebze ye ben evevıt kullanıodum banada dr onu onerdı bıde gunluk balık yag kapsulu ıcıodum sıgıl oldu donemde dr bana yaglı tuzlu we sekerlı seydenden uzak dur dedı...
ben yaktırdım 2kez yakıltıktan koter sonrası bır hafta batıcon kullandım bızım bepanten gbı krem we solısyon (tentutrıyot) gbı bısı bıde bı hafta sonrada uzerıne bır ay aldara kullandım vıtamın ıctım taze meyveler sebzeler bıde her gun avondan aldım genıtal temızleme jelıyle yıkadım orayıda . ası da oldum 20 yıl sona kanser olamyım dıe
.... sımdı arada bole kontorlere gıdıorm ________-bence ozel yerıen buyuk tıp fakultesı hastanesıne gıt asıt dedın sey ıyı bısı dıl onuda solım yanlıs kulanıyosn yaktır su an warsa sana tawsıyem ıyı bı unu hastanesıne gıt derım:mymeka::enbuyukkk:

olduum şehrin en iyi doktoruna gittim son olarak yakıldı ve tekrar çıktı. bu siğillerin çıktığı dönemde bwn diyet yapıodum ve sanırım baya bi vitaminsiz kalmıştım. kan ölçümü yapmıştı ilk gittiim doktor değerlerim aşırı düşük çıktı. batikonu bende kullandım ama gittiğim 2 doktorda aldara vermedi bana nedense. ilk aşımı da vuruldum hatta bu ay 2. aşımı da vurulcam.
asit çok tehlikeli biliyorum ama o kdr çok bunalmıştım ki dayanamadım denedim...
burda da bi arkadaş kullandım bnm siğiller geçti deyince onu da deneyim ddm.
şimdi haftaya kontrolüm var hemde aşım vurulcak gittiğimde senn yazdıın solüsyonu da isticem bakalım nolcak.
ilk 16 eylülde gördüm hala uğraşıyorum. çörek otu arı poleni bal vitaminler yemediim şey kalmadı:1no2::1no2:
bakalım işte ne olcak ne bitcek bilmiorum. ya bide bana hiç bi doktor smear testi yapmadı bu sefer onu da isticem bakalım...

hmm anladım sağol cnm opuyorumnanaktan ne zaman gidicen koter için.. yakın bir zamanda mı gidicen?
ewet aslında gitmem lazım ama tabiiki maddi durumuda ayarlamak lazım dediğim gibi daha ne kadar olduğunuda öğrenemedim bi öğreniyim bakalım ay başını beklememe gerek kalıcakmı sağlık sektörü bide böyle konularda bazen acımasız olabiliyorlar..

olduum şehrin en iyi doktoruna gittim son olarak yakıldı ve tekrar çıktı. bu siğillerin çıktığı dönemde bwn diyet yapıodum ve sanırım baya bi vitaminsiz kalmıştım. kan ölçümü yapmıştı ilk gittiim doktor değerlerim aşırı düşük çıktı. batikonu bende kullandım ama gittiğim 2 doktorda aldara vermedi bana nedense. ilk aşımı da vuruldum hatta bu ay 2. aşımı da vurulcam.
asit çok tehlikeli biliyorum ama o kdr çok bunalmıştım ki dayanamadım denedim...
burda da bi arkadaş kullandım bnm siğiller geçti deyince onu da deneyim ddm.
şimdi haftaya kontrolüm var hemde aşım vurulcak gittiğimde senn yazdıın solüsyonu da isticem bakalım nolcak.
ilk 16 eylülde gördüm hala uğraşıyorum. çörek otu arı poleni bal vitaminler yemediim şey kalmadı:1no2::1no2:
bakalım işte ne olcak ne bitcek bilmiorum. ya bide bana hiç bi doktor smear testi yapmadı bu sefer onu da isticem bakalım...

ıyıde hpv cıkması ıcın ya ewlıysen esın de war onadan sureklı bulasıo ya da vıtamınsız kalıyosıun ayrıca hıc denemedım kalmadı deme saglıklı we wıtamınlı yasaamayı yasam felsefesı halıne gıtır.. ben balık yag .,wtamın (bazısı umulex mı o nu kulanıo ben ewewıt kulalndım wıtamın olarak) bıde cıwan percemı we ada cayı papatya we defneyı harmanlardım o nu ıc dedı dr bana onu ıcıtım hala da ıcıorm gunluk cay yerıne yesıl cay ıcıorm, son bı tane asım kaldı ıste bakalım hayırlısı artık a cıkarsada cıksın demek ıstemıorm ama dıkkat edıorm kendıme, korunuyorm o cok onemlı ,sıgarayıda azaltım, ws ws alkisalkisalkisa.s.:nazar:

ewet aslında gitmem lazım ama tabiiki maddi durumuda ayarlamak lazım dediğim gibi daha ne kadar olduğunuda öğrenemedim bi öğreniyim bakalım ay başını beklememe gerek kalıcakmı sağlık sektörü bide böyle konularda bazen acımasız olabiliyorlar..

bak canım bu iş bence biraz dr ların fazlamesai yapmalarını sağlıyor.hele özellerin .ben birkaç özel sonra sgk da bir dr un sayesinde 1 yıllık işkenceme 3 haftada son verdim. şimdi dua ediyorum o dr a. valla çiçek alıp ziyaretine gidicem. oda bilmiyormuydu yakmayı.delikafadulden bence biraz dikkatli olun.hem cep yanar hemde anlarsınız işte..:1no2:

ıyıde hpv cıkması ıcın ya ewlıysen esın de war onadan sureklı bulasıo ya da vıtamınsız kalıyosıun ayrıca hıc denemedım kalmadı deme saglıklı we wıtamınlı yasaamayı yasam felsefesı halıne gıtır.. ben balık yag .,wtamın (bazısı umulex mı o nu kulanıo ben ewewıt kulalndım wıtamın olarak) bıde cıwan percemı we ada cayı papatya we defneyı harmanlardım o nu ıc dedı dr bana onu ıcıtım hala da ıcıorm gunluk cay yerıne yesıl cay ıcıorm, son bı tane asım kaldı ıste bakalım hayırlısı artık a cıkarsada cıksın demek ıstemıorm ama dıkkat edıorm kendıme, korunuyorm o cok onemlı ,sıgarayıda azaltım, ws ws alkisalkisalkisa.s.:nazar:

bende azalttım sigarayı sürekli yıkanıyorum elimde mendil her lavaboya çıktıımda iyice temizliyorum. :dance:işte işim dolayısıyla yemek yapmak çok zor oluo hazır besleniorum nerdeyse. ama vitamin almaya çalışıyorum. bnm erkk arkadaşımda sorun yok. ben çok vitaminsizim.söylediğin çayları da bi alayım yerimseniben gerçekten saol ya acaip yardımcı oldun biraz rahatladım...
sonuçları sık sık yazacam. senin yazdığını da alcam ama nette prospektüsünü okudum açıkcası korkuttu biraz ama onu da denicem bi. tabi önce bi doktorla konuşayım ne derse onu yaparıma.s

bak canım bu iş bence biraz dr ların fazlamesai yapmalarını sağlıyor.hele özellerin .ben birkaç özel sonra sgk da bir dr un sayesinde 1 yıllık işkenceme 3 haftada son verdim. şimdi dua ediyorum o dr a. valla çiçek alıp ziyaretine gidicem. oda bilmiyormuydu yakmayı.delikafadulden bence biraz dikkatli olun.hem cep yanar hemde anlarsınız işte..:1no2:

nasıl yaniii... nasıl bir tedavi izledi anlamadım ben CADIARZU ay insan zaten kendini kurbanlık koyun gibi hisseddiyor:1no2:... ne sıkıcı bi durumm ya o yüzden cvplarınız ve deneyimleriniz çok önemli..fisfisfis

ilk gittiğim dr asit verdi ve ben gördüğüm her noktaya sürdüm. sonu yara bere oldu tabi. sonraki hele bu yaralar bi geçsin yakalım dedi antbytk verdi onuda kullandım. yara geçince yine dr gittim zaten ortada fazla görünen bişeyyoktu ama bir yakmaya birsürü para verecektim .bari sgk dan yararlanayımdiye başka bir dr gittim ve mutlu son.öteki dr siğil değil dediği ve sürekli büyüyen şeyin siğil olduğunu ve yakılmadan bir ilaçla geçebileceğini söyledi ve haftada bir kullandım 3. sürmem son oldu .eğer eski msjlr bir okuya bilirsen orada ısrarla anlatmıştım.umarım en kısa zamanda iyileşirsin sende kurallara uyulduğu taktirde korkulacak birşey yok. geçmiş olsun canım:teselli:

Ne kadar güzel inşallah bizde kurtuluruz ama sgk dr larınında bu tür hastalıklara nasıl baktıkları malum .. Özeller biraz daha rahatlatıcı oluyor piskolojik yönden diye özeli tercih ettim :KK43: Bana özelden de sgk dr unun adını verirsen çok sevinirim..bunun hayat boyu kontrolü var bide çocuk dogurma konusunda da sezeryan olmaız gerekicekmiş öyle dedi dr um bunların hepsini özelde karşılamak zor şimdi özelde yaktıralım ama sonrasını da düşünmek lazım..

X